Nominajce na blog stycznia masz jak w banku.
blog
- Glory
- -#Site Admin

-
zwirson
- -#aktywny

-
Oskarek
zwirson, byc moze za szybko zamykasz stol albo np na Celeb ostatnio tak mialem ze nie zapisywalo wynikow albo allina itp ale oni mieli jakis blad z historia rozdan i dlatego moze i tam jest to samo
z racji ze juz wpisałem sie to chce napisac ze w wyscigu jestem bez szans niektorzy graja 24 na dobe, niestety pewnie jest ich 3 w mieszkaniu i kazdy gra po te 5-6 h i zmiana
No nic
powalcze chociaz o te 10-20 miejsce za ktore dostane 60$ ;p moze uda sie
haha
Ale z racji ze tyle osob gra to mnostwo slabych graczy dzieki czemu wiecej zarobie z gry pewnie niz z wyscigu
z racji ze juz wpisałem sie to chce napisac ze w wyscigu jestem bez szans niektorzy graja 24 na dobe, niestety pewnie jest ich 3 w mieszkaniu i kazdy gra po te 5-6 h i zmiana
Ale z racji ze tyle osob gra to mnostwo slabych graczy dzieki czemu wiecej zarobie z gry pewnie niz z wyscigu
-
GrzesVP
- LEGENDA

Oskarek pisze:
z racji ze juz wpisałem sie to chce napisac ze w wyscigu jestem bez szans niektorzy graja 24 na dobe, niestety pewnie jest ich 3 w mieszkaniu i kazdy gra po te 5-6 h i zmianaNo nic
![]()
bzdura bzdura bzdura.
275 SnG dziennie... realne ! i to w jedna osobe! i to z przerwami na posilki.
Wystarczy grac od 10 do 01.00 (13h) i grac sesje spokojne po 18 stolow. Ba... wtedy ugrasz ponad 300 sitkow. Realne bo sam miałem takie sesje...
gdyby nie szkoła to sam bym pograł z 2 tygodnie, a drugie 2 tygodnie bym sobie pojechal na wczasy
Oskarek wystarczy chciec, a co do wyscigu to wspomnij moje slowa
-
Oskarek
GrzesVP, ta 275 spoko ale jak przejrzałem tych z pierwszych miejsc to leca w dół strasznie w wykresach czyli nie wygrywają, licząc że wygrywają połowe to musieli by zagrac ponad 500! a nawet i wiecej by miec tyle pkt! to ile to mozna grac?
Na tą chwilę zagrałem 275 i pewnie jeszcze pogram ale juz będą się liczyć na następny dzień ITM wynosi 58% równiutko
czyli tak jak zakładałem
wg obliczen bede mial okolo 2150 pkt to on musialby zagrac 550 z takim wynikiem a ze jeszcze przegrywa to z 700! xD
Na tą chwilę zagrałem 275 i pewnie jeszcze pogram ale juz będą się liczyć na następny dzień ITM wynosi 58% równiutko
- iza_doria
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

-
Oskarek
Ukie mi napisał że na ipoker można grać 16h dziennie to i tak mogą się dogadać a już podobno wcześniej były takie promocje i tak grali ludzie to nic z tym nie zrobili
Dlatego troche bez sensu
niby o tym wiedzialem ze tak beda robic ale sprobowalem no nic
powalcze chociaz o te top20 a moze wygram jeszcze ticket do turnieju za milion
Iza_doria na tym najnowszym sofcie mam czat wylaczony i zamiast czatu sa duzo inne ciekawsze funkcje
notki , czas , sredni stack i kilka innych
dlatego nic nie widzialem
Do wczoraj rozegrałem 307 DoNów ale koncowka byla straszna duzo pecha i ITM wynosi tylko 57%
Sprawdzilem rank za wczoraj i zajmuje 21 miejsce z 2025 pkt
pierwsze miejsce ma 7070
Czyli w 2 dni zagrac powinien 1000 z takim wynikiem jak ja a ze przegrywa to duzo wiecej
to Grzesiu ile trzeba grac? 
