ZAL MI paradise-brak-polskiej-licencji! :/ co chwile badbeat ale ten to mnie wkurzyl :/
***** Rozdanie 1260480809 *****
0.12/0.25 Texas Hold'em (No Limit) - 2 październik 2008 18:36:11
Turbo TH 104 (Prawdziwe/Gra na pieniądze)
Miejsce 1: lytomk (8.06)
Miejsce 2: JohnnyHP (14.50)
Miejsce 3: kalin13 (29.74)
Miejsce 4: kiyike88 (28.21)
Miejsce 5: screw1988 (27.22)
Miejsce 6: franek894 (16.63)
Miejsce 7: JiaJiaAA (37.48)
Miejsce 8: pedro_val (13.04)
Miejsce 9: Oskarek_89 (4.75)
Miejsce 10: Mizone600 (13.49)
JohnnyHP wejście MC 0.12
kalin13 wejście DC 0.25
** Rozdanie kart **
lytomk [N/A, N/A]
JohnnyHP [N/A, N/A]
kalin13 [N/A, N/A]
kiyike88 [N/A, N/A]
screw1988 [N/A, N/A]
franek894 [N/A, N/A]
JiaJiaAA [N/A, N/A]
pedro_val [N/A, N/A]
Oskarek_89 [3trefl, Akier]
Mizone600 [N/A, N/A]
*** Runda licytacji 1 ***
kiyike88 Spasuj
screw1988 Spasuj
franek894 Wejdź 0.25
JiaJiaAA Spasuj
pedro_val Spasuj
Oskarek_89 Wejdź 0.25
Mizone600 Spasuj
lytomk Podbij do 0.50
JohnnyHP Spasuj
kalin13 Wejdź 0.50
franek894 Wejdź 0.50
Oskarek_89 Wejdź 0.50
*** Flop(stół): *** : [2kier, 5pik, 4karo]
*** Runda licytacji 2 ***
kalin13 Sprawdź
franek894 Sprawdź
Oskarek_89 Za wszystko 4.25
lytomk Spasuj
kalin13 Spasuj
franek894 Wejdź 4.25
*** Turn(stół): *** : [2kier, 5pik, 4karo, 7trefl]
*** River(stół): *** : [2kier, 5pik, 4karo, 7trefl, 3pik]
*** Odkrycie kart *** : Prowizja: 0.50 Łącznie w puli: 10.12
lytomk Spasuj Wygrana: 0.00
JohnnyHP Spasuj Wygrana: 0.00
kalin13 Spasuj Wygrana: 0.00
kiyike88 Spasuj Wygrana: 0.00
screw1988 Spasuj Wygrana: 0.00
franek894 [6karo, Apik] Strit do siódemka Wygrana: 10.12
JiaJiaAA Spasuj Wygrana: 0.00
pedro_val Spasuj Wygrana: 0.00
Oskarek_89 [3trefl, Akier] Strit do piątka Wygrana: 0.00
Mizone600 Spasuj Wygrana: 0.00
ZAL MI TEGO paradise-brak-polskiej-licencji!
-
PTq
- -#zwykly

- bazee
- -#aktywny

w momencie jak poszly alliny wygrywales
ale to co wypadlo na turnie i riverze to juz inna historia... podjales ryzyko...
i to sie zdarza czesto na kazdym pokeroomie ze wygrywajac nagle turn czy river potrafi obrocic wszystko o 180 stopni
rozegrac tez sie nie dalo inaczej, strit na flopie i tecza, czyli przewaga... no ale tym razem zabraklo szczescia
ale to co wypadlo na turnie i riverze to juz inna historia... podjales ryzyko...
i to sie zdarza czesto na kazdym pokeroomie ze wygrywajac nagle turn czy river potrafi obrocic wszystko o 180 stopni
rozegrac tez sie nie dalo inaczej, strit na flopie i tecza, czyli przewaga... no ale tym razem zabraklo szczescia
-
gabrych
- -#pretendent

