Blog - komix22
- komix22
- -#aktywny

- komix22
- -#aktywny

Troszkę zaniedbałem blog ale nie dysponyje za bardzo czasem .
Już mówię co się działo w tym tygodniu .
Mało grałem z pozostawionych 150$ na LuckyAces ugrałem jeszcze 270$ dwieście wypłaciłem 70$ zostawiłem na grę karta coś nie szła więc spadłem do 10$ i przesrałem grac . dzisiaj siadłem i zagrałem turka z wpisowym 5$ + 0.50$ Turniej ten udało mi się wygrac i wpadło ponad 140$
Aktualnie stan konta na LA 153$
Już mówię co się działo w tym tygodniu .
Mało grałem z pozostawionych 150$ na LuckyAces ugrałem jeszcze 270$ dwieście wypłaciłem 70$ zostawiłem na grę karta coś nie szła więc spadłem do 10$ i przesrałem grac . dzisiaj siadłem i zagrałem turka z wpisowym 5$ + 0.50$ Turniej ten udało mi się wygrac i wpadło ponad 140$
Aktualnie stan konta na LA 153$
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mlody
- -#zasłużony

- komix22
- -#aktywny

To było poniedziałkowe popołudnie zapowiadało się swietnie postanowiłem rozmnożyc swoje 150 $ no i udawało mi się to całkiem dobrze karta także szła (poniżej screen)
Ale do czasu koniec końców udało mi się ugrac 350$ i tu na stąpił punk kulminacyjny
TOTALNE ZACIEMNIENIE Dzisiaj już czwartek a Ja ciągle nie mam pojęcia jak to sie stało
Wiem że po tej stracie do dziś jestem na TILCIE a mianowicie moje 350$ poszło się najeśc tak tak caly bankroll.

Ale do czasu koniec końców udało mi się ugrac 350$ i tu na stąpił punk kulminacyjny
TOTALNE ZACIEMNIENIE Dzisiaj już czwartek a Ja ciągle nie mam pojęcia jak to sie stało
Wiem że po tej stracie do dziś jestem na TILCIE a mianowicie moje 350$ poszło się najeśc tak tak caly bankroll.

-
luki501
- -#VIP

- komix22
- -#aktywny

Witam wszystkich ktorzy odwiedzali lib odwiedzaja moj blog ostatnio strasznie go zaniedbalem choc mialem juz tego wiecej nie robic jednak nastaly czrne dni w zyciu i w pokerze myslalem juz, ze bede sie musial z wami pozegnac poniewaz wisiala nademna reka Armii Polskiej no ale jednak sie udalo i jestem woly jak ptak.
Za swoja nieobecnosc wszystkich czyteknikow bardzo przepraszam i mam nadzieje, ze powrocicie do czytania jak tylko pojwia sie tu wpisy.
Krotki opis o co chodzi
Sprawa jest prosta. Po mojej ostatniej serii przegranych i to sporych sum zlapalem tilta i to wielkiego który tzrymal sie mojej osoby przez ponad2 tygodnie. Do tego doszla sprawa z wojskiem co przepelenilo czare goryczy i sprawilo ze wogole odechcialo mi sie pisac. Ale wszystko powoli wraca do normy.
Co w tym czasie
W miedzyczsie malo gralem w necie w pokera zajalem sie praca i piwkowaniem troche
Ale dowiedzialem sie o lidze pokera w Lublinie i postanowilem przeistoczyc sie w gracza Live i nie zaluje swojej decyzji gra Live mi sie podoba o wiele bardziej. A i calkiem niezle mi idzie chociaz narazie poza platnymi ale jeszczetroche pocwicze i kto wie.
I to tyle na dzisiaj raczej nie naleze do osob zbyt rozpisanych wiec juz zakoncze.
Niedlugo na moim blogu pojawia sie kolejne moje dokonania wiec zaprtzaszam do czytania i komentowania.
Pozdrawiam wszystkich czytelnikow.
komix22
Za swoja nieobecnosc wszystkich czyteknikow bardzo przepraszam i mam nadzieje, ze powrocicie do czytania jak tylko pojwia sie tu wpisy.
Krotki opis o co chodzi
Sprawa jest prosta. Po mojej ostatniej serii przegranych i to sporych sum zlapalem tilta i to wielkiego który tzrymal sie mojej osoby przez ponad2 tygodnie. Do tego doszla sprawa z wojskiem co przepelenilo czare goryczy i sprawilo ze wogole odechcialo mi sie pisac. Ale wszystko powoli wraca do normy.
Co w tym czasie
W miedzyczsie malo gralem w necie w pokera zajalem sie praca i piwkowaniem troche
Ale dowiedzialem sie o lidze pokera w Lublinie i postanowilem przeistoczyc sie w gracza Live i nie zaluje swojej decyzji gra Live mi sie podoba o wiele bardziej. A i calkiem niezle mi idzie chociaz narazie poza platnymi ale jeszczetroche pocwicze i kto wie.
I to tyle na dzisiaj raczej nie naleze do osob zbyt rozpisanych wiec juz zakoncze.
Niedlugo na moim blogu pojawia sie kolejne moje dokonania wiec zaprtzaszam do czytania i komentowania.
Pozdrawiam wszystkich czytelnikow.
komix22
- komix22
- -#aktywny