Iza_doria na tym najnowszym sofcie mam czat wylaczony i zamiast czatu sa duzo inne ciekawsze funkcje
Do wczoraj rozegrałem 307 DoNów ale koncowka byla straszna duzo pecha i ITM wynosi tylko 57%
Sprawdzilem rank za wczoraj i zajmuje 21 miejsce z 2025 pkt
pierwsze miejsce ma 7070
-
GrzesVP
- LEGENDA

-
ukie
- -#aktywny

-
tygrytron18
- -#aktywny

Supernova na DoN'ach za 1$!
Po panu, który błyskawicznie przegrał swoją dużą wygraną turniejową, chciałbym wam dla odmiany przedstawić gracza, który bankroll management traktuje chyba nieco zbyt poważnie.
"Grinderem" w środowisku pokerowym przyjęło nazywać się gracza, który (zazwyczaj ze względu na korzystną ofertę rakeback) udziela się bardzo często na bardzo wielu stołach na raz, zazwyczaj kosztem jakości gry. Określenie to kojarzy się raczej negatywnie, aczkolwiek tacy zawodnicy również są w stanie osiągać bardzo dobre rezutlaty. Widać to na przykładzie słynnego Niemca, Boku87, najbardziej znanego z wygranego challenge od 100$ do 10 000$ w 15 dni, który jest powszechnie szanowanym członkiem pokerowej społeczności. Mimo to, gracz którego "osiągnięcia" widać poniżej, chyba dość grubo przesadził:
Pierwsze, co nasuwa się na myśl, to stwierdzenie, że jest to bot. Jednak, niezależnie od tego, co twierdzą twórcy licznych spiskowych teorii, PokerStars-nielegalny-w-PL! jest na tyle dużym i zabezpieczonym serwisem, że raczej ciężko byłoby ominąć jego zabezpieczenia. Poza tym, jeśli ktoś miałby tworzyć bota, to po pierwsze nie udostępniałby jego wyników na sharkscope.com, a po drugie nie starałby się rzucać w oczy aż tak absurdalną ilością rozegranych gier.
Co ciekawe, to jeszcze nie był szczyt możliwości tego gracza. Jeśli sprawdzimy go w tym momencie (4 stycznia) na sharkscope.com, okaże się, że ma 127 390 rozegranych gier. Oznacza to, że od 24 grudnia rozegrał ponad 29 000 SnG Doubleup or Nothing za 1 dolar. Daje to ponad 2600 takich gier dziennie!
Jak to możliwe? Łatwo można sprawdzić, że gracz ten gra 120 SnG na raz (autootwieranie łatwo ustawić z programem typu TableNinja). Rzecz jasna nie jest to możliwe gdzie indziej, ale w DoN'ach spokojnie może po prostu zostawić większość z nich na autofold i grać tylko 30-40 znajdujących się w najpóźniejszej fazie. Wydaje się to bardzo chore, ale jest chyba jedynym sensownym wyjaśnieniem. Co ciekawe, od 24 grudnia, czyli od momentu, gdy zaczął grać jeszcze więcej, jego ROI znacznie wzrosło, zaś jego całkowity zysk wzrósł o 3000 dolarów. Rzecz jasna ma on też dość wymierne profity wynikające z wyrobienia statusu Supernova, które można traktować jako coś w rodzaju rakeback.
Pozostaje jednak jeszcze kwestia motywacji - po co poświęcać tyle czasu na tak absurdalne zajęcie? Zwłaszcza, że rs03rs03 pochodzi z Niemiec, gdzie 1500 $ w ciągu roku to naprawdę nie jest dużo. Odpowiedzi na to pytanie nie zna chyba jednak nikt poza nim samym.[/quote]
Ja we wysigu podobnym jak na chili gram 18 stołów i 7mam zapasowe jak odpadne.
