XIV kolejka
- Pugalos
- -#VIP

monk880 - Pugalos 0-2
W 1 pojedynku finałowe rozdanie monk ma Ax ja 73 zwykłe sprawdzenia i na flopie 3A8 turn i river 3 i 3 więc dla mnie kareta i daję AI monk sprawdza z fullem i pierwszy pojedynek dla mnie.
W 2 pojedynku finałowe rozdanie monk ma AQ ja 66 i seta na flopie poszły AI set mi się utrzymał i 2-0.
Dzięki za grę
W 1 pojedynku finałowe rozdanie monk ma Ax ja 73 zwykłe sprawdzenia i na flopie 3A8 turn i river 3 i 3 więc dla mnie kareta i daję AI monk sprawdza z fullem i pierwszy pojedynek dla mnie.
W 2 pojedynku finałowe rozdanie monk ma AQ ja 66 i seta na flopie poszły AI set mi się utrzymał i 2-0.
Dzięki za grę
- drynk
- LEGENDA

- maczek68
- -#VIP

-
konieczny
- -#VIP

- mazak
- -#zasłużony

- Sebola
- -#VIP

Nie no dziś to już się przelała czara goryczy (akurat nie po Twoim prv. Zibik, żeby nie było niejasności - mam żal do ogółu) - jak byłem gospodarzem to dbałem o wypełnienie swoich obowiązków i dostosowywałem wręcz swój wolny czas pod pojedynki HU, żeby rozegrać w terminie, żeby się skontaktować itd.
Niestety z końcem ligi wszyscy mają to gdzieś - więc ja też mam to gdzieś
Proszę albo o przyznanie mi walkowera - brak kontaktu przez tydzień ze strony gospodarza - albo nie ...proszę o wycofanie mnie z ligi - tak będzie najlepiej
Niestety z końcem ligi wszyscy mają to gdzieś - więc ja też mam to gdzieś
Proszę albo o przyznanie mi walkowera - brak kontaktu przez tydzień ze strony gospodarza - albo nie ...proszę o wycofanie mnie z ligi - tak będzie najlepiej
-
Zibik
- -#pretendent

- Sith
- LEGENDA

-
Zibik
- -#pretendent

Zgadza się, ale nie zareagowałem tylko dlatego że wogóle nie wchodziłem na tą stronę forum. Przez ostatni tydzień posługiwałem się tylko pw i starałem się umawiać po kolei. Najpierw chciałem załatwić sprawę z Berbą. Dopiero jak dziś otrzymałem ostrzeżenie to zajrzałem na wątek żeby zobaczyć co się dzieje. Ale tak jak mówiłem oczywiście rozumiem że trochę przeciągnąłem tą sprawę za bardzo.
- Sith
- LEGENDA

-
Zibik
- -#pretendent

Zibik - Sebola 0:2
No niestety mimo uprzejmości Seboli wyniku nie poprawiłem
W obydwu meczach miałem marne początki i praktycznie straciłem 40 % żetonów. Później udało mi się podwoić i tak sobie swingowałem raz w górę raz w dół. Obydwa pojedynki skończyły się mniej więcej przy takiej samej przewadze Seboli około 5 do 3. Najpierw dokonał (albo szalonego albo genialnego) calla z 22 na boardzie J 9 x po moim all inie dołożył 785 żetonów aby zobaczyć moje KQ, niestety lepsza ręka się utrzymała. Drugi pojedynek zakończył się all inem pre flop z mojej strony z 88 i calem z A6 od Seboli który trafił kolor na 6 i niestety tak zakończył się nasz pojedynek
No niestety mimo uprzejmości Seboli wyniku nie poprawiłem
W obydwu meczach miałem marne początki i praktycznie straciłem 40 % żetonów. Później udało mi się podwoić i tak sobie swingowałem raz w górę raz w dół. Obydwa pojedynki skończyły się mniej więcej przy takiej samej przewadze Seboli około 5 do 3. Najpierw dokonał (albo szalonego albo genialnego) calla z 22 na boardzie J 9 x po moim all inie dołożył 785 żetonów aby zobaczyć moje KQ, niestety lepsza ręka się utrzymała. Drugi pojedynek zakończył się all inem pre flop z mojej strony z 88 i calem z A6 od Seboli który trafił kolor na 6 i niestety tak zakończył się nasz pojedynek
- genowaty
- -#VIP

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”