invidia
Gram w tej nowej w Basketonie bo LLP sie juz zakończyla ( na razie ) Tak sponsoruje ja unibet-brak-polskiej-licencji!. Wlasnie jutro sie wybieram o 18 zaczynamy.
Jutro jest dopiero 3 turniej tej nowej ligi wiec mozesz śmiało dołączyc. Gra około 14 osób zawsze . Atmosfera jest Fajna klub tez calkiem fajny szkoda tylko że wpisowe spore ale moze jutro jak dobrze karta przypasi to sie do połatnych załapie pzynajmniej taki mam zamiar.
Gram w tej nowej w Basketonie bo LLP sie juz zakończyla ( na razie ) Tak sponsoruje ja unibet-brak-polskiej-licencji!. Wlasnie jutro sie wybieram o 18 zaczynamy.
Jutro jest dopiero 3 turniej tej nowej ligi wiec mozesz śmiało dołączyc. Gra około 14 osób zawsze . Atmosfera jest Fajna klub tez calkiem fajny szkoda tylko że wpisowe spore ale moze jutro jak dobrze karta przypasi to sie do połatnych załapie pzynajmniej taki mam zamiar.
- komix22
- -#aktywny

Wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu ja 2 tygodnie temu bylem pierwszy raz, w turnieju nie gralem ale popaterzylem chwile , pogadalem z organizatorem i w nastepnym juz gralem .
Tak wogole to od Ciebie dowiedzialem sie, że wogole cos sie w Lublinie dzieje w temacie pokera bo to Ty wrzuciłas link do strony na forum
Tak wogole to od Ciebie dowiedzialem sie, że wogole cos sie w Lublinie dzieje w temacie pokera bo to Ty wrzuciłas link do strony na forum
- komix22
- -#aktywny

Witam .
Kilka słow o moim wczorajszym turku live.
Wpisowe 100 pln 17 graczy formuła freezout. Stack 8000 miejsca platne 3.
Przez pierwsze 30 minut bylem na sit out bo troszke sie spuznilem
Gralo sie fajnie chociaz ciezko zadne karty mi nie dochodzily wiec prubowalem troszke krasc ale w poczatkowej fazie turnieju nie bardzo mi to wychodzilo. Kiedy w koncu dostalem AA to tylko blindy zgarnalem. I tak minelo 4,5 godziny kilka dobrych rak kilka zlych, suma sumarum doszedlem do 8 osobowego FT. Na FT mialem 3 co do wielkości stack po kilku minutach zostalo nas 7 . A potem nastapilo to rozdanie Ja (9000 zetonow) dostalem na reke KK koles przedemna raise do 1500 blindy byly 200/400 ja call koles za mną byl szortem (4000 zetonow) wiec all inn pozostali fold zostalo nas 3 . Koles przedemna call ( stack okolo 30 000 ) wiec ja all inn koles call.
Showdown :
Kolo przedemna A7
Ja KK
Za mna 1010
Flop JJ i jakas blotka
Turn A
River Q
Zalatwil nas jak male dzieci
Ostatecznie zajalem 6 miejsce.
Po tym rozdaniu mialem lekki niedosyt.
Ps . mam nadzieje, ze mniej wiecej zrozumiale opisalem cala sytuacje.
Kilka słow o moim wczorajszym turku live.
Wpisowe 100 pln 17 graczy formuła freezout. Stack 8000 miejsca platne 3.
Przez pierwsze 30 minut bylem na sit out bo troszke sie spuznilem
Showdown :
Kolo przedemna A7
Ja KK
Za mna 1010
Flop JJ i jakas blotka
Turn A
River Q
Zalatwil nas jak male dzieci
Ostatecznie zajalem 6 miejsce.
Po tym rozdaniu mialem lekki niedosyt.
Ps . mam nadzieje, ze mniej wiecej zrozumiale opisalem cala sytuacje.
- komix22
- -#aktywny

