Zapisy

Wyniki z sezonu 0 czyli prekursora ligi Pokerkings.PL Heads Up
Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 27 mar 2008, 17:18

Niestety skłoniliście mnie tą zmianą do prawdopodobnego wycofania się z ligi :( Pieniądze nie stanowią problemu bo wpłacę te 20$ z własnych środków, jednak jak już pisałem w akademiku mam na 95% zablokowane połączenia z siecią ONGAME dlatego proszę o czas na odpowiedź czy będę grał do poniedziałku 31.03 (późny wieczór) - wtedy będę już w akademiku i sprawdzę czy dam radę na tej sieci grać.

Od razu zaznaczam, żeby osoby z listy rezerwowej (tj. kubusdagus, skrzychuz, deadprez i RTOB) były gotowe do wskoczenia w moje miejsce już od środy 02.04 w meczu z wyjadaczem :P oczywiście jeszcze napiszę w poniedziałek czy będę mógł grać czy nie.

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 27 mar 2008, 19:00

Grafik spotkan jest narazie wstepny - byc moze ruszymy nieco pozniej wiec spokojnie masz czas by sprawdzic i dac ostateczna odp

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 28 mar 2008, 10:58

czy byla by mozliwosc zapisania sie jeszcze? poszedl bym wlasnie zrobic przelew.
ogolnie tak czy siak go zrobie wiec jesli mozecie, to zapiszcie mnie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 28 mar 2008, 12:58

ja niestety tez musze zrezygnowac, chociaz bardzo chcialem zmierzyc sie z Glorym w pojedynku 1x1;) Mam juz sporo pokerroomow i nie chcialbym inwestowac w kolejny... przykro mi,
pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 28 mar 2008, 13:38

witam. przepraszam za zamieszanie, ale nie chce byc zapisany do waszej ligi. naprawde zainstalowalem i zalogowalem sie do wszystkir pokerow jakie sa dostepne w sieci ongame i nie jestem w stanie ich zdzierzyc. jeszcze raz przepraszam za zamieszanie!

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 28 mar 2008, 13:58

Tak wygląda lista na dzien dzisiejszy

1. Glory
2. Mazak
3. GrzechuTG
4. Komix22
5. Tosiak
6. zaba1_7
7. Sebola
8. Phela
9. alves
10. apolinary
11. radost
12. rzepa
13. wyjadacz1
14. widget20
15. Arnoldao
16. Spiegol (???)
17. adicegla
18. kubusdagus

19. skrzychuz
20. deadprez
21. RTOB

wyjadacz1
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: wyjadacz1 » 28 mar 2008, 14:52

mazak weź mnie wykrlesl z tej listy niestety nie zagram :(
może w przyszłym sezonie :mrgreen:

skrzychuz
-#VIP
-#VIP

Postautor: skrzychuz » 28 mar 2008, 14:59

wygląda na to że uda mi się wskoczyć do ligi, do końca jednak nie rozumiem jak to jest z tą siecią. Czy jeśli mam konto w stryyke to wystarczy żęby grać z każdym z sieci ONGAME?

ps. rozumię, że do sieci ONGAME należą:
http://www.ongamenetwork.com/partners
http://www.ongamenetwork.com/partners

Awatar użytkownika
komix22
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: komix22 » 28 mar 2008, 15:33

Moje pytanie jest następujące : Czy jest określony pokerroom w sieci ONGAME w którym bedziemy grac?
Sprecyzujcie jaki dokładnie pokerroom to będzie bo ja już zgłupiałem i nie wiem gdzie mam kasę wpłacic.