Po panu, który błyskawicznie przegrał swoją dużą wygraną turniejową, chciałbym wam dla odmiany przedstawić gracza, który bankroll management traktuje chyba nieco zbyt poważnie.
"Grinderem" w środowisku pokerowym przyjęło nazywać się gracza, który (zazwyczaj ze względu na korzystną ofertę rakeback) udziela się bardzo często na bardzo wielu stołach na raz, zazwyczaj kosztem jakości gry. Określenie to kojarzy się raczej negatywnie, aczkolwiek tacy zawodnicy również są w stanie osiągać bardzo dobre rezutlaty. Widać to na przykładzie słynnego Niemca, Boku87, najbardziej znanego z wygranego challenge od 100$ do 10 000$ w 15 dni, który jest powszechnie szanowanym członkiem pokerowej społeczności. Mimo to, gracz którego "osiągnięcia" widać poniżej, chyba dość grubo przesadził:
Pierwsze, co nasuwa się na myśl, to stwierdzenie, że jest to bot. Jednak, niezależnie od tego, co twierdzą twórcy licznych spiskowych teorii, PokerStars-nielegalny-w-PL! jest na tyle dużym i zabezpieczonym serwisem, że raczej ciężko byłoby ominąć jego zabezpieczenia. Poza tym, jeśli ktoś miałby tworzyć bota, to po pierwsze nie udostępniałby jego wyników na sharkscope.com, a po drugie nie starałby się rzucać w oczy aż tak absurdalną ilością rozegranych gier.
Co ciekawe, to jeszcze nie był szczyt możliwości tego gracza. Jeśli sprawdzimy go w tym momencie (4 stycznia) na sharkscope.com, okaże się, że ma 127 390 rozegranych gier. Oznacza to, że od 24 grudnia rozegrał ponad 29 000 SnG Doubleup or Nothing za 1 dolar. Daje to ponad 2600 takich gier dziennie!
Jak to możliwe? Łatwo można sprawdzić, że gracz ten gra 120 SnG na raz (autootwieranie łatwo ustawić z programem typu TableNinja). Rzecz jasna nie jest to możliwe gdzie indziej, ale w DoN'ach spokojnie może po prostu zostawić większość z nich na autofold i grać tylko 30-40 znajdujących się w najpóźniejszej fazie. Wydaje się to bardzo chore, ale jest chyba jedynym sensownym wyjaśnieniem. Co ciekawe, od 24 grudnia, czyli od momentu, gdy zaczął grać jeszcze więcej, jego ROI znacznie wzrosło, zaś jego całkowity zysk wzrósł o 3000 dolarów. Rzecz jasna ma on też dość wymierne profity wynikające z wyrobienia statusu Supernova, które można traktować jako coś w rodzaju rakeback.
Pozostaje jednak jeszcze kwestia motywacji - po co poświęcać tyle czasu na tak absurdalne zajęcie? Zwłaszcza, że rs03rs03 pochodzi z Niemiec, gdzie 1500 $ w ciągu roku to naprawdę nie jest dużo. Odpowiedzi na to pytanie nie zna chyba jednak nikt poza nim samym.[/quote]
Ja we wysigu podobnym jak na chili gram 18 stołów i 7mam zapasowe jak odpadne.
-
tygrytron18
- -#aktywny

Oskarek pisze:WłaśnieTo ze na PS mozliwe jest zagranie 500 DoNow dziennie to mnie nie dziwi bo sam gralem tam bardzo duzo stolow na raz jak na siebie
![]()
Ale ile trzeba grac na ipoker grajac max 20 stolow na raz bo nie widzialem zeby wiecej grali by zagrac te 1200 przynajmniej DoNow w 2 dni
Gość zagrał 2700 dzienie a zagranie na ipoker 20% czyli około 500 dzienie jest jak najbardziej spokojnie do zrobienie wystarczy jeszcze robic zapasowe stoły.
