Ale szkoda, bo mogło wreszcie coś fajnego wpaść:)
Bitwa Planet - Atak na Marsa z niskiej orbity!!!
-
gajor
- -#graczroku

- genowaty
- -#VIP

- mateuszek115
- -#VIP

genowaty, Powiem Ci coś
Taki gajor to nie shipuje 10 turków na 20 tylko po prostu się nie żali tak jak my , mało gry i poźniej płacz. Wiem bo dzisiaj odpadłem 10.nie ,,płakałem" ale byłem wnerwiony. Mysle że dobry gracz MTT, ma takie wyniki codziennie praktycznie i normalka jest dla niego że może odpaść, 10,12,40 czy nawet 8, a wszyscy wiemy że dobre życie to jest pierwsza 4. Tylko on podchodzi do tego bez spiny powie sobie jakąś kurwe i tyle.
PS. Miałeś nam tu nie płakać
Taki gajor to nie shipuje 10 turków na 20 tylko po prostu się nie żali tak jak my , mało gry i poźniej płacz. Wiem bo dzisiaj odpadłem 10.nie ,,płakałem" ale byłem wnerwiony. Mysle że dobry gracz MTT, ma takie wyniki codziennie praktycznie i normalka jest dla niego że może odpaść, 10,12,40 czy nawet 8, a wszyscy wiemy że dobre życie to jest pierwsza 4. Tylko on podchodzi do tego bez spiny powie sobie jakąś kurwe i tyle.
PS. Miałeś nam tu nie płakać
- genowaty
- -#VIP

mateuszek115 pisze:PS. Miałeś nam tu nie płakać
Przecież nie płaczę! A i wiem mateuszek115, że trzeba być przygotowanym na takie outy, i powiem Ci, że coraz lepiej sobie z nimi radzę, a nie mówię że jestem dobrym graczem

Gram ostatnio sporo turków dziennie i niestety doświadczają mnie we wielu

mateuszek115 pisze:nie ,,płakałem" ale byłem wnerwiony
Jeśli mój wpis to "płacz" to sorry ale Twój również
- mateuszek115
- -#VIP

- genowaty
- -#VIP

mateuszek115, i co mam się nie żalić?
34left znów pula na CL, ponad 2,2k$ za 1st.... Pusz z racji tego, że blindy właśnie przeskakiwały na 12,5k/25k....
Zaraz wszyscy napiszą, przecież flip
.
Nie ma to tamto coś grubego za niedługo muszę pierdolnąć!
34left znów pula na CL, ponad 2,2k$ za 1st.... Pusz z racji tego, że blindy właśnie przeskakiwały na 12,5k/25k....
Zaraz wszyscy napiszą, przecież flip
.
Nie ma to tamto coś grubego za niedługo muszę pierdolnąć!

Ostatnio zmieniony 15 sty 2016, 18:23 przez genowaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dawid84
- LEGENDA

- genowaty
- -#VIP

- genowaty
- -#VIP

Najpierw
.
i chwilkę potem
.
ale jaja się dzieją dziś, wszystko po kolei co sie da wtapiam....
w turbo rebuyu wysitoutowało mnie przy JJ i KK a jak dostałem QQ to dwa calle od A8 i A9 i A na flopie....;/
Został ME MM i trzeba go jebnąć
.
i chwilkę potem
.
ale jaja się dzieją dziś, wszystko po kolei co sie da wtapiam....
w turbo rebuyu wysitoutowało mnie przy JJ i KK a jak dostałem QQ to dwa calle od A8 i A9 i A na flopie....;/
Został ME MM i trzeba go jebnąć

Ostatnio zmieniony 15 sty 2016, 18:24 przez genowaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- genowaty
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

- genowaty
- -#VIP

Zaraz zejdę na zawał...
KO 5,4$
byłby spoko stack
.
odbudowałem się to
.
i nie mówcie, że na szorcie bo jak tu nie być szortem po wcześniejszych akcjach
.
i w tym samym czasie w innym
.
Wcześniej grałem 1000cap 5,5$ i był fajny deepek niestety przy left20 zestakowałem się z donkiem, który co drugie rozdanie wsuwał swoje >20bb bo ma A-high, niestety JJ<AQ bo spadł jebany as
Po MM wróciłem do bitwy planet i rozegralem najgorszy blok ze wszystkich dotychczas, co nie oznacza, że in minus....
Coś mi chyba PT4 nie łapie wszystkich tych 27os....;/ Pokazuje, że rozegrałem dopiero 60....w sumie może bo MicroMillions mnie całkiem odepchnęło od nich...czas wrócić do nich i jakiś mtt micro do tego odpalać a nie na odwrót, że odpalam kilka mtt i do tego z jeden sng....
Próbka mała ale itm 33,33 i roi 105 wyglądają całkiem przyjemnie....
Może trzeba się skupić tylko i wyłącznie na nich? a nie wkurwiać się na te swingowe mtt gdzie po 5h dostaje się w ryja jakimś riverem i idzie spać na białej.....
Tak! od jutra wracam do bitwy planet i sporadycznych mtt....
branoc!
KO 5,4$
byłby spoko stack
.
odbudowałem się to
.
i nie mówcie, że na szorcie bo jak tu nie być szortem po wcześniejszych akcjach
.
i w tym samym czasie w innym
.
Wcześniej grałem 1000cap 5,5$ i był fajny deepek niestety przy left20 zestakowałem się z donkiem, który co drugie rozdanie wsuwał swoje >20bb bo ma A-high, niestety JJ<AQ bo spadł jebany as
Po MM wróciłem do bitwy planet i rozegralem najgorszy blok ze wszystkich dotychczas, co nie oznacza, że in minus....
Coś mi chyba PT4 nie łapie wszystkich tych 27os....;/ Pokazuje, że rozegrałem dopiero 60....w sumie może bo MicroMillions mnie całkiem odepchnęło od nich...czas wrócić do nich i jakiś mtt micro do tego odpalać a nie na odwrót, że odpalam kilka mtt i do tego z jeden sng....
Próbka mała ale itm 33,33 i roi 105 wyglądają całkiem przyjemnie....
Może trzeba się skupić tylko i wyłącznie na nich? a nie wkurwiać się na te swingowe mtt gdzie po 5h dostaje się w ryja jakimś riverem i idzie spać na białej.....
Tak! od jutra wracam do bitwy planet i sporadycznych mtt....
branoc!
Ostatnio zmieniony 15 sty 2016, 18:25 przez genowaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- genowaty
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

