Blog Apok
-
Dementorius
- -#zwykly

- AjApok
- -#aktywny

dawno tutaj pisałem bo wogóle ostatnio mało gram na necie tylko na żywo wczoraj grałem lubelską lige pokerową i znowu bubell
na początku sie nieźle wkurzyłem ale e tam za te 6 miejsce i tak było mało przynajmniej w generalnej zajmuje 2 miejsce i trace jeden punkt do lidera. dam jeszcze małe podsumowanie moich odpadnieć na bublu w ważniejszych turniejach
Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod ja zajmuje 2 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod za 2-5 kasa ja zajmuje 6 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1-5 iPody ja zajmuje 8 miejsce (prawie jak bulel)
Turniej iXi na Poker Stars-nielegalny-w-PL-! zajmuje 7 miejsce za 5 gadżety też prawie bubel
2 razy na lublelskiej lidze pokerowej w tym raz na rebuyach (gra od 18.00 do około 1.30) oraz ostatnio (mam nadzieje że jak sie zakwalifikuje do mastersa to tam nie odpadne na bublu)
jednym słowem odpadnięcie na bublu to wkurzająca sprawa w pierwszej chwili ale po 30 minutach jest już spokój i sie nie przejmuję
Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod ja zajmuje 2 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod za 2-5 kasa ja zajmuje 6 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1-5 iPody ja zajmuje 8 miejsce (prawie jak bulel)
Turniej iXi na Poker Stars-nielegalny-w-PL-! zajmuje 7 miejsce za 5 gadżety też prawie bubel
2 razy na lublelskiej lidze pokerowej w tym raz na rebuyach (gra od 18.00 do około 1.30) oraz ostatnio (mam nadzieje że jak sie zakwalifikuje do mastersa to tam nie odpadne na bublu)
jednym słowem odpadnięcie na bublu to wkurzająca sprawa w pierwszej chwili ale po 30 minutach jest już spokój i sie nie przejmuję
- mx
- -#zasłużony

- AjApok
- -#aktywny

- AjApok
- -#aktywny

prosze bardzo szkoda ze w pierwszym turnieju paradise-brak-polskiej-licencji! nie był za łaskawy bo pogrążył moje KQ przeciwko K9 rywala bo jakbym wygrał tą pule to by top3 raczej było. Fajnie ze na FT dużo polaków sie spotkało. Ja sie nie odzywałem bo mam bana na chacie
nawet niezły wieczór 510euro wygrałem ( w 100 000 za 63 miejsce było 360 euro) tylko tego tysiaka szkoda
(
nawet niezły wieczór 510euro wygrałem ( w 100 000 za 63 miejsce było 360 euro) tylko tego tysiaka szkoda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”