Jest jeden rakerace na paradise-brak-polskiej-licencji! ale jak dla mnie maja bardzo mala oferte innych promocji i sa malo atrakcyjni.
No wiec na poczatek trzeba wybrac platforme.Otwieram strone forum i widac po kolei banery.
Partypoker -z powodu ze oni nie robia wyscigow dla for,odpada
PokerStars-nielegalny-w-PL!-Glory mowil ze ciezko sie z Nimi dogadac ,odpada
heypoker-brak-polskiej-licencji!-byl kiedys wyscig no ale teraz nie ma,mozna miec duzy rakeback no ale no wlasnie nie mozna tego laczyc z innymi promocjami,ich wewnetrznymi wyscigami,chociaz po polaczeniu z redbet-brak-polskiej-licencji! patrze ze juz jakies wieksze wyscigi robia i cos pisza ze juz mozna laczyc no ale pula 6k$ to troche malo
paradise-brak-polskiej-licencji!-mala atrakcyjnosc jak dla Mnie
betfair-brak-polskiej-licencji!-calkiem niezle to wyglada a wiec zaczynamy.Mam nadzieje ze wylapalo mnie z bannera.Szybki podglad sytuacji czy ktos inny ma wyscigi tam alez i owszem
I to calkiem spore wiec jak widac mozna
Inicjatywa wziela sie stad ze skoro dzieki pojawieniu sie nagrod za pisanie wzrosla znacza ilosc postow to mam nadzieje ze grajacych tez przybedzie
Zaczynalem na pokerkings i mam sentyment do tego forum.Moglbym pojsc do innych konkurencyjnych stron no ale nie mozna sie podawac i trzeba sie postarac
Cel: Zdobyc jak najwiecej punktow gracza 1$ rake=3,6pkt
Bankroll :2500$
Co bedzie grane : 6-osobowe Dony normal i turbo 11,22,33$
Moze jak betfair-brak-polskiej-licencji! zobaczy troche rake to cos zaproponuje chociazby malego ale zawsze to dodatkowy rakeback a to Kocham najbardziej.W marcu na jednej z platform przy 2750 rake udalo sie odzyskac w postaci zwrotu i nagrod za wyscigi 2725 euro czyli prawie 100%rake.
Szkoda ze nie ponad 100% kocham jak placa mi za gre u siebie xD
Na betfair-brak-polskiej-licencji! mysle ze wynik 70-75% bedzie bardzo dobry.
Zachecam wszystkich do przylaczenia sie do pomocy.Kazdy pkt sie przyda
Na Partypoker dawalo sie grac 18 naraz sng ,na entraction do 14 no a na Ongame jest klopot.
Przedtem mieli kaskade gdzie ona sie podziala? Macie jakis program do polecenia do gry duzej ilosci stolow naraz oprocz pokerwin i stack and tile?