Ja w wyścigu na expekt-brak-polskiej-licencji! grałem po 300turniejów dzienie gdzie blindy rosły co 7min a turnieje trwały czasami po godzinie grałem na 18 stołach i robiłem sobie zapasowe a DON spokojnie był zagrał z 500. Najgorszy problem jest z rejestracja i że automatycznie nie usuwane są stoły gdzie sie odpadło.
-
GrzesVP
- LEGENDA

500 donow na iPoker jest hmmm realne.. może jakiś zakład czy uda mi sie?
Jesli 311 donów ugrałem grajac systemem 18-stolowym, i grając normalnie ze czekam az sesja się skończy bądź ewentualnie otwierałem nowa jak mi zostały max 2-3 stoły.
Ale jak liczę bym musiał grac od 8 rano do 24 i otwierać jak sesje 18 i jak zostanie mi +- 8-10 stołów zaczynać nastepna.. moze mnie wezmie na taki dzionek..
Oskarek grali po 20 stolow maks, bo jest ograniczenie na iPOker ze maks 20 stolow? czy mi sie wydaje?
Jesli 311 donów ugrałem grajac systemem 18-stolowym, i grając normalnie ze czekam az sesja się skończy bądź ewentualnie otwierałem nowa jak mi zostały max 2-3 stoły.
Ale jak liczę bym musiał grac od 8 rano do 24 i otwierać jak sesje 18 i jak zostanie mi +- 8-10 stołów zaczynać nastepna.. moze mnie wezmie na taki dzionek..
Oskarek grali po 20 stolow maks, bo jest ograniczenie na iPOker ze maks 20 stolow? czy mi sie wydaje?
-
tygrytron18
- -#aktywny

GrzesVP pisze:500 donow na iPoker jest hmmm realne.. może jakiś zakład czy uda mi sie?![]()
Ale jak liczę bym musiał grac od 8 rano do 24 i otwierać jak sesje 18 i jak zostanie mi +- 8-10 stołów zaczynać nastepna.. moze mnie wezmie na taki dzionek..![]()
Może zrobisz zakład z Oskarkiem że ugrasz 500 donów i musisz być na plusie ?
-
Oskarek
-
Oskarek
KOLEJNY WPIS
Wiec tak dziś grałem bardzo mało wręcz wcale
zagrałem 7 donow wieczorem ;p wygralem az 3 pech dalej mnie nie opuszcza Ev w góre wykres w dół ale wyrowna się to bo musi
Jestem troche śpiący bo dziś wstałem o wczesnej jak dla mnie porze ;p o 11 wiec nie chce mi sie wrzucac wykresow.
Dzis pojechałem w swoje imieniny na zakupy dla siebie
wydałem prawie 980 zł No ale zadowolony jestem
Bo cos tam sobie kupilem ;p W wyscigu to juz tylko biore udział jako statysta
Ale moze jakims cudem uda sie byc na bubble
haha i wygrac jeden z pakietow na 1mln na ipoker
Jutro tzn dzis pewnie pogram wiecej po za tym musze dostac sie w koncu do Monday Night Omaha dostałem 8$ na betfriends
za rozegrane HU to moze sprobuje z tego tez cos zrobic
Dobrze ze dzis odpocząłem od pokera bo już mi się śnił w nocy... od tych gier
że wygrałem token na turniej 1mln$
ahaha
Nie wiem co jeszcze napisac
jak zawsze biore sie za pisanie a zapominam no nic moze jutro wyedytuje
tzn dziś
Polecam fajną rzecz która obrazuje jak malutką rzeczą jesteśmy we wszechświecie :
http://uploads.ungrounded.net/525000/52 ... rse_ng.swf
Jak zawsze jakieś filmiki z sadistica
http://www.sadistic.pl/kolo-na-swoim-mi ... t30486.htm - MEGA FART!
http://www.sadistic.pl/sztuczka-ze-znik ... t30249.htm - SWIETNA SZTUCZKA Z ZNIKAJĄCĄ WODĄ
Jeśli chcecie wiedzieć jak wyglądało trzęsienie ziemi na Haiti to:
PRZETRZYMAJCIE KLAWISZ F11
Jeszcze na koniec opowiem wam Bajkę
Był sobie raz pewien książę, który pewnego dnia spytał piękną księżniczkę, czy wyjdzie za niego za mąż.