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 28 mar 2008, 15:38

Prosze o usuniecie mnie z listy chetnych. Za klopot przepraszam. Jednak nie jestem pewien, czy bede wstanie rozegrac wszystkie gry, a konsekwencji nie chce ponosic.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 28 mar 2008, 16:08

komix22 pisze:Czy jest określony pokerroom w sieci ONGAME w którym bedziemy grac?

dokladnie by grac wystarczy miec jakas kase w ktoryms z roomow korzystajacych z ongame - a jak sami widzicie jest ich wiele...

ale tak jak powiedzielismy - ongame bedzie numerem jeden - ale nie bedziemy robic problemu nikomu jezeli sie dogadaja i beda chcieli zagrac na everst ...

kubusdagus
-#VIP
-#VIP

Postautor: kubusdagus » 29 mar 2008, 00:37

Dlaczego wybrano taki drogą sieć...?? Szkoda, że nie zostano przy evereście, który wygrał sondę. Ale cóż, takiej kasy tam nie mam, więc nie będę mógł tam grać, więc muszę się odpisać z listy...A wątpię, że z każdym dogadam się, co do platformy. Ta sprawa powinna być wcześniej dogadana, by każdy mógł wpłacić ewentualną kasę. Ale życzę powodzenia!!

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 30 mar 2008, 13:47

kubusdagus : co sie tak rzucasz? jest niedziela trzeba sie czilautowac.. choc nie uczestnicze wtych rozgrywka mnie sie zdaje, ze stawki sa na jak najlepszym miejscu. zgadzam sie, iz rozgrywki na paradise-brak-polskiej-licencji! sa najdrozsze i wlasnie dlatego nie gram. poza tym wydaje mi sie, ze to nie jest problem przelanie odpowiedniej sumki na jakis poker rum. jesli tak, to pozostanie ci tylko dogadanie sie, badz liczenie na przychylnosc z drugiej strony. :pilka:

kubusdagus
-#VIP
-#VIP

Postautor: kubusdagus » 30 mar 2008, 14:09

A kto się rzuca? Tylko piszę, że się odpisuję z listy rezerwowej i wyrażam swoją opinię na temat miejsca rozgrywek, które wybrano. Nikomu nic nie zarzuciłem, do nikogo pretensji nie mam. Życzę wszystkich graczom powodzenia! I tyle w tym temacie ;)

Awatar użytkownika
FCSEBA
-#VIP
-#VIP

Postautor: FCSEBA » 30 mar 2008, 14:16

Mr_Olimp i po co ta przepychanka słowna?? Chłopak sie wypowiedział i tyle..niepotrzebnie tylko wprowadzasz zamieszanie tekstem typu: "co sie tak rzucasz?"
Bezsensu... Acha ,ja mieszkam niedaleko Opola ,a piękne słoneczko świeci więc można sie przejsc na spacer troszku :) To nie w temacie,ale nic..Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 30 mar 2008, 16:16

fc moze zle zrozumiales, nikt tu zadnych slow nie przepycha :grin: my sobie normalnie gawedzimy, ale jesli tak zabrzmialo to nie ma sie co stresowac :yes:

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 30 mar 2008, 21:27

Mazak proszę wykreś mnie z tej listy bo poprostu w danej chwili nie jestem w dobrej dyspozycji finansowej (niestety tak wyszło) :cry:

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 31 mar 2008, 10:14

skoro powietrze ulatuje i zapał siada to moze zanim rusza rozgrywki ostatnia "szansa" na przemyslenie formuły

propozycja 1 to liga 18graczy ( opisana wyzej)

propozycja 2 to system pucharowy
16 graczy i tworzymy drabinkę
mecze do dwóch zwycieztw >> czyli ewentualny wynik to 2-0 lub 2-1
nie musze opisywac zasad kazdy wie o co chodzi w takiej formule
na koncu drabinki jest FINAŁ

wiem ze moze nie czas ku temu by ruszac ta dyskusje ale skoro problem finansowy jest widoczny ( wycofania zgłoszen) to moze problem tkwi w tych 17 meczach
puchary w jakims stopniu to rozwiazują
bo mozna odpasc juz po dwóch potyczkach...
czekam na wasze opinie lub zweryfikowana ostateczną listę graczy

