Ja mam taką prośbę bo widziałem że np Maczek gra na avaterze forumowym Poker Kings, lecz jest on dość nie wyrazny, chcę również go sobie ustawić i chciałbym prosić osobę która się zna na programach związanych z grafiką by ten avatarek poprawiła żeby on był schludny ładny i przejrzysty.
Mogła by być też opcja numer dwa np by osoba w/w znająca się na fachu stworzyła nowy fajny avatar forumowy z którym gracze poruszali by się po różnych poker romach oczywiście jeśli by chcieli a myślę że będzie ich sporo.
Można w sumie by było nawet urządzić jakiś konkurs na najlepszy avatar forum Poker Kings, może tobie Glory lub osobie równie wysoko postawionej na forum spodoba się ten pomysł i wcielicie go w życie (konkurs na najlepszy avatar forum).
Więc jeśli ktoś ma ochotę pomóc w tej sprawie piszcie w danym temacie.
A oto ten avatar do poprawy:
- Siwy-JazZ
- -#aktywny

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- radost21
- LEGENDA

grafikiem nie jestem tylko wzrokowcem wiec powiem jak ja to widze
zielone tło zostaje
obecny dolny (ten biały) napis o tresci pokerkings.pl >> wywalamy
zostaje czerwono czarny pokerkings >> ale opuszczamy go na sam dół
przez co karty 4 króli staja sie wieksze i czytelne
w prawym górnym rogu dodajemy znaczek PL
aby było widamo skad królowie PRZYjechali
i tyle
a jak ktos umie to poprzestawiac tak jak opisałem niech pokaze bo ciekaw jestem jak by toto wyglądało
zielone tło zostaje
obecny dolny (ten biały) napis o tresci pokerkings.pl >> wywalamy
zostaje czerwono czarny pokerkings >> ale opuszczamy go na sam dół
przez co karty 4 króli staja sie wieksze i czytelne
w prawym górnym rogu dodajemy znaczek PL
aby było widamo skad królowie PRZYjechali
i tyle
a jak ktos umie to poprzestawiac tak jak opisałem niech pokaze bo ciekaw jestem jak by toto wyglądało
- martini
- -#VIP

Wiecie... my mamy tez inny avatar, ktory moim zdaniem jest calkiem niezly. Ten temat chyba pomineliscie http://www.pokerkings.pl/avatar-poker-kings-vt9597.htm 
- radost21
- LEGENDA

- poldek17
- -#VIP

radost21, aha tak jest ok tylko weź go zmniejsz do rozmiarów akceptowalnych przez jakiś room i już jest lipa. Do jednych romów trzeba samemu zmniejszać inne same to robią tylko że po zmniejszeniu jest lipa wsi staje się niewyraźne rozmyte. A napis pod spodem celowo dałem dla reklamy bo samo pokerkings chyba raczej nie zachęca do szukania po .pl to już całkiem nie widać.
Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”