Kliknij na swój nick, lub na ikonkę "profil" pod swoim postem (nie mylić z napisem "profil" u góry forum!). Pod polem płeć zobaczysz coś takiego:
"Aby zaprosić znajomego na to forum, skopiuj ten link:
http://www.pokerkings.pl/index.php?ap=(cyferki)"
I wszystko jasne - każdy użytkownik ma unikalny link, dzięki czemu wiemy kto danego znajomego polecił. Wystarczy rozesłać link do swoich znajomych (mailem, na gadu-gadu, umieścić na forach, blogach etc) i obserwować jak będzie zwiększał się licznik poleconych
Zaproś znajomych - bo warto
-
Oskarek
- martini
- -#VIP

Czytam sobie Shoutboxa az tu nagle widze wpis
Uriel jak pracuje... edytuje ten wpis bo widze, ze pisal on w tym dziale o tej stronce
juz 49 osob weszlo z tamtej jego strony na nasze forum, niezle...
Myslalem, ze to jakis cwaniaczek, ale widze, ze jednak dobrze pracuje hehe
Trzymaj tak dalej

[Dzisiaj 13:20] m4rlinek: witam przychodze ze stronki http://www..../ i chcialbym sie dowiedziec jak wyglada u nas dostanie tych 60$ na pokerka?
Uriel jak pracuje... edytuje ten wpis bo widze, ze pisal on w tym dziale o tej stronce
Myslalem, ze to jakis cwaniaczek, ale widze, ze jednak dobrze pracuje hehe
Trzymaj tak dalej 
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, 23:34 przez martini, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jerzy_Kiler
- bartekzet
- -#VIP

-
jarek1
- -#aktywny

Glory a mógłbyś powiedzieć jak to jest ze mną, bo tak patrzę na oba linki (ten z typów i tutaj) i są takie same
Wiec nie wiem jak to będzie liczone, co prawda mam już na liczniku 20 osób, ale na bank są to ludzie z typów. A chciałbym teraz troszkę tutaj podziałać
edit:
Upps mój błąd
Spojrzałem tylko na cyferki co są na końcu a nie na cały link
Tak wiec wszytko już jest ok wiec, mogę brać się za zapraszania
Post do kasacji i sorki za zamieszanie
edit:
Upps mój błąd
Post do kasacji i sorki za zamieszanie
- kony
- -#aktywny

Ja sie chętnie przyczynie do poleceń forum. Sam żałuje ze nie mialem znajomego dzięki ktoremu bym wczesniej trafil na Wasze forum. Od 4 lat bardzo aktywnie uczestnicze w rozgrywkach pokerowych na roznych platformach i dopiero teraz sam dzieki jednemu z Waszych zamknietych turkow znalazlem sie tutaj na Waszym forum. Lepiej pozno niz wcale 
-
luki501
- -#VIP

też umieściłem link na swojej stronie www.luki501.republika.pl oraz www.slp.zafriko.pl
Szczególnie ta druga ma szansę kogoś przyciągnąć bo jest o tematyce pokerowej
Szczególnie ta druga ma szansę kogoś przyciągnąć bo jest o tematyce pokerowej
- wheeny
- -#zasłużony

glory glory man united pisze:Oskarek89 - 30$.
No ale to przecież zaraz w ruletce jakiejś pójdzie w piach
Przepraszam, NMSP
Pytanie jak najbardziej serio: można zaprosić swoją żonę? Chcę, żeby się nauczyła grać i poudzielała tu trochę, ale będzie miała to samo IP, więc nie chciałbym, żeby ktoś pomyślał, że to ściema. To będzie taka prawdziwa żona z krwi i kości, nie wirtualna. Taka, co to marudzi że za dużo gram w pokera i żebym nie przegrał wszystkiego.
- Glory
- -#Site Admin

- MenFromPoland
- -#aktywny

-
Jerzyczek06
- -#aktywny

MenFromPoland pisze:Fajna promocja - trzeba zabrać się za zapraszanie znajomych
Fajna promocja - znajomych to ja mam całą gamę ale co do wypełnienia drugiej części aktywnego bycia członkiem przez znajomych (głównie brydzyści z BBO ) będzie ciężko - gdyż na bbo masz dostęp do rozmów bezpośredni na zasadzie gg. Cóż spróbuję.
-
jusin
- -#zwykly

-
lipek90
- -#zwykly

Jak to jest z tą "aktywnością"? Sam założyłem konto kilka dni temu, strona bardzo mi się podoba i odwiedzam ją regularnie, ale postować bez sensu też nie lubię. Jako, że jestem moderatorem na forum ( nieco inna tematyka ) to nie będę miał problemu ze znalezieniem kilku/kilkunastu chętnych osób. I tu moje pytanie, są jakieś kryteria co do aktywności? Liczy się ilość logowań w miesiącu, ilość postów czy jeszcze coś innego?
-
GrzesVP
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

lipek90 pisze:Osoba musi być aktywna "pokerowo" Czyli nabijanie postów i tak nie ma sensu bo forum pokerowe to każde dziwne nabijania są traktowane ostrzeżeniami i banem więc takie osoby specjalnie dla kasy Ci nic nie dadzą bo za nich nie otrzymasz.
Chyba nie??wydaje mi się że musi być aktywnym forumowiczem.... nikt nie każe pisać na siłę tylko chodzi o to żeby uniknąć kont fikcyjnych... reflink rejestracja i koniec... osoba taka wcale nie musi grać na samym początku jeżeli nie zna zasad to się nauczy podstaw i dopiero zacznie grać.
Pozdro i zapraszaj znajomych bo to cudowna gra jest
-
tissues
-
Grzegorz1990
- -#pretendent

mi sie wydaje ze tyle osob juz jest zarejestrowanych ze nie wiadomo czy kto kolwiek uzbiera liczbe 100 osob ktore beda aktywne moge to stwierdzic po mnie moze nie bylem aktywnt od 2009 roku bo od tad mam konto ale teraz mam zamiar sie udzielac chcialem prowadzic bloga ale widze ze ta opcja jest zamknieta pozdrawiam
-
Chomiczasty
- -#pretendent

-
GrzesVP
- LEGENDA

-
bombowicz
- -#zwykly

Wróć do „Nagradzamy aktywnych userów”