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 31 mar 2008, 10:29

Radost może i to dobry pomysł ten systemu pucharowy, można by było tak zorganizowac ten pierwszy sezon ,a następne probowac w formie ligi, tak czy tak i tak staruje:)

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 31 mar 2008, 12:17

Powiem tak i system pucharowy jest dobry i system ligowy tez - zalozeniem rozgrywek nie jest to by graly tu przypadkowe osoby ale gracze ktorzy wiarza swoja przyszlosc w jakims stopniu z pokerem, lubia rywalizacja i chca byc najlepszymi ...

maksymalny koszt w obecnej wersji (czyli liga 18 osobowa i jedno rundowa) to $20 - w najlepszym wypadku koszt moze wynosic $1,20 bo gracz moze wygrac wszytskie swoje pojedynki... wiec moim zdaniem jako osoby dojrzalej i podchodzacej do pokera troszke powazniej uwazam ze koszt udzialu jest naprawde niczym wielkim... wystarczy sobie odpuscic jedna impreze zakrapiana napojem mlodziozowym i juz ma sie na udzial... :)

Pierwszy sezon jest czysto prubny i ma swoja atrakcyjnoscia zachecic do gry wieksze grono graczy - jesli formula sie przyjmie utworzymy cos na zasadzie Rozgrywek

PokerKings (1 liga) - składała by sie z 10-18 druzyn - grało by 2 kolejki na tydzien, kazda kolejka skladala by sie z 4 pojedynków - pojedynki składały by sie na wynik meczu...

1 Liga (2Liga) - składała by sie z 14-18 druzyn - rowniez 2 kolejki na tydzien - kolejka skladała by sie z dwoch pojedynkow - pojedynki składały by sie na wynik meczu...

Ewenrualnie jakas 3 liga gdyby bylo zainteresowanych wiecej ...

Do tego doszedl by Puchar w ktorym uczestniczyli by wszyscy gracze ze wszytskich lig ...

Wiec jak widzicie pomysł jest dosc mocno rozwiniety - by brac udzial rozgrywkach trzeba umiec zapewnic sobie odpowiedni budzet - tak jak jest to w pilce noznej chociazby;) I z tak globalnym pomysłem ruszylibysmy po wakacjach... Teraz jest w planach jedna runda ligowa ktorej zamiarem poza dobra zabawa i rywalizacja bedzie poprostu sprawdzenie wszytskiego w praktyce ...

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 31 mar 2008, 12:17

Właśnie - pomysły pomysłami - ja mam tylko jedno kluczowe pytanie - czy zaczynamy już w tę środę - pytanie jest o tyle istotne że muszę w takim razie wpłacić jakąś kasę na ongame, czyli wcześniej albo wypłacić z jakiegoś pokerroom'u na MB, albo zrobić przelew

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 31 mar 2008, 12:26

sebola >> nie spiesz sie >> tez na razie nie wpłacam
czekam z groszem na MB jak rozwinie sie sytuacja
poniewaz mamy grac ze sobą >> zawsze mozemy sie dogadac co do pokoju
a jak zawalisz srode (powolny transfer) przełozy sie partyjke na czwartek
>>> jak to miedzy nami pokerkingami :oops:

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 31 mar 2008, 12:45

dokladnie - oficjalnej daty startu jeszcze nie ma - wiec raczej na 100% nie zaczniemy w te srode - ewentualnie sobota lubpoczatek nastepnego tygodnia - grac bedziemy jedna runde wiec napewno wyrobimy sie przed wakacjami;)

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 31 mar 2008, 17:53

chlopaki, albo panowie, jak tam wolicie :mrgreen:

chcial bym z wami grac, ale naprawde mam problemy ze znalezieniem czegos konkretnego w tej sieci. moze mogli byscie mi polecic kilka rumow?? ;]

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 31 mar 2008, 19:02

Red Kings - mają bardzo fajne promocje od złożonego depozytu - więcej o tym roomie pewnie mazak Ci może powiedzieć - ale wejdź sobie na ich stronkę i poczytaj o promocjach

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”