Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń

Postautor: GrzechuTG » 05 paź 2011, 10:06

Tu zgłaszamy wszystkie nasze wyjazdy. Jeśli nie możesz rozegrać meczu w terminie - zgłoś to z wyprzedzeniem tutaj.

Wobec osób które zgłoszą szybciej swoją nieobecność nie będą przyznawane walkowery. Warunek - szybkie nadrobienie zaległości po powrocie.

Przypominam, że w przypadku wyjazdów dobrym zwyczajem jest granie pojedynków PRZED wyjazdem, AWANSEM. Wtedy nie powstają luki w tabeli.

JacekHerer
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: JacekHerer » 14 paź 2011, 16:14

Witam. Mój drugi ligowy mecz z salvatore33, który powinien być już dawno rozegrany, odbędzie się dziś. niespodziewane opóźnienia wynikły tylko z mojej strony.

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 15 paź 2011, 15:49

mam problem z internetem(nie z mojej winy zawiódł sprzęt) i niestety moje spotkanie trzeciej i w najgorszym przypadku czwartej kolejki może być opóżnione. Przeciwników (radost21 i dviper) porsze o wyrozumialosc.
Gdy tylko wszystko wróci do normalności to nadrobie wszystko jak najszybciej.

pisze od dziewczyny jak by sie ktoś zastanawiał :razz:

Jah
-#VIP
-#VIP

Postautor: Jah » 17 paź 2011, 16:29

Czy ktoś wie co dzieje się z JacekHerer? Nie wchodził na forum od piątku i nie rozegrał meczu z Miszkiem - termin już minął. Miszek umawialiście się? Na moje pw nie odpowiada, a mamy do rozegrania mecz w 4 kolejce. Jeżeli sprawdzi się czarny scenariusz (czego oczywiście bym nie chciał) i okaże się, że JacekHerer podarował sobie ligę to zostanie każdemu dopisany walkower? Czy może z racji tego, że to dopiero 4 kolejka po prostu usuniemy go z ligi, a dwa wcześniejsze mecze anulujemy?

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 17 paź 2011, 18:23

juz wszystko wróciło do normy, mam taka nadzieje przynajmniej. wszystkie zaleglości postaram sie szybko nadrobic ;)

jusin
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jusin » 17 paź 2011, 21:23

ja mam pytanie jak można się zapisać do ligi i gdzie się gra

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 17 paź 2011, 21:41

jusin, zapisy się skończyły przed rozpoczęciem ligii - pozostaje Ci czekać na kolejny sezon.

JacekHerer
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: JacekHerer » 20 paź 2011, 18:46

Zaległe pojedynki rozegram jutro.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 20 paź 2011, 21:15

Można wyjechać i już nie grać w tej lidze? :) bo się błaźnie i zostały mi 3 dolce hehehe

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 21 paź 2011, 22:00

Przepraszam ale mam dosyć gry w pokera. Muszę zrobić sobie przerwę, to jednak nie jest sport dla mnie. Jestem zdecydowanie zbyt emocjonalny i podatny na tilt.

Spojrzałem właśnie na swój wykres, po 110 ostatnich HUSNG mam 4% roi. Dla mnie to dwumiesięczny volume. Zarobiłem 7 dolarów w dwa miesiące.

Kosztowało mnie to w chuj emocji. Przepraszam tych, którym wywijam brzydki numer w środku ligi. Autentycznie czuję, że nie dam rady. Buziaki.

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 21 paź 2011, 23:03

Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie. ;p

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 26 paź 2011, 21:21

Ktoś wie czy salvatore33 jeszcze gra? Nie odpisuje na pw, i widzę że od 3 kolejki ma zaległe mecze.

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 26 paź 2011, 22:17

czy gracz Dariofox uczestniczy jeszcze w grze bo gość trzyma sie ciszy....

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 27 paź 2011, 09:59

Dariofox mi pisał ostatnio pw, że jest w trasie gdzieś, umawiałem się z nim na dziś - zobaczymy.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 27 paź 2011, 10:34

dviper pisze:Ktoś wie czy salvatore33 jeszcze gra? Nie odpisuje na pw, i widzę że od 3 kolejki ma zaległe mecze.
proponuję zacząc banować ignorantow

jeśli chodzi o mnie to z wyzej wymienionym nie zamierzam już podejmować dyskusji
-mecz sie nie odbedzie z winy przeciwnika - milczenie i gnorancja priv

drugi z moich przeciwników Miszekjuz dwa razy puścił mnie do wiatru
załozyłem mecze we wtorek i wczoraj - zostały anulowane
na chwilę obecną nie znam powodu nie stawienia się przeciwnika
umawiac się/zakładac stoły kolejny raz nie mam zamiaru

to przykre ale wymagam wprowadzenia rozwiazan eliminujacych z gry ignorantów
czytaj szanujmy siebie i swój czas

propozycja: mecz sie nie odbył - walkower i jedziemy dalej
dwa walkowery - ban - bawimy się dalej
hamulcowych do ligi nam nie potrzeba

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 27 paź 2011, 13:12

Ja mam również ten sam problem z przeciwnikami. W 5 kolejce miałem grać z JacekHerer. Wysłałem pw, lecz żadnego odzewu, to samo w 6 kolejce, gdzie miałem rozegrać pojedynek z deeplyshaken. Propozycja radost21 jest jak dla mnie dobra, na pewno przyśpieszyło by to rozgrywki i nie było by żadnych opóźnień w lidze.

