Zapisy
- Spiegol
- LEGENDA

Niestety skłoniliście mnie tą zmianą do prawdopodobnego wycofania się z ligi :( Pieniądze nie stanowią problemu bo wpłacę te 20$ z własnych środków, jednak jak już pisałem w akademiku mam na 95% zablokowane połączenia z siecią ONGAME dlatego proszę o czas na odpowiedź czy będę grał do poniedziałku 31.03 (późny wieczór) - wtedy będę już w akademiku i sprawdzę czy dam radę na tej sieci grać.
Od razu zaznaczam, żeby osoby z listy rezerwowej (tj. kubusdagus, skrzychuz, deadprez i RTOB) były gotowe do wskoczenia w moje miejsce już od środy 02.04 w meczu z wyjadaczem :P oczywiście jeszcze napiszę w poniedziałek czy będę mógł grać czy nie.
Od razu zaznaczam, żeby osoby z listy rezerwowej (tj. kubusdagus, skrzychuz, deadprez i RTOB) były gotowe do wskoczenia w moje miejsce już od środy 02.04 w meczu z wyjadaczem :P oczywiście jeszcze napiszę w poniedziałek czy będę mógł grać czy nie.
- mazak
- -#zasłużony

- Mr_Olimp
- -#aktywny

- Mlody
- -#zasłużony

- Mr_Olimp
- -#aktywny

- mazak
- -#zasłużony

-
wyjadacz1
- -#aktywny

-
skrzychuz
- -#VIP

wygląda na to że uda mi się wskoczyć do ligi, do końca jednak nie rozumiem jak to jest z tą siecią. Czy jeśli mam konto w stryyke to wystarczy żęby grać z każdym z sieci ONGAME?
ps. rozumię, że do sieci ONGAME należą:
http://www.ongamenetwork.com/partners
ps. rozumię, że do sieci ONGAME należą:
- komix22
- -#aktywny

- Tosiak
- -#VIP

- mazak
- -#zasłużony

komix22 pisze:Czy jest określony pokerroom w sieci ONGAME w którym bedziemy grac?
dokladnie by grac wystarczy miec jakas kase w ktoryms z roomow korzystajacych z ongame - a jak sami widzicie jest ich wiele...
ale tak jak powiedzielismy - ongame bedzie numerem jeden - ale nie bedziemy robic problemu nikomu jezeli sie dogadaja i beda chcieli zagrac na everst ...
-
kubusdagus
- -#VIP

Dlaczego wybrano taki drogą sieć...?? Szkoda, że nie zostano przy evereście, który wygrał sondę. Ale cóż, takiej kasy tam nie mam, więc nie będę mógł tam grać, więc muszę się odpisać z listy...A wątpię, że z każdym dogadam się, co do platformy. Ta sprawa powinna być wcześniej dogadana, by każdy mógł wpłacić ewentualną kasę. Ale życzę powodzenia!!
- Mr_Olimp
- -#aktywny

kubusdagus : co sie tak rzucasz? jest niedziela trzeba sie czilautowac.. choc nie uczestnicze wtych rozgrywka mnie sie zdaje, ze stawki sa na jak najlepszym miejscu. zgadzam sie, iz rozgrywki na paradise-brak-polskiej-licencji! sa najdrozsze i wlasnie dlatego nie gram. poza tym wydaje mi sie, ze to nie jest problem przelanie odpowiedniej sumki na jakis poker rum. jesli tak, to pozostanie ci tylko dogadanie sie, badz liczenie na przychylnosc z drugiej strony. :pilka:
-
kubusdagus
- -#VIP

- FCSEBA
- -#VIP

Mr_Olimp i po co ta przepychanka słowna?? Chłopak sie wypowiedział i tyle..niepotrzebnie tylko wprowadzasz zamieszanie tekstem typu: "co sie tak rzucasz?"
Bezsensu... Acha ,ja mieszkam niedaleko Opola ,a piękne słoneczko świeci więc można sie przejsc na spacer troszku
To nie w temacie,ale nic..Pozdrawiam.
Bezsensu... Acha ,ja mieszkam niedaleko Opola ,a piękne słoneczko świeci więc można sie przejsc na spacer troszku
- Mr_Olimp
- -#aktywny

