Trzeba by coś napisać, w sumie jest o czym ale czy poskładam to do kupy bo zmęczony jestem....;/
Zastanawiając się dziś jaką pokerową drogę po moich ostatnich niewielkich (jak dla mnie WIELKICH) sukcesikach obrać, doszedłem do wniosku, że wprowadzam dość asekuracyjny BRM w przedziale 150-200 buy-in na każdy poziom(
Jon z ukłonem w Twoją stronę bo zawsze zwracasz na to uwagę z tego co pamiętam). czyli spadając poniżej 150 bi schodzę na niższe stawki zaś przekraczając 200 bi staram się miksować wyższe z niższymi co by mnie od razu nie odjebali
Gry jakie będę starał się grać to MTT regular + SNG mtt non turbo , dorzucając czasem jakieś fajne turboski, jednak skupię się na normalach... No i oczywiście jeszcze forumowe i ciekawsze turnieje added jeśli się jakieś znajdą (swoją drogą przydało by się odświeżyć ten dział z ciekawszymi turniejami z pulą dodaną bo takie turki zdarzają się a mało kto o nich wie).
Powiedzmy, że na blogu będę informował o stanie BI (coś na wzór relacji
Dawida, tak czytam Twoje wypociny regularnie

)
Postanowień też sobie nie będę zakładał typu analizować codziennie swoją grę, przeczytać jakiś artykuł, ćwiczyć na siłowni czy trzymać się diety bo ilekroć to robiłem to gówno z tego później wychodziło.
Jedyne co muszę jeszcze zrobić to z BnG przerzucić hajsik na winner-brak-polskiej-licencji! tak by grać na jednym, w sumie mam plan grać na trzech sieciach: PS, iPoker i Revolution.
Jak porobię przelewy to zacznę relacjonować.
Screeny będę wrzucał z lepszych FT bądź top3 co by nie wpisywać tylko shipów jak
Soya raz do roku
A i oczywiście to nie będzie żadne grindowanie bo na to nie mam czasu tylko sporadyczne granie jak dotychczas, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Dość o pokerze.
Teraz kolejna ważna mi sprawa a co za tym idzie pytanie do forumowych Krakusów! (i doświadczonych w tym temacie "turystów";)
Chcę zabrać moją Drugą Połówkę na weekend do Krk tzn w sobotę rano pojechać i w niedzielę po południu wrócić, czasu niewiele więc co radzicie Nam zobaczyć przez ten niewielki okres czasu?
Jaki hotel nie drogi i w okolicach rynku znaleźć? Gdzie zjeść coś porządnego i w rozsądnych cenach?
i ogólnie wady i zalety różne różniste
Bedę wdzięczny za pomoc
Pozdro!