Blog prezola - czyli spróbujmy jeszcze raz:)

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
prezol
-#aktywny
-#aktywny

Blog prezola - czyli spróbujmy jeszcze raz:)

Postautor: prezol » 30 cze 2009, 15:52

Witam was pokerkingowie heh jak to dumnie brzmi:)
Od kilku dni starałem się założyc mój blog ale jakoś nie wiedziałem co napisac . W końcu postanowiłem jak zdam mature to zacznę bloga matura zdana więc zaczynamy :). Troche o mnie. Mam 18 lat, jestem z Warszawy w pokera gram od niedawna . Jako że mój bankroll świeci pustkami gramy przeważnie freerolle.
Tak też myśle iż bloga trzeba zacząc optymistycznie to wklejam moją jak dotąd jedyna karete asów

Obrazek

Czytając wasze blogi jedne lepsze drugie gorsze ale każdy ma coś w sobie i tak mój blog będzie miał
- relacje live bardzo mi się to podoba:)
- najbliższe turnieje - też ciekawe
- podsumowanie - dnia, miesiąca, roku
a także może
- konkursy nie wiem na czym one będą polegały ale może będą:) wszystko zależy od mojej gry w pokera:)

Turniej zakończony

turniej rozpoczął się o 17.30 na platformie unibet-brak-polskiej-licencji! wpisowe 0,27ec
zostało gracz 114/200 (20 płatnych) - obecna pozycja 15
no i teraz nastąpiło chyba przełomowe zagranie ale fuks... nawet jakoś nie zauważyłem ze gościu może miec kolor zobaczcie sami.. mój all po turnie nadal nie wierze
obecna pozycja 5/43 (20 płatnych )
godzina 19.29 jestem w kasie jupi:) szkoda tylko że albo brak kart albo board nie współpracuje obecna pozycja 10/20 :)
no i super.. jak wejdę do kasy to mi odwala... i co i dałem all 77.. super
miejsce 18/20

:plus: 1,12e
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 17:42 przez prezol, łącznie zmieniany 3 razy.

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 01 lip 2009, 12:39

Przepraszam, ale jak Ty zdałeś maturę z języka polskiego?? :???: :shock: :nie:

Edit: Odnośnie postu niżej :arrow: Postawa godna naśladowania :tak: :cool:
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 13:05 przez miczukow, łącznie zmieniany 1 raz.

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 01 lip 2009, 12:57

miczukow pisze:Przepraszam, ale jak Ty zdałeś maturę z języka polskiego?? :???: :shock: :nie:

No udało się jakoś, prosty temat był . Przepraszam za moje błędy w pisowni, nie chce się tłumaczyc dysleksją... Będę się starał pisac poprawnie i właśnie liczę że dzięki temu mojemu blogowi uda mi się udoskonalic moją pisownie (niestety ale c z kreską mi nie działa) . ale dziękuje za komentarz :) :tak:

Wracając do pokera

Najbliższy turniej

Blef Wiśniewskiego godzina 21.00 nick- panchmura

Najbliższy cel

Przeczytanie Super Systemu -jestem strasznie ciekaw tej pozycji a to tylko 81 stron:)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 01 lip 2009, 14:33

Przeczytanie Super Systemu -jestem strasznie ciekaw tej pozycji a to tylko 81 stron:)

81 stron? To chyba spis tresci sam masz na mysli?:P Z tego co pamietam Super System nie sklada sie z jednej czesci, a pierwsza czesc, ktora czytalem (nie cala) miala chyba kolo 300-400 stron A4.

Zycze powodzenia, w pisaniu bloga jak i w dzisiejszym turnieju :)

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 01 lip 2009, 14:36

Myślę, że chodziło mu o rozdział Brunsona o samym NL Holdemie. Wtedy może jest koło 80 stron. Jakby jeszcze wyciąć historię jego życia, to może i mniej.

Ale inne rozdziały są dosyć interesujące. Jeśli nie chce się grać w inne typy pokera, to przynajmniej rozdział o Limit Holdem i rozdział o prawdopodobieństwach. (dodatek).