Dzisiaj poniedziałek wiec sobie trochę pograłem.
Nasz turek na Tonym G słabiutko na Unibecie to samo jedyne co mi dzisiaj wyszło to turek na Stryyke After work.
Byłem drugi , fajnie się grało bo Rzepa był też na FT wiec nie czułem się osamotniony w mojej walce. :gol:
Niestety poległem w pojedynku o 1 miejsce po prostu przeciwnik miał lepsze karty więc musiałem kraśc troszkę ale z tym to różnie bywa no i skończyło sie na drugim miejscu .
Ale 20$ wpadło więc bedzie co rozmnażac.
Nasz turek na Tonym G słabiutko na Unibecie to samo jedyne co mi dzisiaj wyszło to turek na Stryyke After work.
Niestety poległem w pojedynku o 1 miejsce po prostu przeciwnik miał lepsze karty więc musiałem kraśc troszkę ale z tym to różnie bywa no i skończyło sie na drugim miejscu .
Ale 20$ wpadło więc bedzie co rozmnażac.

- zaba1_7
- -#VIP

komix22 pisze:Nasz turek na Tonym G słabiutko na Unibecie to samo jedyne co mi dzisiaj wyszło to turek na Stryyke After work.Byłem drugi
To widze ze poszło ci tak samo jak mi na unibecie słabo :/
na tonego nie zdążyłem
A na stryke bardzo szybko odpadłem a z rzepą grałem na początku ale on był na sit out
więc gratulacje tego drugiego miejsca :] ja ostatnio też zajełem na stryke drugie miejsce ale w tym turku w środy z wpisowym 1$ i 80$ wpadło
pozdrawiam
- komix22
- -#aktywny

zaba1_7 pisze:komix22 pisze:Nasz turek na Tonym G słabiutko na Unibecie to samo jedyne co mi dzisiaj wyszło to turek na Stryyke After work.Byłem drugi
To widze ze poszło ci tak samo jak mi na unibecie słabo :/
na tonego nie zdążyłem
A na stryke bardzo szybko odpadłem a z rzepą grałem na początku ale on był na sit out
więc gratulacje tego drugiego miejsca :] ja ostatnio też zajełem na stryke drugie miejsce ale w tym turku w środy z wpisowym 1$ i 80$ wpadło![]()
pozdrawiam
Dzieki
A tak wogóle to fajny masz Avatar

- zaba1_7
- -#VIP

- rzepa
- -#VIP

zaba1_7, na poczatku nie gralem na stryke , poza moze kilkoma rozdaniami , bo w innym turniju bylem tez na ft.
komix22, omg, tamten chlop którego prawie z JJ wyeliminowalem wygral caly turniej , no ale jesli 8 all-nów z rzedu z stacku 700 cos tam się wygrywa to nie ma czemu się dziwić.
szkoda komix ze gdy on dorobil się 8k, przy blindach 1,5k-3k , gdy ty byles na SB a on na BB , nie wywarłeś na nim "presji". zwycięsca to miał tyle szcześcia w tym turnieju ze wyczerpał jego zapas na następne 2-3 miesiące.
komix22, omg, tamten chlop którego prawie z JJ wyeliminowalem wygral caly turniej , no ale jesli 8 all-nów z rzedu z stacku 700 cos tam się wygrywa to nie ma czemu się dziwić.
szkoda komix ze gdy on dorobil się 8k, przy blindach 1,5k-3k , gdy ty byles na SB a on na BB , nie wywarłeś na nim "presji". zwycięsca to miał tyle szcześcia w tym turnieju ze wyczerpał jego zapas na następne 2-3 miesiące.
- komix22
- -#aktywny

