A więc zacznę od tego że jestem różowy co z resztą widać. Postanowiłem o tym napisać tutaj, czyli na swoim blogu żeby nikt nie miał pretensji że ciągnę jakieś wywody i tworzę nowe tematy. Cóż takiego zrobiłem że zostałem zdegradowany z rangi PokerKings do Pretendent?
Sam bym chciał wiedzieć, ale oczywiście otrzymałem wiadomość rzekomego powodu.
Ale może zacznę od początku:
W listopadzie 2008 kupiłem domenę internetową związaną z pokerem. Od razu wiedziałem że nie ma sensu budować portalu czy forum bo konkurencja jest dość duża. Z racji iż domena według mnie jest atrakcyjna postanowiłem ją sprzedać. Jednak zanim miało to nastąpić postawiłem stronę główną na tej domenie i przykładowe forum na subdomenie. Dlaczego? Aby wyszukiwarki zindeksowały domenę i subdomenę i aby domena sama w naturalny sposób się pozycjonowała. Cena domeny zindeksowanej i w miarę wy pozycjonowanej wzrasta. Na stronie głównej umieściłem dwa banery (unibet-brak-polskiej-licencji!, Betsson-brak-polskiej-licencji!) by zobaczyć czy ktoś się zarejestruje. Od razu mogę powiedzieć że oczywiście nikt się nie zarejestrował. W lutym już praktycznie dałem sobie spokój co z resztą widać i na stronie głównej i na forum.
Dla waszej wiadomości - na forum jest zarejestrowanych 150 osób z czego 148 to boty spamowe. I tak oto wygląda moja działalność w dziedzinie pokera. Oczywiście pominę już fakt że przez 4 miesiące widniał na stronie baner pokerkings przez który zarejestrowało się na pokerkings 7 osób. Mniej więcej w lutym, w moim profilu na pokerkings umieściłem jako "moja strona www" adres mojej domeny, więc jak widać nie ukrywałem się z tym bo wiedziałem że nic złego nie robię. Kilka dni temu napisał do mnie Glory że mam swoje forum i tym samym tworzę konkurencję dla pk. Odpisałem i wytłumaczyłem dokładnie tak samo jak tłumaczyłem teraz. Czyli że nie zajmuję się tym, nie piszę haseł do freerolli i tym bardziej ich nie wynoszę z forum pokerkings co z resztą było widać. Przez kilka następnych dni w dziale VIP zastanawiano się co ze mną zrobić i oczywiście panowie których uważałem za pewnego rodzaju "wirtualnych znajomych" jednogłośnie stwierdzili że trzeba mnie zdegradować do najniższej rangi jak to stwierdził admin - "profilaktycznie".
Oczywiście starałem się wyjaśnić że przecież nic złego nie zrobiłem i tak czy inaczej kiedyś sprzedam tą domenę. Więc admin stwierdził że sprzedając domenę "pośrednio" zrobię konkurencje pk. Bo ktoś domenę kupi i zrobi portal i to będzie konkurencja
Tego nie będę komentował nawet......
Wczoraj cała sytuacja była dla mnie co najmniej śmieszna bo tłumaczenia i wyciąganie wniosków na siłę poprzez wymyślanie śmiesznych powodów wyglądało tak, jakbym nie był mile widziany w grupie czarnych i szuka się byle jakiego powodu by mnie zdegradować. Dzisiaj jestem zły ponieważ poświęciłem wiele czasu i pieniędzy by być w porządku wobec pokerkings. Przez półtora roku napisałem 740 postów, na stronie spędziłem 633 godziny a odwiedzałem ją ponad 2000 razy. Z banerów pokerkings zarejestrowałem się w Betsson-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, redkings, chlipoker-brak-polskiej-licencji!, cdpoker, wh i kilka innych. Do większości wpłacałem regularne depozyty. Byłem kapitanem grupy rake na Betsson-brak-polskiej-licencji! gdzie również wyrabiałem nie najgorszy rake. I czy jakieś forum, które leży odłogiem było wystarczającym powodem by pozbawić mnie wszystkich przywilejów ? Odebrano mi nawet możliwość grania w naszych freerollach bo nie mam dostępu do haseł. Dlaczego? Bo admin się boi że zacznę wynosić hasła. No ja pierdole przez pół roku ich nie wynosiłem i nagle teraz mam je wynosić?
Bardzo się zawiodłem na wielu osobach. Czekam na wasze opinie na ten temat.
Podam adres tej mojej domeny do wglądu: plpoker.pl
Od razu mówię: Adres podałem tylko do wglądu. Proszę włączyć stronę zobaczyć i wyłączyć i zapomnieć że taka istnieje. Bo zaraz bana dostanę za promocję swojej strony LOL....
Temat ten napisałem nie po to że chcę na siłę wrócić do czarnych czy elitarnych. Nie mam nawet takiego zamiaru. Temat powstał po to by pokazać to czego nie widać na goły rzut oka.......