A w ogóle, to lepiej przeczytać super system 2. To to samo, tylko aktualne i lepiej napisane.

Awatar użytkownika
drl
-#VIP
-#VIP

Postautor: drl » 01 lip 2009, 15:25

Witamy, powodzenia w grze oby wiecej takich rak jak ta kareta :)

Tosiak, a jemu chodzi o ten rozdzial SS co jest przetlumaczony i wrzucony na pikusia :)

prezol, a co jest powodem tego ze jak sie znajdziesz w kasie to ci odwala ?? To tak samo jak bys pojechal na main event WSOP i jak dobrze pamietam kolo 600 miejca mialbys zamiar odpasc z turnieju bo jestes w kasie ??

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 01 lip 2009, 15:32

wheeny pisze:Myślę, że chodziło mu o rozdział Brunsona o samym NL Holdemie. Wtedy może jest koło 80 stron. Jakby jeszcze wyciąć historię jego życia, to może i mniej.

Ale inne rozdziały są dosyć interesujące. Jeśli nie chce się grać w inne typy pokera, to przynajmniej rozdział o Limit Holdem i rozdział o prawdopodobieństwach. (dodatek).

A w ogóle, to lepiej przeczytać super system 2. To to samo, tylko aktualne i lepiej napisane.

tak tak to jest ten rozdział o o NL Holdem znalazłem go tam na forum narazie mi to starczy:)

Tosiak thx:)

przed turniejem w blefie postanowiłem zagrac w turnieju na jbet z wpisowy 1,1 euro dla rozgrzewki:) freezeaut-
liczba graczy 369 - 40 płatnych
miejsce 33 wygrana po ponad 2h godzinach walki to 1,66e :) ale jestem całkiem zadowolony

drl ciesze że jestem w kasie i spada mi koncentracja i gram na luzie i za dużo ryzykuje i odpadam eh no cóż muszę nad tym popracowac
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 15:43 przez prezol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 01 lip 2009, 15:36

drl, koło 600 to pewnie nie, nikt by nie chciał. Ale już koło 50tego, jak najbardziej! :-)

Np. w tym roku na event otwierający WSOPa (Stimulus), wpisowe $1k, zgłosiło się 6012 osób. Od około 58 miejsca zaczynały się wypłaty po dziesięć tysi...

Bardzo byś żałował odpadnięcia? :mrgreen:

prezol, ćwiczenie czyni mistrza. Ja obecnie najbardziej wariuję na bublu niestety. Oczekiwanie na bursta mi tak doskwiera, że podejmuję złe decyzje i na mnie się kończy... :-(

Awatar użytkownika
drl
-#VIP
-#VIP

Postautor: drl » 01 lip 2009, 15:57

prezol, jak juz zaczynaja sie wyplaty to jak dla mnie robisz najwiekszy blad, tzn. zaczynasz luzowac gre a w tym momenci trzeba zrobic na odwort pograc troche tight no chyba ze jestesmy na shorcie. Niech inni sie wyzra a my czekamy na monstery do lepiej premiowanych miejsc albo do FT co za tym idzie po zwyciezstwo :)

wheeny, wiesz jak bym dotrwal do 50tki to juz bym raczej staral sie grac do konca niz zrobic teraz jakis glupi blad ktorego sie potem zaluje :mrgreen:

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 01 lip 2009, 23:28

Blef wiśniewskiego

No turniej jak turniej 500 osób -9 płatnych w sumie to 10 no i okazja na pierwszy live..
Zacząłem spokojnie , potem udało się podwoić ,zostało ponad 200 mój stack nie prezentował się jakoś dobrze na tle innych a że nie chciałem się potem męczyć na shorcie to zaryzykowałem dałem allina i odpadłem no cóż

Najbliższy Cel

Ugrać na jbet z 4,5 dolara - 30 dolarów po to by wypłacić 20 (takie jest minimum) by tą kasę zainwestować potem w jakiś room jaki ?? tak to ja mam do was pytanie jaki wybrać???

