Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
-
Jocker
- -#zwykly

Postautor: Jocker » 06 lis 2007, 23:13
Mam na pokerku 79 $ i mysle nad wyplata. Wplacalem przez Netellera. Wiec mam tylko taka mozliwosc wyplaty. Pomyslalem ze jesli wplace przez Moneybookers 10 $ (bo tyle wynosi minimum wplaty) to wyplace cala kase przez Moneybookers. Gadałem na livechacie z gosciem z tego pokera i powiedzial ze mozna tak zrobic ale musze wyplacic 20 $ na Netellera. Teraz pytania.
1. Wyplacac cala kase na Neteller a potem na PL BANK?
2. Wyplacac 20 $ na Neteller, i 59 $ na Moneybookers?
3. Jakie sa koszty wyplat z Netellera calej sumy tj 79 $ i jak to jest na Monrybookers. Co mi sie bardziej oplaci?
Pozdrawiam

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 07 lis 2007, 17:04
ja mysle ze jak juz wyplacac to tylko do jednego bo tak to podwoisz koszta, wyplacajac z monetybookers do banku placisz 6 cos tam nie wiem ile sie placi w nettler bo nie korzystam z niego ale nie rozumiem dlaczego musisz wyplacac na nettler koles chyba wprowadzil Cie w blad mi sie wydaje ze mozesz wypalcic wszytko na moneybookers.
-
Jocker
- -#zwykly

Postautor: Jocker » 07 lis 2007, 17:29
No wlasnie ja tez nie wiem czemu tak mi powiedzial. Tylko ze zeby wyplacic na Moneybookers musze wplacic tam przynajmniej 10 $. A takiej kwoty narazie nie posiadam

I potem jak wplace to boje sie zebym nie musial ugrac jakiejs tam okreslonej ilosci punktow do wyplaty!
Teraz kolejne pytanie czy jest na tym forum jakis dzial wymiany walut? Tzn sprzedaz/ kupno MB Neteller EGOLD ?
Pozdrawiam

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 08 lis 2007, 10:43
Na bank nie bedziesz musial nic ugrac tylko jak wplacisz poprostu zagraj kilka rozdan dla nie poznaki i wypalc sobie na drugi dzien. Niestety na forum jest zabroninoa wymiana pieniedzy!!!
-
Jocker
- -#zwykly

Postautor: Jocker » 08 lis 2007, 17:08
Aha dzieki za pomoc. I za info
Pozdrawiam

-
deadprez
- -#VIP

Postautor: deadprez » 04 sty 2008, 09:38
teraz wpalcajac/wyplacajac z moneybookers mozesz bezposrednio wplacic/wyplacic z mbanku albo inteligo z niewielka prowizja
-
marcinos
- -#aktywny

Postautor: marcinos » 04 sty 2008, 15:49
Tak szkoda jedynie ze z money na bank już nie idzie automatycznie. A prowizja przy wpłacie wynosi 0,90%
-
nowy233
- -#aktywny

Postautor: nowy233 » 04 sty 2008, 16:00
Ja robilem tak gdy zaczynalem zeby nie placic prowizji - czasem dzisiaj tak robie jeszcze (obecnie korzystam z karty NT)
Wyplacalem z MB lub NT do np. unibetu i nastepnie bez zadnej prowizji do banku. Wtedy nic nie placisz.
-
marcinos
- -#aktywny

Postautor: marcinos » 04 sty 2008, 17:43
Tak ale płacisz jeżeli masz konto w różnych walutach. Traci sie na przewalutywaniu więcej niż ta prowizja za wypłate z mb.
-
nowy233
- -#aktywny

Postautor: nowy233 » 04 sty 2008, 17:51
marcinos pisze:Tak ale płacisz jeżeli masz konto w różnych walutach. Traci sie na przewalutywaniu więcej niż ta prowizja za wypłate z mb.
Dobrze ze to zaznaczyles.
Musicie miec konta w takich samych walutach wlasnie (zapomnialem dodac) czyli konto NT w eur i konto w unibecie tez w euro - ja wlasnie tak mam.
-
marcinos
- -#aktywny

Postautor: marcinos » 04 sty 2008, 22:59
A co unibet-brak-polskiej-licencji! nie pobiera żadnej opłaty za wypłate na konto bankowe ? Ile idzie taki przelew?
Wydanie karty netteler jest darmowe ? Jeśli nie doszedł mi miniprzelew z netka na konto bankowe i mam niezwerfikowanego netka nie moge wogle na niego dostać kasy czy mam ograniczone limity czy jak to jest ?
-
quest
- -#VIP

Postautor: quest » 05 sty 2008, 03:58
Ponizej wypłaty75zł pobieraja prowizje 15 zl a powyzej tych 75 nic.
Wypłate realizowałem we wtorek w nocy w czwartek kasa byla na koncie.
Mozes dostac wypłate na netteler jesli nie masz zweryfikowanego konta ale nie mozesz wypłacic na swoje konto bankowe. Tez nie dostałem tego przelewu pisalem meila w tej sprawie odpowiedz dostalem po jakims miesiacu i to nawet bez konkretnej odpowiedzi.
Wróć do „Sposoby płatności”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.