Na wstępie zaznaczę, że gram w pokera już kilka lat ale tylko amatorsko, bez większej edukacji książkowej, czasem jakieś artykuły przeczytane. Moją jedyną pożądną edukacją pokerową była ta żeby uczyć się na własnych błędach
Założyć własnego bloga chciałem już od jakiegoś czasu, ponieważ uważam że zmobilizuje mnie to do edukacji oraz lepszej gry, jako, że wstyd by mi było wpisywać tu informacje o własnych porażkach
Kapitał, który obecnie posiadam to:
- 8,38$ na 888poker[/color]
- 10,55$ na Bet24
- ok 100$, które wpłacę na dniach na PokerStars-nielegalny-w-PL! ( dopiero wpłacę dlatego, że dziś zleciłem wypłatę z bet24 330zł na moneybookers i jak tylko dojdzie to wpłacam na PokerStars-nielegalny-w-PL!.
Turnieje w jakich będę brał udział to MTT oraz wielostolikowe S&G ( czasem jednostolikowe). Ilość rozgrywanych turków będzie uzależniona oczywiście od czasu, który będę miał na granie.
Na koniec pokerowe cele, które stawiam przed sobą do końca kwietnia:
-nie stracić całego kapitału, który posiadam na grę
-czytać jak najwięcej artykułów pokerowych na PokerKings i nie tylko,
-poprawić własną grę na tyle żeby iść do przodu z bankrollem i być zadowolonym z własnej gry
-dojść do takiego stanu kasy aby pozwalał mi on grę w turniejach z wpisowym do 3,3$, oczywiście przestrzegając zasad BM
Pozdrawiam Wszystkich czytających i zachęcam do odwiedzania mojego bloga:)