W odpowiedzi usłyszał tylko krótkie: "Nie!" ...
I żył książę długo i szczęśliwie, jeździł na polowania i na ryby, każdego dnia spotykał się z kolegami, pił mnóstwo piwa i upijał się w sztok, grał w pokera, rozrzucał skarpetki po domu i nie opuszczał deski sedesowej, posuwał służki, sąsiadki i koleżanki, śpiewał pod prysznicem na cały głos, pierdział, kiedy miał na to ochotę, głośno bekał i drapał się po jajach.
Koniec
GL na stołach!
Wiec tak dziś grałem bardzo mało wręcz wcale
Jestem troche śpiący bo dziś wstałem o wczesnej jak dla mnie porze ;p o 11 wiec nie chce mi sie wrzucac wykresow.
Dzis pojechałem w swoje imieniny na zakupy dla siebie
wydałem prawie 980 zł No ale zadowolony jestem Jutro tzn dzis pewnie pogram wiecej po za tym musze dostac sie w koncu do Monday Night Omaha dostałem 8$ na betfriends
Dobrze ze dzis odpocząłem od pokera bo już mi się śnił w nocy... od tych gier
że wygrałem token na turniej 1mln$
Nie wiem co jeszcze napisac
Polecam fajną rzecz która obrazuje jak malutką rzeczą jesteśmy we wszechświecie :
http://uploads.ungrounded.net/525000/52 ... rse_ng.swf
Jak zawsze jakieś filmiki z sadistica
http://www.sadistic.pl/kolo-na-swoim-mi ... t30486.htm - MEGA FART!
http://www.sadistic.pl/sztuczka-ze-znik ... t30249.htm - SWIETNA SZTUCZKA Z ZNIKAJĄCĄ WODĄ
PRZETRZYMAJCIE KLAWISZ F11
Jeszcze na koniec opowiem wam Bajkę
Był sobie raz pewien książę, który pewnego dnia spytał piękną księżniczkę, czy wyjdzie za niego za mąż.
W odpowiedzi usłyszał tylko krótkie: "Nie!" ...
I żył książę długo i szczęśliwie, jeździł na polowania i na ryby, każdego dnia spotykał się z kolegami, pił mnóstwo piwa i upijał się w sztok, grał w pokera, rozrzucał skarpetki po domu i nie opuszczał deski sedesowej, posuwał służki, sąsiadki i koleżanki, śpiewał pod prysznicem na cały głos, pierdział, kiedy miał na to ochotę, głośno bekał i drapał się po jajach.
Koniec
GL na stołach!
- quest
- -#VIP

-
Oskarek
KOLEJNY WPIS
Nikt nic nie pisze to ja sie wpisze
W Wyscigu juz nie gram tzn gram ale nie tak jak wczesniej
Tylko tak by skonczyc juz bonus i zarobic na fiszach. Nie gram bo nie gram jak inni 24h dziś jeszcze nie grałem wczoraj tez prawie nic a weekend mam zajety
Bo juz 19 miesiecy z moją dziewczyną będę
hehe Moze jakims fartem znajde sie na miejscu Bubble ;p przez co dostane ticket do tego 1mln zobaczymy no nic ogolnie to ostatnio na zakladach przegralem 27$ ale dostalem 20$ zwrotu na taki freebet i zobaczymy co postawie poki co mam 260$ zaczynalem wyscig z 117 ogolnie mialem zamiar wplacic 130$ ale przewalutowania i prowizje
i tyle wyszlo !
