Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 5-6 osobowych.
-
RandomOne
- -#aktywny

Postautor: RandomOne » 16 paź 2010, 12:33
Wczoraj grałem chwilę cash live game, i chciałbym przedstawić wam jedno z rozdań, które wywołało wiele dyskusji przy stole.
Stack:
BUTTON(JA): 80bb
Później pokażę karty
SB: xxx
BB: xxx
Gracz A: xxx
Gracz B: 90bb
Pre-flop:
SB: 1bb
BB: 1bb
A: fold
B: bet 3bb
Button: call 3bb
SB/BB: fold
Pot: 8bb
Flop:
B: bet 5bb
Button: call 5bb
Pot: 18bb
Turn:
B: check
Button: chceck
River:
B: bet 9bb
Button: raise 30bb
B: all in
Button: call all in
Gracz B pokazał ThAd i pokazał nutsowy kolor.
Chciałbym abyście pomogli mi przeanalizować rękę buttona i pomóc rozegrać to będąc graczem B z kartami (ThAd)
Przedstawiłem to tutaj bo kiedy ochłonąłem już po tej partii, to zastanawiałem się jak osoby z zewnątrz rozegrałyby najwyższy kolor przy nie sparowanym stole

-
piotrek_nowy
- -#VIP

Postautor: piotrek_nowy » 16 paź 2010, 13:00
Ups zle popatrzylem myslalem ze masz kolor z flopa
Flop i turn gram z reguly podobnie, chyba ze gram przeciwko maniakowi ktorego range bije totalnie na flopie to chronie moja reke. Turn check behind.
Ciekawe czy wygrales wogole to rozdanie?

Masz dopiero third nuts, a patrzac co masz nie widze mozliwosci zeby Cie tutaj ktokolwiek blefowal, po tak mocnym zagraniu raise river. Jesli rywal przeciwko ktoremu grasz jest dosc tricky, to mozesz lapac blefy, bo nie wiem co on innego tu moze tak grac poza total air, no i ofc straight flush pod value.
Wróć do „Cash short handed”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.