JacekHerer
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: JacekHerer » 28 paź 2011, 05:14

Witam. Niestety tak się sprawy potoczyły, że przy rozpoczęciu ligi mój stan konta na ps oscylował w granicach 0.60$. Pierwszy pojedynek udało mi się rozegrać rozegrać dzięki przelanym mi na ps przez Soy'e jak dobrze pamiętam 2$ (których do dziś nie zwróciłem, podaj mi na pw dane do przelewu, bo na koncie bankowym mam z 7zł). Drugi pojedynek też udało się rozegrać dzięki kilkudziesięciu centom przelanym na ps przez salvatore33. Myślałem, że na początku ligi będe w stanie przelać coś kasy na ps jednak wyszło inaczej. Nie chce już dalej prosić przeciwników o pożyczki na ps, aby odbył się pojedynek (zresztą chyba nawet regulamin obowiązujący na forum zabrania pożyczek itp). Tak więc sobie postanowiłem, że jeśli do końca miesiąca nie uda mi się rozegrać zaległych meczów (wpłacić jakoś kilka dolarów na ps) to proszę mnie usunąć z ligi, dając rywalom walkowery. Przepraszam za całe zamieszanie organizatorów i graczy. Bardzo chciałem zagrać pierwszy raz w tej lidze, niestety pewne sprawy potoczyły się inaczej i wygląda to tak jak opisałem. Jeszcze raz wszystkich przepraszam i mam głęboką nadzieje, że jednak w jakiś sposób uda mi się zdobyć środki na ps i rozegrać z przyjemnością ligę. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 28 paź 2011, 22:48

radost21 - masz racje - chcielismy dac szanse nowym graczom (sam pamietam ze mj 4 post na forum to byl zapis do Ligi HU, lecacej razem z mistrzostwami Europy), jednak na pewno bedzie to przez weekend rozwiazane.

Wrocilem teraz ze szkolenia, jutro do 14-15 powinienem juz wytrzezwiec, Gama pogonila w tym czasie przez PW olewaczy - jutro rozdamy walkowery - jak moglibyscie podac mi na PW mecze, gdzie ma byc walkower, bardzo ulatwi mi to prace.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 29 paź 2011, 00:09

deeplyshaken i salvatore - zostali usunieci z ligi

JacekHerer - poniewaz jako jedyny chociaz nie unika kontaktu - dostaje czas do konca miesiaca na uregulowanie zaleglych pojedynkow.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 29 paź 2011, 13:22

30październik - 2listopad - wyjazd. Możliwe, że będę miał mobilny net z komórki, ale nie jest to pewne.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 30 paź 2011, 09:36

Nie wiem czy uda mi sie zagrac w najblizszym czasie - mam remont w domu, chłopaki wlasnie klada elektryke, wiec kompa mam dopoki bateria nie padnie. dajcie mi prosze pare dni na ogarniecie balaganu w domu :) postaram sie rozgrywac wszystko w czasie ale nie obiecuje.

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 30 paź 2011, 13:39

co mam zrobic jeżeli gracz Dariofox odezwal sie do mnie tylko raz opisując mi na wiadomość "dzisiaj nie dam rady!"

wysłałem mu kolejna wiadomość ale bez odzewu aż do dzisiaj a kolejka skończyła sie 27.10 więc już minęło 48 godzin widełek więc zgodnie z regulaminem chyba należy mi sie już walkower czy tak ??

JacekHerer
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: JacekHerer » 31 paź 2011, 02:47

Wiem już teraz, że niestety nie dam rady dokończyć zaległych pojedynków, i kontyunować dalej ligi. Prosze o usunięcie mnie z ligi i jeszcze raz przepraszam za niepotrzebne kłopoty i zamieszanie. Pozdrawiam i udanej gry życzę :)

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 07 lis 2011, 19:58

Ktoś wie co się dzieje z Jah-em ? Zagraliśmy tydzień temu pierwszy pojedynek, później chciał kolejny przełożyć na następny dzień, od tamtego czasu go nie ma. Na forum też się nie logował kilka dni.

Jah
-#VIP
-#VIP

Postautor: Jah » 09 lis 2011, 17:11

Tak jak napisałem na PW musiałem trochę odpocząć. Ogólnie w ogóle nie wchodziłem na kompa przez kilka dni. Ale już wszystko wraca do normy i zaległe pojedynki rozegram dzisiaj i jutro.

Wróć do „II liga - relacje z pojedynków”