obecny stan konta to już 23.44$$ ugrany na sitach których nie lubię choć duble upy mi się zaczynają podobać

Cel Zrealizowany

Znaczy doszedłem do 26:) i zleciłem wypłate 20$ no ale nie wiem po co ale chcieli żeby im przesłac dowód tożsamości to im wysłałem teraz tylko czekam na kase:)

Turniej Zakończony

Jbet Tylko dla polaków trochę taki jak nie lubię czyli z rebuyami a do tego późną rejestracją eh no ale cóż walczymy
Obecnie osób 25/29 (3 tylko płatne a szkoda) moja pozycja to obecnie 3

No i po bardzo dobrej grze w pierwszej godzinie jestem naprawde zadowolony moja pozycja to 8/22 było by wyżej ale ja nie robie addona..... no Ale dzięki taki ludziom co robią addony i rebuye jest 5 miejsc płatnych JUPIIIII :)

NO tak Ft było 9 miejsce - 4 zabrakło mój AT przegrało z AK no cóż Ft fatalny żadnych kart

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 04 lip 2009, 16:22

Najbliższe turnieje

18.00 Triobet turniej HU - jestem bardzo ciekawy jak mi pójdzie gdyż jakoś nie umiem rozgrywac tych pojedynków ale praktyka czyni mistrza:)

Myślałem o relacjii live ale........ 2 rozdanie i przegrywam HU i koniec przygody SUPER eh

21.00 Platforma unibet-brak-polskiej-licencji! Backrow turnie rozgrywany co przez 10 tygodni w piątek i sobotę mam nadzieje że lepiej mi pójdzie niż wczoraj cho gorzej byc nie może .. 293/300

No i relacja Live:)

na stole gra nas 3... 7 sit autów
i już w około 5 rozdaniu zaliczam DU po chyba 3 allin dostaje 66 (jedna z moich nielubianych rąk np przegrałem ja w turku jednym i zająłem 66 miejsce^^)
gościu ma AT na stole bez fajerwerków i gościu odpada:)

i kolejna eliminacja przeciwnika moje TT wygrwa z AQ:) 33/211 jest dobrze:)
Pierwsza godzina minęła
pozycja 30/101
stack mój 8527 average ok 6000
1 rozdanie po przerwie blindy 100/200
dostaje QQ na BB podbijam do 1k wchodzi big stack flop 942 on all ja all QQ vs 88 i DU to jest chyba przełomowy moment tego turnieju jestem 12:)
o tak sprawdziłem shorta i sam się shorciłem moje AK niedało rady 22 po co mnie przeniosło...
UFFFF moje TK pokonuje AK....
i wracam do gry AA nie zawodzi:) 8/31 (30 płatnych)
jestem w kasie:) hip hip hurra:) 2h gry za nami bardzo dobra postawa osób z forum
miejsce 9/20 :tak: tak: :tak: :tak: :tak:
FT miejsce 6/8 szkoda tylko że ja mam ok 20k a 4 ma 90k :)

TOP 3 :trophy: 11,50 euro do przodu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ale schodząc na ziemie Dziękuje za grę Blazo( 2 miejsce ostatecznie bardzo miło się grało)
radostowi (ft) oraz krzyśkowi (za doping) userowi kosira ( za wspólną gre przez chwile) i inny tym co dali mi żetony:)

a teraz kilka screenów:)
Ostatnio zmieniony 05 lip 2009, 16:43 przez prezol, łącznie zmieniany 2 razy.

