Zwycięzca IV sezonu ŚLP

Liga pokerowa w Świnoujściu

Zwycięzca IV sezonu ŚLP

Czas głosowania minął 12 mar 2010, 20:00

Carter
3
7%
Mistrzunio
0
Brak głosów
Soya
0
Brak głosów
JenOr
10
24%
JLupino
1
2%
PMuchetti
15
37%
smith_n
10
24%
Naginacz
1
2%
dontworry
0
Brak głosów
Kamebra
1
2%

Liczba głosów: 41

JenOrek
-#pretendent
-#pretendent

Zwycięzca IV sezonu ŚLP

Postautor: JenOrek » 19 lut 2010, 20:00

Kto wg Was ma największe szanse na zwycięstwo w bieżącym sezonie?

Wg mnie jest trzech graczy, którzy w tym sezonie powalczą o zwycięstwo.

Carter - bardzo poprawił grę, jest dość agresywnym graczem, mozna by powiedzieć ze typowy tight- agressive

Pablo - Zdecydowanie najlepszy gracz w czytaniu przeciwnikow po zachowaniu i najlepszy lay-down'owiec (moze to jeszcze nie Allan Cunnigham, ale coś na jego podobienstwo :)) , niestety ma jeszcze braki w agresji, czesto jest Ona nieuzasadniona w danym momencie, albo czasem jest jej brak.

JenOr - moze to nie skromnie mowic o sobie jako faworycie, ale jako zwycięzca poprzednich rozgrywek siłą rzeczy chyba zaliczam sie do faworytow.

Ps. Niestety w ankiecie jest mozliwosc umieszczenia tylko 10 opcji, wiec zrezygnowalem z tych, ktorzy nie przychodza systematycznie, a ktorzy napewno byliby zaliczani do grona faworytow. (m.in. Elite, body), bądz tych ktorzy mieli dosc slabe wyniki po pierwszych dwoch kolejkach (m.in. Eramita, Marynarz).
Choć oczywiscie mozna na nich glosowac wypisujac ich nicki w swoich uzasadnieniach ;]

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 20 lut 2010, 12:21

Jenor czy możesz nie opisywać moich słabych stron na forum? "Toż to nie fer" :P

Wydaje mi się, że o pierwsze miejsce będzie walczył również smith który nie wiem czy wiesz wygrał 2 sezon.

Jeśli chodzi o mnie dwa razy byłem drugi, wiec jak mówią do trzech razy sztuka i w 4 sezonie każde inne miejsce niż pierwsze będzie dla mnie porażką. O tak zawieszam sobie wysoko poprzeczkę. Mam nadzieje ze już nie rozegram tak tragicznie żadnej kolejki jak ostatniej.
Od trzeciej kolejki cisza i pełne skupienie może pozwolą mi wygrać.

Niech wygra najlepszy. Niech wygrają umiejętności a nie szczęście. Choć bez szczęścia w żadnym sporcie nie osiągnie się sukcesów.

Chciałbym podziękować wszystkim graczom ŚLP, że podchodzą do zawodów poważnie i zależy im na dobrej grze. Dzieki nim wszystkim każda kolejka ŚLP jest rozgrywana jak by się grało o medale na olimpiadzie. Każdy z graczy podniósł swój poziom, wiem to i czasem odczuwam na swojej skórze. Wierze też, że każdy z graczy ŚLP jest w stanie w każdej chwili przyłączyć się do walki o miejsca na podium. Obserwując grę nawet on-line da się zauważyć, że wyspiarze coraz częściej regularnie zajmują czołowe miejsca w turniejach.

Oby w 5 sezonie tych faworytów było 15 a nie jak jenor napisał 3.
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział i za to że nadają niespotykane emocje na każdej kolejce podchodząc poważnie do gry.

Wszystkim graczom ŚLP wynagrodzę to mam nadzieje w marcu.

body_b
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: body_b » 20 lut 2010, 13:57

ehehehe mam takie EGO ze nie zauwazylem tego :)

mistrzunio
-#VIP
-#VIP

Postautor: mistrzunio » 20 lut 2010, 14:03

Czuję w kościach, iż Jenor znowu wygra generalkę, za jego plecami Pablo, carter i smith w dowolnej kolejności ;p.
Kulawa ankieta, bo można 3 osoby zaznaczać aż, ja zaznaczyłem jedną - zwycięzcę moim zdaniem <ok>. Byle tylko terminarz nie był rozsztrzelony, to postaram się coś zamieszać hehe.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 25 lut 2010, 16:53

Ja również sobie zagłosowałem raz miałem przyjemność z wami zagrać najlepsze wrażenie wywarł na mnie smith_n i myślę że to on wygra ligę w tym sezonie.

Wróć do „Świnoujście”