- komix22
- -#aktywny

Siema pokerzyści .
Nic nie piszę bo o bad betach jest już za dużo na tym forum
invidia ostatnio zarobiony jestem i nie mam czasu na turki w Basketonie. Ale już niedługo rusza pokerowy weekend w Lublinie 27-29 czerwiec. Dokładniejsze informacje bede miał później.
Ale na pewno wezmę udział i Ciebie też zapraszam
No i oczywiście naszych adminów też
Ps. PAN ŻABA będzie na pewno
Nic nie piszę bo o bad betach jest już za dużo na tym forum
invidia ostatnio zarobiony jestem i nie mam czasu na turki w Basketonie. Ale już niedługo rusza pokerowy weekend w Lublinie 27-29 czerwiec. Dokładniejsze informacje bede miał później.
Ale na pewno wezmę udział i Ciebie też zapraszam
No i oczywiście naszych adminów też
Ps. PAN ŻABA będzie na pewno
-
invidia
komix22, Wiem o weekendzie ale się jeszcze nie skuszę
Ooo jak Pan Żaba ma by to może wpadnę wam pokibicować (chociaż też już sie wybieram od jakiegoś czasu- normalnie jak sójka za morze:D)
To może jeszcze ktoś z lubelskich pokerkings się wybiera;>?

Ooo jak Pan Żaba ma by to może wpadnę wam pokibicować (chociaż też już sie wybieram od jakiegoś czasu- normalnie jak sójka za morze:D)
To może jeszcze ktoś z lubelskich pokerkings się wybiera;>?
Oj popisz trochę będzie mi raźniejkomix22 pisze:Nic nie piszę bo o bad betach jest już za dużo na tym forum![]()
- komix22
- -#aktywny

Witam długo mnie nie było ale nie mam wogole czasu. Jestem zapracowany i już prawie przestałem grac w pokera, nie licząc cotygodniowego turnieju Live, w którym też niestety nie mogę grac co tydzien.
Po krótce w turnieju numer 6 byłem 10. Turniej słabo rozegrałem od samego początku ale byłem po kilku piwkach więc nie ma co się dziwic. Nie pamiętam żadnych rozdań
Turniej numer 7 : moje miejsce to 9 na 16 zaczynam myślec, że pierwsza 10 to maks moich możliwości. Muruje sie człowiek i muruje a potem głupie błędy robi. No nie idzie mi ostatnio gra Live coś nie mogę się skupic ale pod koniec miesiąca szykuje się grubszy turniej z racji tego wekendu pokerowego no i może tam coś pyknie jeżeli oczywiście uda mi się wźiąc udział choc jak siąde do stolika z Pawciem i Danielsem to nie wiem co z tego wyjdzie
Po krótce w turnieju numer 6 byłem 10. Turniej słabo rozegrałem od samego początku ale byłem po kilku piwkach więc nie ma co się dziwic. Nie pamiętam żadnych rozdań
Turniej numer 7 : moje miejsce to 9 na 16 zaczynam myślec, że pierwsza 10 to maks moich możliwości. Muruje sie człowiek i muruje a potem głupie błędy robi. No nie idzie mi ostatnio gra Live coś nie mogę się skupic ale pod koniec miesiąca szykuje się grubszy turniej z racji tego wekendu pokerowego no i może tam coś pyknie jeżeli oczywiście uda mi się wźiąc udział choc jak siąde do stolika z Pawciem i Danielsem to nie wiem co z tego wyjdzie
- Mlody
- -#zasłużony

Na pewno nie blokuj sie tylko dla tego ze to Pawcio i Daniels;p Jak lapiesz pokera na flopie to nawet sam Ivey Ci nie poradzi;p a mozesz tez blefowac bo przeciez "gdzie amatorzy i blefowanie" ;p
Problem w Twoich slabych wystepach w dalszej fazie turnieju moze byc wlasnie to murowanie a przeciez jest zasada ze im dalej w las tym gra sie luzniej;p a wiec nie czekasz na AA tylko probujesz szczescia nawet z K10 albo 44:P
Problem w Twoich slabych wystepach w dalszej fazie turnieju moze byc wlasnie to murowanie a przeciez jest zasada ze im dalej w las tym gra sie luzniej;p a wiec nie czekasz na AA tylko probujesz szczescia nawet z K10 albo 44:P
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”