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 05 lip 2009, 15:06

unibet-brak-polskiej-licencji! Freezeaut 0,50+0,1

Po wczorajszym niewątpliwym sukcesie w końcu mogę grac sobie turnieje :)

i tak turniej rozpoczął się o godzinie 15.15

obecna pozycja to 6/81(w sumie graczy 262 czyli strasznie szybko ludzie odpadają.... a - 30 płatnych)

mój stack ok 10000 average ok 5k

no i ostatnie zdarzenie nie zdążyłem napisac tego posta:)

Dostaje A9s trefl na ręku na późnej pozycji blindy 75/150

jeden podbija do 450(big stack) ja wchodzę jeszcze jeden wchodzi (short)
flop marzenie KJ4 trefl
short all za ok 700 za przebijam do 1400 big stack daje all.... ja wchodze
i ostatecznie :) ja wygrywam z flushem i mam 17k. short łapie fulla i wygrywa 3k :) a wcześniejszy big stack odpada:)

pozycja 2/67:) :tak: :tak:

no i mamy przerwę :)

pozycja 5/58

stack 16k
największy 22k
przeciętny ok 7k

i nastąpiło przykre rozdanie dla mnie

na flopie podbiłem o pot gościu zagrał allina ja sprawdziłem czy zrobiłem gdzieś tu błąd???
i dlaczego ten gościu zagrał all....

Obrazek

tak na szczęście się odbudowałem mam teraz 30k:)

pozycja 1/39 :)

no i już druga przerwa w turnieju
pozycja 4/19 więc jest już całkiem dobrze
blindy to już 800/1600 więc to już nie przelewki ante nie ma czy to dobrze i tak i nie..
będę grał spokojnie tak by dotrzec na FT

a zapowiadał się taki szybki tur...

T JUPII :trophy:
stack 33k miejsce 5/10
największy 63k czyli jest dobrze:) :):) :lol:

i jestem wkurzony na maxa ehhhhhhhhhhhhhh tyle się mecze i co...

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
krzysiekmiszcz
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: krzysiekmiszcz » 05 lip 2009, 18:54

prezol pisze:krzyśkowi (za doping)

Nie ma sprawy ;) Graty znakomitego miejsca, mnie poniosla ambicja i nadzialem sie :( Za tydzien polowa FT z PK sie bedzie skladala :D

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 06 lip 2009, 19:00

unibet-brak-polskiej-licencji! 18 osobowy

po fatalnym dniu dużo pechowo przegranych rozdań i kasy np JJ vs QQ
albo multitable (3 płatnych) 5 miejsce :evil:

przyszedł wreszcie tur unibet-brak-polskiej-licencji! 18 osobowy

którego udało się wygrac i tak bo zostało mi 4 euro :minus: z 11e, zrobiło się 21e:) :trophy: :plus: i to jest pierwszy wygrany turek na więcej niż 6 osób:)

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 19 lip 2009, 19:08

no tak dawno nie pisałem ale to jest związane z próbą dostania się na studia. wciąż mam jakieś szanse eh za duży stres za duży, ale jak zjebany temat na maturze z wosu to tak się dzieje
wracając do pokera..
z tych 80 zł na unibecie zamiast wypłacic i wpłacic cy ugrac jaką promocje.. to nie grałem niezgodnie z BM wpadłem w tilt chciałem się odegrac na buku.. i aż się spłukałem do 0 :/

ale miałem około 20 dolarów na MB wpłaciłem na PokerStars-nielegalny-w-PL! bo zobaczyłem jakie tam są genialne turki z fajnym wpisowym.. tylko nie zauważyłem że trwają one 10h...
więc odpuściłem i zacząłem grac DU ale wygląd stolika nie pasował mi:/ zagrałem raz w 180 osobowy ale to nie to było , potem w sita 9 osobowego też jakoś nie podobało mi się w końcu trafiłem na sity 27 osobowe i to było to pierwszy sit wpisowe 1,1 $ i 4 miejsce dobrze mi się grało ale nadal mi coś nie pasowało aż gdy zmieniłem wygląd stolika- nie śmiejcie się naprawdę to dużo dało i lepiej mi idzie.