genowaty pisze:i nie mówcie, że na szorcie bo jak tu nie być szortem po wcześniejszych akcjach
Mi tam się nie podobają te wcześniejsze ręce, to czekanie z KK to oczekiwanie by ktoś zagrał to strata value, znalazł się jeleń z marginalną ręką i mu spadło, no a później niby to steal i resteal, ale z drugiej strony na na 3bet , rece typu AT,AJ zazwyczaj nie będą zajebiste
- genowaty
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

Co do drugiego rozdania zazwyczaj to AJ nie będzie zajebiste, ale to zależy do gry rywali, od specyfiki całego stołu, informacji o tym brakuje wiec ciężko jednoznacznie powiedzieć. Ty uwielbiasz flipowac więc dla Ciebie to easy call
A co do KK kurde jeśli ktoś ma plan na rękę że będzie blefować to spokojny cbet i tak nie zmieni jego planów, natomiast Ty nie tracisz value, a jeśli rywale zagrają ch behind to nie dostaną darmowej karty.
A co do KK kurde jeśli ktoś ma plan na rękę że będzie blefować to spokojny cbet i tak nie zmieni jego planów, natomiast Ty nie tracisz value, a jeśli rywale zagrają ch behind to nie dostaną darmowej karty.
- mateuszek115
- -#VIP

Dla mnie ten check z KK nie jest wcale zły i geno wg mnie mogł tak zagrać, Cbet również nie byłby tu zły, więc decyzja należała do samego gracza. Ja tu będę trąbił bo wg. mnie to jest ważne w long runnie, to zagranie będzie megaa profitowe. Niestety jak się gra 100 MTT na miesiąc to nie można myśleć ze to jest jako taka probka. Liczy się poprawność decyzji i dla mnie geno to osiągnął, czekał kolo pushnal jest call i pokazuje totalny bluff, czyli była to poprawna decyzja. Niestety nie siada gramy dalej taki jest poker
AJ dla mnie też jest dobrze zagrane. Nie mamy zadnych informacji, ale napisze jak to widzę najczęsciej w takich turniejach. Bu stealuje bardzo szeroko SB ma KJ i mu się odwija co też uważam za dobrą decyzję. Geno powinien wiedzieć i prawdopodobnie tak myślał, że Sb będzie tutaj dość luźno izolował i dla mnie AJ wg mnie jest już dobrą ręką . ATs+ mysle że ATo było by na styku. Zrzucam tutaj AJ do kolesie ze statami z 8/4 i Steal z 15 % tak to tu mamy łatwą decyzję
Reszty nie komentuje bo nie ma co zwykłe suckouty
AJ dla mnie też jest dobrze zagrane. Nie mamy zadnych informacji, ale napisze jak to widzę najczęsciej w takich turniejach. Bu stealuje bardzo szeroko SB ma KJ i mu się odwija co też uważam za dobrą decyzję. Geno powinien wiedzieć i prawdopodobnie tak myślał, że Sb będzie tutaj dość luźno izolował i dla mnie AJ wg mnie jest już dobrą ręką . ATs+ mysle że ATo było by na styku. Zrzucam tutaj AJ do kolesie ze statami z 8/4 i Steal z 15 % tak to tu mamy łatwą decyzję
Reszty nie komentuje bo nie ma co zwykłe suckouty

- genowaty
- -#VIP

Soya pisze:A co do KK kurde jeśli ktoś ma plan na rękę że będzie blefować to spokojny cbet i tak nie zmieni jego planów
Tu się mylisz, zauważ, że gość dostał 2x check i zagrał dla izolacji nas, a jak bym zagrał beta to 99% by to zrzucił z A-high ze śmieciem jakimś....
A AJs i tak uważam za najlepsze zagranie w tej sytuacji więc nie ma co dyskutować...

- bizzarre
- -#VIP

- mara
- LEGENDA

bizzarre pisze:genowaty, do tej bitwy planet to trzeba sie gdzies zapisywac czy tylko grasz i samo nalicza juz punkty??
Tylko grasz
Musisz rozegrać blok 20 sitów osiągając jak najlepszy wynik. Jeżeli suma punktów będzie odpowiednio duża znajdziesz się na liście zwycięzców. Za określone miejsce jest kasa.
PokerStars-nielegalny-w-PL! -> Żądania -> Tabela liderów SitnGo
- bizzarre
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

- bizzarre
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”