Ogolnie to w Holdemowe DoNy mam poki co pecha
prawie 12bi roznicy miedzy EV a wykresem to sporo ale wyrowna sie to natomiast w Omahe to jestem pro
hehe tu wykres z DoNow w Omahe
Jak widac poziom masakrycznie niski :
W holdema waham sie kolo zera a z tego co widze to z samych bonusów już dostałem 65$!
jeszcze zostało 169 do uwolnienia czyli easy
Wczoraj jeszcze zagrałem turniej za 11$ o 10k$ doszedlem do kasy mimo ze po przerwie mialem 9 stack
no a odpadlem jak przegralem coinflipa KJ na 99 siedzialem na buttonie a koles juz 3 kolko z CO podbija 3bb wiec bylem pewien ze kradnie zagralem allin i sprawdzil i out
ale i tak mialem troche mniej niz sredni wiec nic sie nie stalo z reszta gralem o FT minimum wiec musialem sie podwoic, teraz zaczynam grind dalej DoNow bo nie ma co robic
Dziś 2 filmiki
http://www.sadistic.pl/podstepny-pies-g ... t30577.htm
http://www.sadistic.pl/blyskawica-vt30510.htm
Do zobaczenia przy stołach
Nikt nic nie pisze to ja sie wpisze
W Wyscigu juz nie gram tzn gram ale nie tak jak wczesniej
Ogolnie to w Holdemowe DoNy mam poki co pecha
W holdema waham sie kolo zera a z tego co widze to z samych bonusów już dostałem 65$!
Wczoraj jeszcze zagrałem turniej za 11$ o 10k$ doszedlem do kasy mimo ze po przerwie mialem 9 stack
Dziś 2 filmiki
http://www.sadistic.pl/podstepny-pies-g ... t30577.htm
http://www.sadistic.pl/blyskawica-vt30510.htm
Do zobaczenia przy stołach
-
Oskarek
POKEROWO:
Mówiąc krótko zostałem okradziony na pewnym koncie pokerowym przez naszego pierd... złodzieja MXLAMBERTA! OSTRZEGAM I JEGO JUŻ OSTRZEGŁEM A WIEM ŻE BĘDZIE TO CZYTAŁ BO JEST NA TYM FORUM ŻE MAM TWÓJ ADRES , TELEFON I INNE DANE I BÓJ SIĘ KUR.O! Stało się to w połowie stycznia i nie będę opisywał co wyszło ale pamiętacie co mówiłem że nie będę grał? i nie grałem kilka dni później widziałem challenge Seboli , Pitrka i stwierdziłem że po cichu zrobię sobie taki sam z 5$ które dostałem na FTP udało się rozwinąć gdy potem poszedłem na pewien w miare nowy room ipoker ale z bardzo dobrym bonusem do gry na nl2 ogolnie w miare szybko udało mi się ugrać 50$ bo grałem jakieś 10000rąk na tym poziomie ogolnie caly etap tego challengu mojego trwał z 10 dni sporo czasu poswiecilem ale udało się i miałem 50$ nie duza kwota ale czas poswiecony byl spory no i wrocilem ze szkoly wlaczam room a tu hasło nie prawidłowe mówię co jest... 3 razy wpisalem i nic wzialem przypomnienie wchodze na room a tu 0... od razu w historie wyplat ale nic... no to w historie rozdan a tam przegrane 50$ na HU NL50... w 38 rozdan.... myslalem ze mnie cos trafi napisalem w ukrytym dziale pokerkings o tym i do supportu że włamali mi się na konto... Nikt nie wiedział że gram na dodatek miałem nick MamoZrobMiKisiel żeby nawet nikt nie wiedział że to ja a jednak ta kur.. mi się włamała na maila i tak weszła mi na konto z jednej strony to moja wina bo zmienilem chyba wszedzie hasła a na mailu nie ale na mailu mialem akurat takie ze myslalem ze nie musze zmieniac
heh ... no nic nie bylem zly za kwote a za czas... wiem tylko ze zabije go jak go spotkam ale nie chce zdradzac szczegolow wiecej tylko chce zebyscie o tym wszystkim wiedzieli i tyle...
