X kolejka

Relacje i wyniki pojedynków Ekstraklasy
Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 19 gru 2012, 00:00

Berba - Konieczny 1:1

Dwa bardzo dlugie (30 min) i wyrownane pojedynki. Oba z odwrotna historia - na jedynm stole dominowal Konieczny na drugim ja. Sprawiedliwy remis.

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 19 gru 2012, 17:33

genowaty - drynk 1-1

Pierwszy dość długi pojedynek gdzie drynk przez większość czasu miał przewagę i zasłużenie go wygrał, jednak 2 rozdania mi utkwiły w pamięci (pewnie dlatego, że oba przegrałem :mrgreen: ) Pierwsze przy mojej chwilowej przewadze 3:1 w żetonach dostaję A4 i dopłacam do 4beta drynka flop AT4 i myślę sobie pieknie, turn K i drynk wsuwa wszystko a ja dopłacam i widze AT u rywala, river nic nie przynosi tracę żetony. Drugie gdy już się skróciłem moje QQ nie daje rady QT drynka w allkach preflop :wink: złoty river T daje tripsa i zwycięstwo drynkowi

Drugi pojedynek krótszy, gdzie od początku zdobyłem przewagę i cóż tu więcej powiedzieć, nie straciłem jej do samego końca na szczęście :mrgreen:

Dzięki za grę :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 21 gru 2012, 00:46

Pugalos - Sith 2-0

Dwa dość długie 20-30 minutowe pojedynki rozegrane w miłej atmosferze.
Pojedynki były bardzo wyrównane a posiadanie żetonów wachało się jak na karuzeli ostatecznie 2x ja wygrałem.

Dzięki Sith za grę i miła rozmowę.

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 21 gru 2012, 21:12

mazak - SEBOLA 0:2

Pierwszy pojedynek dość ciekawy ze zmienną sytuacją - najpierw ja spadam do 1k, później to sebola legitymuje się podobnym bilansem - i gdy wydaje się że wszystko zmierza końcowi mój trips zostaje złamany przez dobrany kolor ( w sumie w podobny sposób sam uciekłem z pod topora łamiąc seta KK kolorem ). Chwila później przekomarzamy się - na raise pre flop odpowiadam rerisem allinowym - szybki call i AA u seby - moje AJs bez szans... Siedziała mu ta karta...

Druga gra bez takich zwrotów akcji, stopniowo mój stack malał aż w pewnym momencie nie było czym grać. Tu mi rywal już rakiet nie pokazywał - ale za to stół mu dość często dogadzał... Moje jedyne wygrane to te bez showdown...

W pewnym momencie już tak byłem rozbity że zacząłem wierzyć w każda agresywniejszą grę rywala - w końcu tyle razy doszło do spięć i zawsze coś pokazał ...

Graty i powodzenia w dalszych grach.

monk880
-#VIP
-#VIP

Postautor: monk880 » 28 gru 2012, 20:28

19.12.2012 wysłałem pw do Zibika, nadal czekam na odpowiedź.

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 29 gru 2012, 13:49

Sob Gru 22, 2012 11:38 wysłane do Maczka, bez odpowiedzi.

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 29 gru 2012, 15:48

nie dostałem żadnego mail-a, więc ciężko odpowiedzieć,
przepraszam jest wiadomość , moja wina , nie zauważyłem

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 30 gru 2012, 22:09

Gns - maczek
1 - 1

W końcu udało się rozegrać. Nic więcej ciekawego nie ma do napisania :mrgreen: GG!

Zibik
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Zibik » 30 gru 2012, 22:16

Monk880 - Zibik 0:2

Witam.
Dwa pojedynki rozgrywane osobno. W każdym z nich udawało mi się na początku zrobić małą górkę. O ile w pierwszym ją straciłem to w drugim nie oddałem prowadzenia aż do końca. Ogólnie pojedynki układały się dla mnie bardzo dobrze, dealer sprzyjał ;)
Dzięki za grę.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 sty 2013, 21:23

musisz więcej ćwiczyć :D
Ty sprawdzając z K9s za 30bb też nie było rozsądne co jak wiesz skarciło :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 22:36

Buba - gama 1:1

W końcu się zgadaliśmy. W pierwszym pojedynku set trójek u Buby na moją overparę, drugi to generalnie bezkarcie, gdy Buba się skrócił to poszły alliny moje 66 na jego A5s i szóstki się utrzymały. Miły pojedynek, choć bez większej historii. dzięki za grę! :)

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”