XI kolejka
-
dorgon1984
- -#pretendent

XI kolejka
Co się stało z żetonami Bella czekam na recenzje......
- Szfiecu
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

Jak było nas 3 to ja złapałem na flopie seta, podbiłem a bell odpowiedział allinem i wtedy mi oddał z 40K? NIe pamietam, ale ta huta Bella wyglądała na sporą bo z przodu poustawiał kominy 25 i 100
Później szybko stopniała
Nie pamiętam jak to wszystko oddał, po tym rozdaniu to chyba odpadł.
Chyba trzeba zainwestować w jakąś kamerkę nad stołem finałowym
Gdy nas było 5 to bell wtedy miał ok 90K, może sam napisze jak rozdał, samemu pamięta się jak się traci
Nie pamiętam jak to wszystko oddał, po tym rozdaniu to chyba odpadł.
Chyba trzeba zainwestować w jakąś kamerkę nad stołem finałowym
Gdy nas było 5 to bell wtedy miał ok 90K, może sam napisze jak rozdał, samemu pamięta się jak się traci
-
Bell
- -#aktywny

I tak tworzą się legendy. Kiedy dotarłem do stołu finałowego nie było źle... ale nie było rewelacji. Udało mi się skraść kilka małych pul. Wyrzuciłem dwóch zawodników i oddałem głupio 8K Szfiecowi. Moja huta? 90K? Nigdy tyle nie miałem. Na stół finałowy wniosłem około 40K. Szfiec miał nie wiele mnie bo ponad 30K. Może w najlepszym momencie miałem 55K. Moje stosy były zbudowane głównie z żetonów o nominałach 25 i 100. W decydującej dla mnie grze nie było 40K. Seta trafiłeś wcześniej pozbawiając mnie sporej ilości żetonów ale było tego może koło 20K. A w ostatnim moim rozdaniu po twoim becie za 12K wepchnąłem allin za moje pozostałe 6K.
Jak się okazało stos przyczynił się do mojej zguby. Był iluzją
Dopiero kiedy zostało na 4 zdałem sobie sprawę, że mam 3 co do wielkości stack i tylko Kornel mający około 15K ma mniej... Mogłem mieć wtedy około 30K. Mając wrażenie, że mam dużo zacząłem grać luźniej niż zazwyczaj i zagrałem słaby poker.
Fajnie, że doszedłem do 3 pozycji i szkoda, że nie zrobiłem nic więcej. Mój cel założony przed turniejem właściwie nie może być uznany za pełny sukces.
Jak się okazało stos przyczynił się do mojej zguby. Był iluzją
Fajnie, że doszedłem do 3 pozycji i szkoda, że nie zrobiłem nic więcej. Mój cel założony przed turniejem właściwie nie może być uznany za pełny sukces.