ZE CO? ALE JAK?! LUDZIE CO TO MA BYC...

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Oskarek

ZE CO? ALE JAK?! LUDZIE CO TO MA BYC...

Postautor: Oskarek » 07 gru 2008, 00:54

Mysle ze sam screen wystarczy...
zlozony z 2 czesci bo sie nie miescilo

Obrazek

ja nie wiem czemu ja musze miec takiego pecha!!!!!!!!

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 07 gru 2008, 01:05

Człowieku wyluzuj w końcu z tymi tematami. Owszem bardzo ciekawe rozdanie, ale czy nie możliwe. Czy jest możliwość zaistnienia takiej kombinacji na stole?? Oczywiście, że jest i nawet można obliczyć jak często statystycznie takie coś będzie mieć miejsce.

Ale fakt, gratuluje szczęścia do bad beatów. Zdecydowanie jesteś ostatnio najaktywniejszym userem tego działu :mrgreen:

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 07 gru 2008, 01:06

Oskarek jak czesto zdarzaja Ci sie takie uklady, naprawde codziennie?
Jezeli tak to masz cholernego pecha :wink:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 gru 2008, 01:16

miczukow pisze:Człowieku wyluzuj w końcu z tymi tematami. Owszem bardzo ciekawe rozdanie, ale czy nie możliwe. Czy jest możliwość zaistnienia takiej kombinacji na stole?? Oczywiście, że jest i nawet można obliczyć jak często statystycznie takie coś będzie mieć miejsce.

Ale fakt, gratuluje szczęścia do bad beatów. Zdecydowanie jesteś ostatnio najaktywniejszym userem tego działu :mrgreen:

badbeat wiec o co Ci chodzi? Mam strasznego pecha... preflop super przewaga po flopie jeszcze lepsza a co to po river to paranoja!

SzaryPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: SzaryPL » 07 gru 2008, 01:23

Oskarek_89, wyluzuj bo widze, że myślisz, że tylko ty masz strasznego pecha i tylko Ciebie bad betay nękają. Jak chcesz wiedzieć dziś miałem 3 razy AA i za każdym razem odpadłem z sit&go'a z tym układem ale różnica między nami jest taka, że ja zdaje sobie z tego sprawę, że można i z tym przegrać i olewam to. Zwykły bad beat. A Ty robisz z tego aferę i pewnie zaraz jakiś spisek przeciwko Tobie wyszukasz

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 gru 2008, 01:34

Ludzie ..... to po co jest temat badbeat?
Dla mnie to jest jedna z moich naglupszych przegranych kiedy mam AA i ja tu zamieszczam i tyle

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 07 gru 2008, 10:01

Panowie ten temat jest po to żeby pokaywać swoje bad beaty ... Z czym ma Oskarek wyluzować ?? Poprostu dostaje taką rekę seta na flopie i to AAA, a następnie przegrywa z kolorem bo gościu dobrał do jednej ze swoich 4 ... Jest to pechowy układ, tym bardziej że po samym flopie to przewage miał nad resztą ogromną ... Więc skoro piszecie że nie powinnien wklejać każdego pechowego układu bo nie tylko on ma pecha, to przecież kto wam broni ? Jeśli sami macie takie pechowe ręce to poprostu je pokażcie i poddajcie ocenie ...
Ostatnio zmieniony 07 gru 2008, 10:03 przez sprinter_1989, łącznie zmieniany 1 raz.

victoo
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: victoo » 07 gru 2008, 10:02

That's Poker Baby ;)

Awatar użytkownika
asape
-#VIP
-#VIP

Postautor: asape » 07 gru 2008, 12:46

sprinter_1989 pisze:Jeśli sami macie takie pechowe ręce to poprostu je pokażcie i poddajcie ocenie ...

Osobiscie nie mam pojecia co tu jest do oceniania ;) All in pre flop, a potem niech sie dzieje wola nieba.. Strit na stole bardzo czesto mi sie przytrafia, wiec dla mnie to zadna nowosc.. Tez nie wiem czy nazwalbym to Bad beatem... Fakt, pechowe rozdanie, ale bez przesady ;) A kolega z para 4 niech sie cieszy, kolor do jednej karty ....

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 07 gru 2008, 12:49

asape pisze:
sprinter_1989 pisze:Jeśli sami macie takie pechowe ręce to poprostu je pokażcie i poddajcie ocenie ...

Osobiscie nie mam pojecia co tu jest do oceniania ;) All in pre flop, a potem niech sie dzieje wola nieba.. Strit na stole bardzo czesto mi sie przytrafia, wiec dla mnie to zadna nowosc.. Tez nie wiem czy nazwalbym to Bad beatem... Fakt, pechowe rozdanie, ale bez przesady ;) A kolega z para 4 niech sie cieszy, kolor do jednej karty ....

No ale o to mi chodzi żeby sie go nie czepiali tylko sami dawali jakieś rozdania :roll: Bo skoro każdy ma pecha i jakieś bad beaty to i oni mogą przecież wklejać swoje rozdania ... Kto im broni :roll:

Awatar użytkownika
TommyTSW
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: TommyTSW » 07 gru 2008, 13:03

.......... wykasowac

Krzysztoff
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Krzysztoff » 07 gru 2008, 13:22

dokładnie Texas to loteria, jest nieprzewidywalny... no i właśnie dlatego jest taki popularny

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 07 gru 2008, 14:37

OK badbeat, niefortunne rozdanie jak kto woli, zgadzam się. Chodziło mi o ten lament wylewający się z tematu po prostu ;)

Sam miałem niedawno taką historie na heads up. Przeciwnik mówi "sorry, muszę lecieć" po czym wchodzi allin. Patrze w karty AA - easy call. Rywal pokazuje KTo i dochodza mu karty do strita na boardzie :evil:

Też się lekko zirytowałem :mrgreen: :mrgreen:

Altey
-#VIP
-#VIP

Postautor: Altey » 07 gru 2008, 17:32

Ja się nauczyłem aby nie rozgrywać ręki all-in jeśli gram za dużą lub mniejszą kasę.
Widziałem już tyle podobnych "pechowych" rozdań na Texas że stwierdziłem iż nawet AA nie jest bezpieczną ręką. Na pewno to rozdanie to pech, ale również twój błąd. Ale nie oceniam bo każdy ma swój styl gry :)

SzaryPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: SzaryPL » 07 gru 2008, 18:18

Ja nie wiem wogóle ten temat jest do skasowania. To żaden bad beat tylko pech. Co się spodziewać jak się nie rozgrywa ręki tylko all iny pre flop. Pech i tyle

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 gru 2008, 18:35

No pech i juz a masz gdzies temat rozdania pechowe? Nie...
Wiec jest w badbeats i tyle!

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 07 gru 2008, 18:35

suchyziom pisze:Na pewno to rozdanie to pech, ale również twój błąd.

Za przeproszeniem - co ty pitolisz kolego??? Wejscie z AA ALL-IN preflop nie moze byc nazwane błędem!!! Rozegranie bylo jak najbardziej poprawne przeciez.

Czy byl to Bad-beat - nie wiem - rozdanie pechowe - ale dla mnie przy ALL-In preflop ciezko mowic o wielkim Bad Beacie. Problem w tym, że jak sie przy takim ALL-In obejrzy flp (gdzie sie zlapalo wlasnie seta, a przeciwnicy nie maja za bardzo drawow - to juz sie zaczyna kase wydawac. a tu taki zonk :-(

Wróć do „Bad beats”