Chyba o tym wszystko napisałem...
Co do DoNów to odpuściłem końcówkę na dodatek słabo trochę szło ITM wyniosło 57.4% po 440 grach więc coś tam zarobiłem plus bonusy to troche wyszło, słabo szło w holdema troche
ale w Omahe bardzo bardzo dobrze za pół godziny znowu wyścig startuje może i znowu zacznę grać, poświęciłem troche bo z 50$ na satelity do Monday Night Omaha niestety 2 razy set na seta z flopa i sie wkurzylem i juz nie rebuyowalem i turnieje omahy za 11$ No nic przegrałem też troche na zakładach
hehe no i zostało 224$
z wyscigu moze dostane z 20-30$
i koniec
tygodnia ale juz jutro sie wszystko zaczyna od nowa moze znowu zaczne grac? chcialbym jutro zagrac w Monday Night Omaha no ale zobaczymy czy sie dostane
Chyba wszystko pokerowo nie wiem co jeszcze napisac
Aha co do pytań skąd wiem że to MX itp to nie odpowiem bo nie chce zdradzac szczegolow sprawy bo pewnie to czyta (MX TY KURW.!):P
Po za Pokerowo:
19 miesiecy wczoraj minelo z dziewczyną dobrze mi sie uklada
a wczoraj było fajnie w domu mama jeszcze miała imieniny a że ma jeszcze 41 albo 42 chwila ;p nie no 42 chyba w tym roku konczy lat
to byla i impreza sporo osob
tańce itp
haha było śmiesznie, pozniej wyszedlem z dziewczyną ale nie bede wiecej o tym pisal
hehe
Musze w koncu naprawić samochód juz z 3tyg stoi bo akumulator padł
a ja nie mam czasu nawet go kupić ale chociaz kondycje odzyskalem jakąś
a nie że do fryzjera 200m jechalem samochodem haha bo mi sie nie chcialo isc, 1 dnia jak poszedlem do pracy to jak wszedlem do biura to myslalem ze padnę ;p a teraz to spokojnie na przystanek i z
i jest git ;p
Dziś nie będzie filmików i muzyki bo smutny wpis
Jednak dodam :
http://www.sadistic.pl/walka-karlow-vt30763.htm
MX będzie tym Karłem Robakiem
Mówiąc krótko zostałem okradziony na pewnym koncie pokerowym przez naszego pierd... złodzieja MXLAMBERTA! OSTRZEGAM I JEGO JUŻ OSTRZEGŁEM A WIEM ŻE BĘDZIE TO CZYTAŁ BO JEST NA TYM FORUM ŻE MAM TWÓJ ADRES , TELEFON I INNE DANE I BÓJ SIĘ KUR.O! Stało się to w połowie stycznia i nie będę opisywał co wyszło ale pamiętacie co mówiłem że nie będę grał? i nie grałem kilka dni później widziałem challenge Seboli , Pitrka i stwierdziłem że po cichu zrobię sobie taki sam z 5$ które dostałem na FTP udało się rozwinąć gdy potem poszedłem na pewien w miare nowy room ipoker ale z bardzo dobrym bonusem do gry na nl2 ogolnie w miare szybko udało mi się ugrać 50$ bo grałem jakieś 10000rąk na tym poziomie ogolnie caly etap tego challengu mojego trwał z 10 dni sporo czasu poswiecilem ale udało się i miałem 50$ nie duza kwota ale czas poswiecony byl spory no i wrocilem ze szkoly wlaczam room a tu hasło nie prawidłowe mówię co jest... 3 razy wpisalem i nic wzialem przypomnienie wchodze na room a tu 0... od razu w historie wyplat ale nic... no to w historie rozdan a tam przegrane 50$ na HU NL50... w 38 rozdan.... myslalem ze mnie cos trafi napisalem w ukrytym dziale pokerkings o tym i do supportu że włamali mi się na konto... Nikt nie wiedział że gram na dodatek miałem nick MamoZrobMiKisiel żeby nawet nikt nie wiedział że to ja a jednak ta kur.. mi się włamała na maila i tak weszła mi na konto z jednej strony to moja wina bo zmienilem chyba wszedzie hasła a na mailu nie ale na mailu mialem akurat takie ze myslalem ze nie musze zmieniac
Chyba o tym wszystko napisałem...
