Blog Apok

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Czy uda się Apokowi ugrać do końca czerwca 250$ ?

Nie to fish spłucze się ze wszystkiego
4
21%
Nie gra stabilnie i będzie miał wzloty i upadki (będzie mniejwięcej na zero)
6
32%
wmiare dobrze gra ale tyle aż nie wygra (100-200$)
1
5%
To dobry gracz uda mu się wygrać 250$
5
26%
To pros 250$ to dla niego nie problem wygra duż więcej
3
16%

Liczba głosów: 19

Dementorius
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Dementorius » 17 lip 2008, 19:39

Ja zacząłem pasowac AA....ciągle mam z nimi Bad Beaty:( nie mam pojęcia co jest....dobrze je rozgrywam...i albo sprawdzaja jakies fisze albo RIVEr i po kasie :(

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 31 lip 2008, 20:29

dawno tutaj pisałem bo wogóle ostatnio mało gram na necie tylko na żywo wczoraj grałem lubelską lige pokerową i znowu bubell :grin: na początku sie nieźle wkurzyłem ale e tam za te 6 miejsce i tak było mało przynajmniej w generalnej zajmuje 2 miejsce i trace jeden punkt do lidera. dam jeszcze małe podsumowanie moich odpadnieć na bublu w ważniejszych turniejach

Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod ja zajmuje 2 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1 miejsce iPod za 2-5 kasa ja zajmuje 6 miejsce
Turniej na paradisie o iPoda za 1-5 iPody ja zajmuje 8 miejsce (prawie jak bulel)
Turniej iXi na Poker Stars-nielegalny-w-PL-! zajmuje 7 miejsce za 5 gadżety też prawie bubel
2 razy na lublelskiej lidze pokerowej w tym raz na rebuyach (gra od 18.00 do około 1.30) oraz ostatnio (mam nadzieje że jak sie zakwalifikuje do mastersa to tam nie odpadne na bublu)
jednym słowem odpadnięcie na bublu to wkurzająca sprawa w pierwszej chwili ale po 30 minutach jest już spokój i sie nie przejmuję

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 07 gru 2008, 20:26

hehe ja juz z miejsca Ci gratuluje nizly turek niezla kasa no i pochwal sie :P

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 07 gru 2008, 20:44

no kasa nie była wcale taka niezła z porównaniem za top3 pochwale sie poźniej bo gram jeszcze 100 000 i tam walcze... może bedzie sie czym pochwalic...

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 07 gru 2008, 21:42

prosze bardzo szkoda ze w pierwszym turnieju paradise-brak-polskiej-licencji! nie był za łaskawy bo pogrążył moje KQ przeciwko K9 rywala bo jakbym wygrał tą pule to by top3 raczej było. Fajnie ze na FT dużo polaków sie spotkało. Ja sie nie odzywałem bo mam bana na chacie :mrgreen:
nawet niezły wieczór 510euro wygrałem ( w 100 000 za 63 miejsce było 360 euro) tylko tego tysiaka szkoda :((
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”