Zażalenia i skargi na użytkowników
-
GrzesVP
- LEGENDA

- rzepa
- -#VIP

- Spiegol
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

http://www.pokerkings.pl/omaha-baknroll ... htm#183478
usunąłc 2 ostatnie posty.
Boze, jesli ktos popeni błąd to nie mozna na priv napisac, tylko bezsensownie posty nabijac...
edit:
WYbacz kolego, sam sie przyznam ze myslalem pare sekund jak napisac, ale godzina pozna i po paru piwkach sie nie mysli dobrze, a nawet mi nie przyszlo na mysl by sprawdzic w google
Nie mam nic do Ciebie, a nabijanie postów to głównie do Jacka (komentujac twoj post). A temat zeby wyglądał ladnie to lepiej wywalic te posty.
usunąłc 2 ostatnie posty.
Boze, jesli ktos popeni błąd to nie mozna na priv napisac, tylko bezsensownie posty nabijac...
edit:
WYbacz kolego, sam sie przyznam ze myslalem pare sekund jak napisac, ale godzina pozna i po paru piwkach sie nie mysli dobrze, a nawet mi nie przyszlo na mysl by sprawdzic w google
Nie mam nic do Ciebie, a nabijanie postów to głównie do Jacka (komentujac twoj post). A temat zeby wyglądał ladnie to lepiej wywalic te posty.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 11:15 przez GrzesVP, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Markus
- -#aktywny

Więcej luzu kolego
- na nabijaniu mi kompletnie nie zalezy, w ogole mozecie moje wszystkie posty skasować lub wyłączyć licznik jak Wam to przeszkadza
lecz pisanie takich byków osłabia wizerunek forum, a Ty je dośc często popełniasz (bez urazy), ale to sa podstawy.
Pozdrawiam
edit:
jasne ze tak, wywalcie i tu i tam
- na nabijaniu mi kompletnie nie zalezy, w ogole mozecie moje wszystkie posty skasować lub wyłączyć licznik jak Wam to przeszkadza
Pozdrawiam
edit:
jasne ze tak, wywalcie i tu i tam
- radost21
- LEGENDA

Wahi >> w potopie jest taki cytat: kiemlicz czyż sie wsciekł czyś zgłupiał, generał spi a straż nie chce wpuszczać
zaiste tylko tyle przyszło mi do głowy widząc jak reklamujesz chilidersów na wszystkich frontach w temacie gracze
przeciez to z lekka mówiąc przegiecie
na forum widzianym przez graczy> jest temat >
oferty transferowe gdzie kapitanowie moga zachecac do przejscia do swojej grupy
I TEJ WERSJI nalezy sie trzymac
reszta to naduzycie - które trzeba posprzatać
i bez urazy panie KIEMLICZ
przeciez to z lekka mówiąc przegiecie
na forum widzianym przez graczy> jest temat >
oferty transferowe gdzie kapitanowie moga zachecac do przejscia do swojej grupy
I TEJ WERSJI nalezy sie trzymac
reszta to naduzycie - które trzeba posprzatać
i bez urazy panie KIEMLICZ
- radost21
- LEGENDA

-
konieczny
- -#VIP

http://www.pokerkings.pl/search.htm/authors/lija,0 - upierdliwe stworzenie
- bartekzet
- -#VIP

- wheeny
- -#zasłużony

bartekzet pisze:ja w ogóle nie wiem skąd tylu anglistów sie nagle znalazlo na forum![]()
Ja myślę, że to dlatego, że w nowych ligach używamy całego adresu forum? Też mi się kilka razy zdarzyło wejść na jakiś adres strony, która organizowała jakąś tam ligę, wpisując po prostu adres z opisu turka do przeglądarki.
Można by ewentualnie pomyśleć o dopisku "polish players only", co może by odrzuciło jakiś procent takich osób.
No chyba, że się internacjonalizujemy i wszyscy będziemy zaraz tu szprechać w języku lenguidż.
- drl
- -#VIP

- stafikus
- -#aktywny

http://www.pokerkings.pl/filmy-szkoleni ... htm#184767
gościu podał chyba reflinka do spam
edit by alves:
tak jest dzieki za info
gościu podał chyba reflinka do spam
edit by alves:
tak jest dzieki za info
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2009, 15:14 przez stafikus, łącznie zmieniany 1 raz.
- martini
- -#VIP

spam attack... http://www.pokerkings.pl/kolejny-turnie ... 650,25.htm
- knoperss
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

Niech ktoś uprawniony zwróci temu panu uwagę bo pisze jednolinijkowe bzdety: http://www.pokerkings.pl/profiles/18125.htm
-
vcgaf
- -#pretendent

- Glory
- -#Site Admin

- knoperss
- LEGENDA

- wheeny
- -#zasłużony

Powinniśmy już teraz zakazać tej opcji. Przecież za moment to będzie spora plaga na forum.
BTW, [you] to straszny fish! - <- przeczytać cały wątek pls przed wysłaniem mi PW
BTW, [you] to straszny fish! - <- przeczytać cały wątek pls przed wysłaniem mi PW
Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 23:29 przez wheeny, łącznie zmieniany 1 raz.
- martini
- -#VIP

wheeny pisze:Powinniśmy już teraz zakazać tej opcji. Przecież za moment to będzie spora plaga na forum.
BTW, [you] to straszny fish!
trzeba wprowadzić jakas zasade, zeby nie obrazac ludzi w ten sposob
gdy ta opcja pojawia sie na innych forach to najczesciej administracja od razu ostrzega, ze za naduzywanie tego beda warny nie usuwac, ale ostroznie z uzywaniem tego znacznika
-
stormlight
- -#aktywny

BTW, stormlight to straszny fish!
Przepraszam wheeny, ale o co Ci chodzi?? :/
edited: Kurcze przeszukałem wheeny Twoje posty, blog (i nie ma tam nic na mój temat, a tu nagle takie rzeczy o mnie piszesz) jestem po 4 piwach i grałem dziś na paradise-brak-polskiej-licencji! pod wpływem, ale nie pamiętam żebym cokolwiek zrobił co by mogło zakrawać na jakiekolwiek, a tym bardziej na "straszne fisherstwo" :/ Wheeny wyjaśnij o co Ci chodzi bo nie zasnę
edited2: LOL, najpierw przeczytałem tylko Twój post i Martiniego cytat, a dopiero teraz przeczytałem górę
Swoją drogą dałem się nieźle wkręcić...
No chyba, że to nie zmienna przypisywana dynamicznie tylko Ty rzeczywiście napisałeś o mnie "straszny fish"...

Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 23:22 przez stormlight, łącznie zmieniany 1 raz.
- stafikus
- -#aktywny

stormlight pisze:BTW, stormlight to straszny fish!
No to mnie teraz uspokoiłeś
Bo ja tam widzę "stafikus to straszny fish"
Ja już nawet PW wysłałem do whennego żeby wyjaśnił o co mu chodzi
stormlight rozejrzyj się po forum i popatrz na niektórch opisy i będziesz w nich widział swój nick. Widze, że takie coś możliwe jest także w postach
Tak a propo to ja jestem za wyłączeniem tej funkcji bo to zaczyna być denerwujące, gdzie nie wejde "stafikus ty fishu" "czego sie stafikus gapisz" i tym podobne
Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”