- Glory
- -#Site Admin

- martini
- -#VIP

Re: ZAL MI TEGO paradise-brak-polskiej-licencji!
Oskarek_89 pisze:ZAL MI paradise-brak-polskiej-licencji! :/
Nie paradise-brak-polskiej-licencji! Ci karty rozdaje, a bossmedia o ile sie nie myle
No bo jak to w koncu jest ? Za bad beaty wini sie bogu winny "paradise-brak-polskiej-licencji!", a to chyba jednak nie oni tym wszystkim steruja
Flop swietny, franek fish bez kitu, jak to juz powiedzial Glory to po prostu nie wiadomo do czego koles zbieral, poczul wiatr w zagle i uparcie wierzyl, ze dostanie trojke do strita ? W zasadzie to pecha miales strasznego, ale zacznijmy od tego, ze taką karte to ja chyba jednak pasuje na preflopie...
A ja jeszcze tak pozwole sie troche wtracic, sorki... ale wiesz co, jak czytalem dzisiaj shoutbox to troche mnie przeraziles
Trzymam kciuki zebys odbił sie wreszcie, powodzenia w dalszej grze
ps. moze platforme zmien ?
-
Oskarek
Zal mi tego paradise-brak-polskiej-licencji! taki tytul byl bo co ludzie tam robia/dostaja to zal wszystko na river im dochodzi no wszystko :/ az juz nie moge mam AK flop AQ7 turn K river Q a on pokazuje mi Q2 :/ no ludzie.... 290zl poszlo od wczoraj na tym paradise-brak-polskiej-licencji! ;/ juz nie bede tam gral chyba ze wygram turek ten nasz a wplace teraz tylko 36zl(chyba starczy) na turek
- Guninho
- -#aktywny

No Oskarek ja to mialem wczoraj taką sytuacją na Bah (ten sam room).
Mam 10 k na ręce aa podwójny raise przy stawkach 800 przeciwnik all in 5 k ja wchodzę ma kk. Oczywiście river K. No mówię nic zdarza sie najlepszym jest jeszcze szansa sie podnieść. Następna ręka to ... kk. Normalnie banan na twarzy tylko nie szaleć. Gość który przed chwila zgarnał mi połowe żetonów podwójny raise ja wchodzę i ku mojemu wielkiemu szcześciu k j j na stole. Przeciwnik all in ja all in i ma on na ręce AA. No myślę sobie sytuacja sie odwróciła, a co wpada na river
A... no tragedia i tylko 17 miejsce w turku gdzie mogłem zawalczyc po takich rękach o wygraną.
Mam 10 k na ręce aa podwójny raise przy stawkach 800 przeciwnik all in 5 k ja wchodzę ma kk. Oczywiście river K. No mówię nic zdarza sie najlepszym jest jeszcze szansa sie podnieść. Następna ręka to ... kk. Normalnie banan na twarzy tylko nie szaleć. Gość który przed chwila zgarnał mi połowe żetonów podwójny raise ja wchodzę i ku mojemu wielkiemu szcześciu k j j na stole. Przeciwnik all in ja all in i ma on na ręce AA. No myślę sobie sytuacja sie odwróciła, a co wpada na river
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Oskarek ale chyba to że tam ludzie grają z takimi kartami to zaleta wiadomo czasem ma się pecha i może czasem nie warto z najwyższą parą rzucać alina na początku poznaj stolik zobacz jak ludzie grają i co grają.
Pecha to ma gaucho który miał fula na flopie i przegrał ale według mnie granie z K9 ostro to chyba nie zabardzo przemyślane zagrania. Fakt ja czasem też zagram z jakimiś błotkami bo wydaje mi się że akurat może coś dojdzie no i fakt czasem dochodzi ale w większości przypadków nie dlatego warto sobie przyjąć jakoś rozsądną strategię i grać jakieś określone karty bo kiedyś lubiłem grać dużo rozdań wygrywałem i przegrywałem ale zauważyłem coś innego że wchodzenie do gry z kartami typu 47, 68, 2A, 3A itd bo co z tego że flop pojawi się powiedzmy 77A jak gość będzie mial 57 i może wygrać jak się ma 47 to tylko 3 karty są niżej taka sama sytuacja jest z A2 flop jest AA5 gość pokazuje A9 i przegrywamy. Chociaż fakt czasem się wygra ale może warto się zastanowić czy więcej wygrywamy czy przegrywamy bo ja analizując swoje rozdania jednak wychodzę z założenia że jednak chyba większość takich rozdań się przegrywa.
Pecha to ma gaucho który miał fula na flopie i przegrał ale według mnie granie z K9 ostro to chyba nie zabardzo przemyślane zagrania. Fakt ja czasem też zagram z jakimiś błotkami bo wydaje mi się że akurat może coś dojdzie no i fakt czasem dochodzi ale w większości przypadków nie dlatego warto sobie przyjąć jakoś rozsądną strategię i grać jakieś określone karty bo kiedyś lubiłem grać dużo rozdań wygrywałem i przegrywałem ale zauważyłem coś innego że wchodzenie do gry z kartami typu 47, 68, 2A, 3A itd bo co z tego że flop pojawi się powiedzmy 77A jak gość będzie mial 57 i może wygrać jak się ma 47 to tylko 3 karty są niżej taka sama sytuacja jest z A2 flop jest AA5 gość pokazuje A9 i przegrywamy. Chociaż fakt czasem się wygra ale może warto się zastanowić czy więcej wygrywamy czy przegrywamy bo ja analizując swoje rozdania jednak wychodzę z założenia że jednak chyba większość takich rozdań się przegrywa.