Plany na najbliższy czas

-jako że wpłaciłem 17 $ to za wyrobienie 170 pkt dostane 17$(mam 23-bankroll to 14 dolarów)

-walka o top 100 w walce planet na planecie merkury w tym jak i w kolejnych tygodniach
-walka o top 100 w EEP w dywizji 2 wpisowe 1$ raczej już w następnym miesiącu

Cel niezrealizowany

przeczytanie tego rozdziału o TNL - takie książki nie dla mnie:/

A teraz screen z EEP zagrałem sobie dzisiaj(nadal gram)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 19 lip 2009, 19:18

no to co... powodzenia w realizacji celów i napisz czy ciężko wyrobić 150pkt z 20$ i na czym dokładnie opierała się twoja gra :)

Awatar użytkownika
mojżeszPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mojżeszPK » 19 lip 2009, 20:09

prezol pisze:zmieniłem wygląd stolika- nie śmiejcie się naprawdę to dużo dało i lepiej mi idzie.

Tak, to jest prawda ! Na tym standardowym stoliku wogole niemoge sie skupic... Jak sie zmienia na jakisinny dizajn, bo dostalem 2$ za free ichce cos tam pograc, ale napewno nie na tym standardowym stole co kluje w oczy...

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 19 lip 2009, 20:54

EEP- Turniej Skończony po 2h godzinach gry na 60 miejscu na coś koło 1xx graczy
No cóż turniej był dziwny gdyż 2 fuksy 77vsAA 6 na river kompletuje mi strita... oraz QQvs AAvs(97s nie wiem dlaczego dał allina:) 2 QQ na flopie załatwiły sprawe

ale i masa bad beatów.. ze 3 razy przeciwnikowi doszło na riverze....
przed ostatnie moje rozdanie mam A9 na BB button all(mało miał) na SB call ja podbiłem 2BB wszedł on potem po jakimś niskim flopie on daje bet mały ja call turn i river też jakieś małe i co... ja A9vsATvsA7 eh i AT wygrywa z A high.......
i ostatnie rozdanie mając około 1k miałem chyba na jedno kółko blindów dostaje na BB- 88
jeden chyba wszedł flop dobry dla mnie 8 i 2 kiera... daje all on pokazuje K7s i mój trips przegrywa z kolorem..

a byłem prawie w kasie..... (dużo to tam nie było do wygrania) ale ktoś powie THATS POKER:)

mojżeszPK pisze:
prezol pisze:zmieniłem wygląd stolika- nie śmiejcie się naprawdę to dużo dało i lepiej mi idzie.

Tak, to jest prawda ! Na tym standardowym stoliku wogole niemoge sie skupic... Jak sie zmienia na jakisinny dizajn, bo dostalem 2$ za free ichce cos tam pograc, ale napewno nie na tym standardowym stole co kluje w oczy...

jak jesteś na stole to klikasz prawym przyciskiem myszki tam masz opcje gdzie zmieńic

no to na tym PS za 2$ możesz zagrac 200 turków hyper-turbo:) za 0,01:

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 20 lip 2009, 15:03

Gra na nieprzewidywalny strasznie dziwnym Poker Stars-nielegalny-w-PL-!

Wczoraj w końcu udało mi się wygrac sit

PokerStars-nielegalny-w-PL! Turniej nr 180609125, No Limit Hold'em
Wpisowe: $1.00/$0.20
9 graczy
Całkowita Pula Nagród: $9.00
Turniej rozpoczął się o 19/07/2009 23:32:41 CET [19/07/2009 17:32:41 ET]
Turniej zakończył się o 20/07/2009 0:20:37 CET [19/07/2009 18:20:37 ET]
1: prezol16 (Warszawa), $4.50 (50%)
2: turymenga (las flores), $2.70 (30%)
3: Pinhead22 (Bordentown), $1.80 (20%)
4: Armstrongat (Mt. Juliet),
5: OKeefeC (Nashua),
6: Moscow_iRU (Москва),
7: Father Jack (Easley),
8: moorso (belfast),
9: bettyboopang (groesbeek),

Zakończyłeś udział na 1szy miejscu

dzisiaj rano udało się zając 2 miejsce.. i udało mi się wejśc na poziom większy niż wpłate..
i się zaczeło... bad beat za bad betem , złe zagrania - takie głupie nie przemyślane i.... chyba wykres starczy.....:/

STAN KONTA 11$ (-3$) pkt 33 - 20%

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 22 lip 2009, 14:35

To jest już koniec , nie mam już nic, mogę już iśc....

