chilli cd...
no cóż doszedłem już do prawie 2 dolarów... i coś mnie podkusiło by zagrac 0,50$ rebuy bez kwoty dodanej ok 300 graczy
turniej bez historii najpierw na początku turnieju trace około 300.... 88 przegrywam z JJ.. a następnie pogrąża mnie rozdanie... gościu podbija do 210 ja mając JJ na ręce podbijam do 500 on daje alla... ja call.... i moje JJ przegrywa z KK.........
Kolejny turniej... Jeśli nie dojdę do kasy to eh koniec z wpisowymi na chili:/
wpisowe 1,1$ pula added 1500$ ale znowu rebuy.... no może pójdzie lepiej
graczy 647-80 płatnych -płatnych może będzie jeszcze więcej:) wszystko zależy od rebuyów i addonów
struktura trochę lepsza niż na PS i nie gra przynajmniej tyle osób..
No tak po ponad pół godziny bez karcia dostaje wkoncu AK call jeden gostek drugi sprawdza ja ostro podbijam do 360(zostaje mi 1k) ale niestety... gościu zagrywa all drugi również... i ja bojąc się odpadnięcia... pasuje:/ jeden pokazuje KTvsAJ........ nic nikomu nie dochodzi EH.... ale w następnym rozdaniu dostaje AA i udało mi się podwoic
graczy zostało 534... ale do dlatego że rebuye są....
kolejna akcja i kolejny DU mam już 3600 mam KQs wchodzę jeden podbija do 2BB(120) inni pasują flop TJx gościu podbija ja czuje że dojdzie aut:) i się nie pomyliłem A na turn i po podbiciach z obu stron na riverze postanawiam zagrac all gościu sprawdza

i wygrywam
Pierwsza godzina za mną mam 4k żetonów
lepsze ręki jakie dostałem
KK,AK,AA,22,KQ- i to było by na tyle
było 1300 rebuyów
oraz
296 addon
2 godzina gry
nic ciekawego graczy ubywają:)
miałem już 6k.. ale po prawej mojej stronie usiadł chip leader.... z 90k.... szybko spadłem do 4k... na koniec 2h mam 5k..
moja pozycja to 170/191... DU potrzebny od zaraz najlepiej triple up
mówisz masz:D wkońcu dostaje jakieś karty JTs mam już ok 4k... daje all 2 sprawdza...
flop mocno stritowy daje mi 6 autów jeden podbija do 1k drugi pasuje... i pokazuje AA na szczęście turn daje mi strita i wygrywam:)
3h gry
udaje mi się ukraśc kilka razy bez showdownu aż dochodzi do rozdania gdzie dostaje A4s na wczesnej pozycji daje all 1 mnie sprawdza pokazuje AK

na szczęście (tak troche potrzeba) 4 na turn i wygrywam następnie wygrywam jeszcze 2 rozdania po 5 k i z kompletnego shorta staje się średnim shortem:P i mam 20k co daje mi 69 pozycje(80 płatnych) a zostało już tylko 99 graczy czyli tylko 19:)
YEAH

po 3h godzinach gry jestem w kasie więc jak trafie jakąś ciekawą kartę to all:)
dostałem KT all... i win...
teraz jestem na SB A9 daje all gościu sprawdza z AK.. niestety nic nie dochodzi choc blisko było splita ale cóż 65 pozycja/ 647osób to dla mnie ogromny sukces . dodac trzeba iż nie zrobiłem żadnego rebuya ani addona( i tak mnie nie było stac)