- Arnoldao
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

skoro powietrze ulatuje i zapał siada to moze zanim rusza rozgrywki ostatnia "szansa" na przemyslenie formuły
propozycja 1 to liga 18graczy ( opisana wyzej)
propozycja 2 to system pucharowy
16 graczy i tworzymy drabinkę
mecze do dwóch zwycieztw >> czyli ewentualny wynik to 2-0 lub 2-1
nie musze opisywac zasad kazdy wie o co chodzi w takiej formule
na koncu drabinki jest FINAŁ
wiem ze moze nie czas ku temu by ruszac ta dyskusje ale skoro problem finansowy jest widoczny ( wycofania zgłoszen) to moze problem tkwi w tych 17 meczach
puchary w jakims stopniu to rozwiazują
bo mozna odpasc juz po dwóch potyczkach...
czekam na wasze opinie lub zweryfikowana ostateczną listę graczy
propozycja 1 to liga 18graczy ( opisana wyzej)
propozycja 2 to system pucharowy
16 graczy i tworzymy drabinkę
mecze do dwóch zwycieztw >> czyli ewentualny wynik to 2-0 lub 2-1
nie musze opisywac zasad kazdy wie o co chodzi w takiej formule
na koncu drabinki jest FINAŁ
wiem ze moze nie czas ku temu by ruszac ta dyskusje ale skoro problem finansowy jest widoczny ( wycofania zgłoszen) to moze problem tkwi w tych 17 meczach
puchary w jakims stopniu to rozwiazują
bo mozna odpasc juz po dwóch potyczkach...
czekam na wasze opinie lub zweryfikowana ostateczną listę graczy
- widget20
- -#aktywny

- mazak
- -#zasłużony

Powiem tak i system pucharowy jest dobry i system ligowy tez - zalozeniem rozgrywek nie jest to by graly tu przypadkowe osoby ale gracze ktorzy wiarza swoja przyszlosc w jakims stopniu z pokerem, lubia rywalizacja i chca byc najlepszymi ...
maksymalny koszt w obecnej wersji (czyli liga 18 osobowa i jedno rundowa) to $20 - w najlepszym wypadku koszt moze wynosic $1,20 bo gracz moze wygrac wszytskie swoje pojedynki... wiec moim zdaniem jako osoby dojrzalej i podchodzacej do pokera troszke powazniej uwazam ze koszt udzialu jest naprawde niczym wielkim... wystarczy sobie odpuscic jedna impreze zakrapiana napojem mlodziozowym i juz ma sie na udzial...
Pierwszy sezon jest czysto prubny i ma swoja atrakcyjnoscia zachecic do gry wieksze grono graczy - jesli formula sie przyjmie utworzymy cos na zasadzie Rozgrywek
PokerKings (1 liga) - składała by sie z 10-18 druzyn - grało by 2 kolejki na tydzien, kazda kolejka skladala by sie z 4 pojedynków - pojedynki składały by sie na wynik meczu...
1 Liga (2Liga) - składała by sie z 14-18 druzyn - rowniez 2 kolejki na tydzien - kolejka skladała by sie z dwoch pojedynkow - pojedynki składały by sie na wynik meczu...
Ewenrualnie jakas 3 liga gdyby bylo zainteresowanych wiecej ...
Do tego doszedl by Puchar w ktorym uczestniczyli by wszyscy gracze ze wszytskich lig ...
Wiec jak widzicie pomysł jest dosc mocno rozwiniety - by brac udzial rozgrywkach trzeba umiec zapewnic sobie odpowiedni budzet - tak jak jest to w pilce noznej chociazby;) I z tak globalnym pomysłem ruszylibysmy po wakacjach... Teraz jest w planach jedna runda ligowa ktorej zamiarem poza dobra zabawa i rywalizacja bedzie poprostu sprawdzenie wszytskiego w praktyce ...
maksymalny koszt w obecnej wersji (czyli liga 18 osobowa i jedno rundowa) to $20 - w najlepszym wypadku koszt moze wynosic $1,20 bo gracz moze wygrac wszytskie swoje pojedynki... wiec moim zdaniem jako osoby dojrzalej i podchodzacej do pokera troszke powazniej uwazam ze koszt udzialu jest naprawde niczym wielkim... wystarczy sobie odpuscic jedna impreze zakrapiana napojem mlodziozowym i juz ma sie na udzial...
Pierwszy sezon jest czysto prubny i ma swoja atrakcyjnoscia zachecic do gry wieksze grono graczy - jesli formula sie przyjmie utworzymy cos na zasadzie Rozgrywek
PokerKings (1 liga) - składała by sie z 10-18 druzyn - grało by 2 kolejki na tydzien, kazda kolejka skladala by sie z 4 pojedynków - pojedynki składały by sie na wynik meczu...
1 Liga (2Liga) - składała by sie z 14-18 druzyn - rowniez 2 kolejki na tydzien - kolejka skladała by sie z dwoch pojedynkow - pojedynki składały by sie na wynik meczu...
Ewenrualnie jakas 3 liga gdyby bylo zainteresowanych wiecej ...
Do tego doszedl by Puchar w ktorym uczestniczyli by wszyscy gracze ze wszytskich lig ...
Wiec jak widzicie pomysł jest dosc mocno rozwiniety - by brac udzial rozgrywkach trzeba umiec zapewnic sobie odpowiedni budzet - tak jak jest to w pilce noznej chociazby;) I z tak globalnym pomysłem ruszylibysmy po wakacjach... Teraz jest w planach jedna runda ligowa ktorej zamiarem poza dobra zabawa i rywalizacja bedzie poprostu sprawdzenie wszytskiego w praktyce ...
- Sebola
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

- mazak
- -#zasłużony

- Mr_Olimp
- -#aktywny

- Sebola
- -#VIP

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”