O YEAH KONIEC Z PS bankroll spadł prawie do 0 :minus: :minus: :twisted: :twisted: :twisted: więc wracam na darmowe turnieje. czyli pewnie tylko forumowe.... może niedługo dobije do 100 postów to mi się otworzą drzwi....

No cóż muszę to przeanalizowac gdyż wszystko zaczęło mi się walic gdy wszedłem na poziom ponad wpłaty....... A takie ambitne plany miałem.... zostało mi 0,79$ to może zacznę grac te.. hyper turbo za 0,01... O YEAH

Awatar użytkownika
mojżeszPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mojżeszPK » 22 lip 2009, 15:53

prezol pisze:może niedługo dobije do 100 postów to mi się otworzą drzwi....

Za każde ostrzeżenie, żeby dostać siędo grupy wyżej trzeba napisać 50 postów więcej, więc napisanie 100 postów nic ci nie da ...

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 22 lip 2009, 16:25

a coś jest szczególnego w niebieskiej grupie że Ci to pomoże w lepszej grze??chyba nie :) no ale co tam powodzenia i do zobaczenia w niebieskiej grupie i sam się przekonasz że niema tam Bóg wie czego :D są różne przywileje ale nie oznacza to że będą z tego kokosy :)
Pozdrawiam i powodzenia w budowie bankrolla ;]

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 24 lip 2009, 17:33

Niespodziewana sesja na chili

Wchodzę sobie na chili a tam 1,5$ hmm :)

więc postanawiam pograc sity tak aby móc zagrac ze 3 freezauty z 1$ wpisowym

1 sit.......... miejsce 3/6

decydujące rozdanie
Mając na ręce A8o z SB podbijam 2BB(do 400) gościu z BB wchodzi.. flop T98... i daje alla..gościu myśli.. i po chwili sprawdza mnie.. z 78o.....na turn 7 i pozamiatane

2 sit............... miejsce 1/6 :trophy: :plus: +0,42

3 sit................. 5/6
można powiedziec 2 bad beaty....szczególnie ten ostatni..... moje 77 przegrywa z K6s.... wcale nie z flushem.... ani jako para K..... tylko na stole są 2 pary większe.......... ta karta na 2 parę spada na river eh.......
i 4 sit....... 2/6 mogłem wygrac ale cóż taki poker...
Najbliższe moje turnieje

Euro poker freeroll na betclick o 19.00 walka o top 100 i awans do weekendowego finału

i kurde super... tuż przed pierwszą przerwa graczy ok 500........ biiiig stack ponad 20k podbija do 1k... ja jestem na SB.. mam ok 4k stack co daje mi ok 120 i podwojenie dało by mi bardzo dużą szanse by wejśc do top 100... dostaje AK.. daje all..on sprawdza i co pokazuje??? no co........ tak on pokazał Q2s SUPER........ i co i oczywiście Q dochodzi na flopie I CO TO JEST POKER.... TO JEST RULETKA ,,, Na tym bet click...... EH ręce opadają.. no tak tylko że to był freeroll ale bez przesady.....

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 25 lip 2009, 13:51

chilli cd...

no cóż doszedłem już do prawie 2 dolarów... i coś mnie podkusiło by zagrac 0,50$ rebuy bez kwoty dodanej ok 300 graczy

turniej bez historii najpierw na początku turnieju trace około 300.... 88 przegrywam z JJ.. a następnie pogrąża mnie rozdanie... gościu podbija do 210 ja mając JJ na ręce podbijam do 500 on daje alla... ja call.... i moje JJ przegrywa z KK.........