Co do DoNów to odpuściłem końcówkę na dodatek słabo trochę szło ITM wyniosło 57.4% po 440 grach więc coś tam zarobiłem plus bonusy to troche wyszło, słabo szło w holdema troche
Chyba wszystko pokerowo nie wiem co jeszcze napisac
Aha co do pytań skąd wiem że to MX itp to nie odpowiem bo nie chce zdradzac szczegolow sprawy bo pewnie to czyta (MX TY KURW.!):P
Po za Pokerowo:
19 miesiecy wczoraj minelo z dziewczyną dobrze mi sie uklada
Musze w koncu naprawić samochód juz z 3tyg stoi bo akumulator padł
Dziś nie będzie filmików i muzyki bo smutny wpis
Jednak dodam :
http://www.sadistic.pl/walka-karlow-vt30763.htm
-
zwirson
- -#aktywny

- iza_doria
- LEGENDA

Co do MX... W wątku Tosiaka go broniłeś, pamiętasz ? Nie chciałeś dla niego bana. Myślałeś, że Tobie by tego nigdy nie zrobił ?
Ten człowinek jest chory. Okradł dwóch dobrych znajomych. Zero wstydu. Co gorsze jest bezkarny. Nie wiem czy oddał Tosiakowi całą kasę ale nawet jeśli to jaka kara go za to spotkała ? Strata kumpla to dość mało... Zablokowaliśmy mu konta na forum i sam mówisz, że nadal tu jest. I taka jest prawda, że strach coś o sobie napisać, strach komuś zaufać bo MXLambert czuwa...
Zgłoś tą sprawę do supporu. Jak będzie druga taka afera to może się pokerroomy dogadają co do zakazu wstępu dla niego. Mam nadzieję, że odzyskasz kasę
Ten człowinek jest chory. Okradł dwóch dobrych znajomych. Zero wstydu. Co gorsze jest bezkarny. Nie wiem czy oddał Tosiakowi całą kasę ale nawet jeśli to jaka kara go za to spotkała ? Strata kumpla to dość mało... Zablokowaliśmy mu konta na forum i sam mówisz, że nadal tu jest. I taka jest prawda, że strach coś o sobie napisać, strach komuś zaufać bo MXLambert czuwa...
Zgłoś tą sprawę do supporu. Jak będzie druga taka afera to może się pokerroomy dogadają co do zakazu wstępu dla niego. Mam nadzieję, że odzyskasz kasę
- knoperss
- LEGENDA

-
Oskarek
iza_doria, to nie tak, na poczatku mi troche ciezko bylo w to uwierzyc ale potem jak najbardziej chcialem bana dla niego , to nie pierwsze włamanie tak w ogóle zabrzmi to śmiesznie ale nie nie pamietam dokladnie kiedy gdzies pod koniec 2009 roku listopad , pazdziernik wszedl na moje konto pokerkings! i przeanalizowal jakies rozdanie! LOL
knoperss,
Od razu przeprosiłem
Na początku przez chwilę i knoperssa posądziłem bo jako jedyny wiedział że gram
I dlatego tak pomyślałem ale kto by tak nie myślał
No nic jeszcze raz przepraszam
hehe
knoperss,
Na początku przez chwilę i knoperssa posądziłem bo jako jedyny wiedział że gram
-
samol
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”