Kolejny turniej... Jeśli nie dojdę do kasy to eh koniec z wpisowymi na chili:/

wpisowe 1,1$ pula added 1500$ ale znowu rebuy.... no może pójdzie lepiej

graczy 647-80 płatnych -płatnych może będzie jeszcze więcej:) wszystko zależy od rebuyów i addonów
struktura trochę lepsza niż na PS i nie gra przynajmniej tyle osób..

No tak po ponad pół godziny bez karcia dostaje wkoncu AK call jeden gostek drugi sprawdza ja ostro podbijam do 360(zostaje mi 1k) ale niestety... gościu zagrywa all drugi również... i ja bojąc się odpadnięcia... pasuje:/ jeden pokazuje KTvsAJ........ nic nikomu nie dochodzi EH.... ale w następnym rozdaniu dostaje AA i udało mi się podwoic
graczy zostało 534... ale do dlatego że rebuye są....

kolejna akcja i kolejny DU mam już 3600 mam KQs wchodzę jeden podbija do 2BB(120) inni pasują flop TJx gościu podbija ja czuje że dojdzie aut:) i się nie pomyliłem A na turn i po podbiciach z obu stron na riverze postanawiam zagrac all gościu sprawdza :) i wygrywam

Pierwsza godzina za mną mam 4k żetonów
lepsze ręki jakie dostałem
KK,AK,AA,22,KQ- i to było by na tyle

było 1300 rebuyów
oraz
296 addon :)

2 godzina gry

nic ciekawego graczy ubywają:)
miałem już 6k.. ale po prawej mojej stronie usiadł chip leader.... z 90k.... szybko spadłem do 4k... na koniec 2h mam 5k..
moja pozycja to 170/191... DU potrzebny od zaraz najlepiej triple up

mówisz masz:D wkońcu dostaje jakieś karty JTs mam już ok 4k... daje all 2 sprawdza...
flop mocno stritowy daje mi 6 autów jeden podbija do 1k drugi pasuje... i pokazuje AA na szczęście turn daje mi strita i wygrywam:)

3h gry

udaje mi się ukraśc kilka razy bez showdownu aż dochodzi do rozdania gdzie dostaje A4s na wczesnej pozycji daje all 1 mnie sprawdza pokazuje AK ;) na szczęście (tak troche potrzeba) 4 na turn i wygrywam następnie wygrywam jeszcze 2 rozdania po 5 k i z kompletnego shorta staje się średnim shortem:P i mam 20k co daje mi 69 pozycje(80 płatnych) a zostało już tylko 99 graczy czyli tylko 19:)

YEAH :trophy: :plus: po 3h godzinach gry jestem w kasie więc jak trafie jakąś ciekawą kartę to all:)

dostałem KT all... i win...

teraz jestem na SB A9 daje all gościu sprawdza z AK.. niestety nic nie dochodzi choc blisko było splita ale cóż 65 pozycja/ 647osób to dla mnie ogromny sukces . dodac trzeba iż nie zrobiłem żadnego rebuya ani addona( i tak mnie nie było stac)

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 28 lip 2009, 21:12

Krótko i na temat:)

9 miejsce na chili ten turniej wakacyjny i trochę ponad 2$ wpadło

na chili gram ostatnio wyłącznie sit and go Perth wpisowe 0,60$ i gdybym nie zajmował ciągle bubbla to miał bym przynajmniej z 10$ a tak tylko 6$ :/ ale pkt lecą tylko po co... zanim zbiorę na coś to zbankrutuje:)

Bet click- fish za fishem cel wejśc do top 100 w turnieju tym europejskim wszedłem po pół godzinie od rozpoczęcia sporo odpadło udało się podwoic stack ok 3k

Teraz coś sportowego

1 Brawo dla kuszo.tv za transmisje z meczu poloni

2 i mega wiadomośc podobnież jest zainteresowanie transmisji meczu lecha i legii (niesamowite) a chcą transmitowac polsat sport i "n" lepiej by polsat transmitował..

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”