Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń

Postautor: GrzechuTG » 05 paź 2011, 10:04

Tu zgłaszamy wszystkie nasze wyjazdy. Jeśli nie możesz rozegrać meczu w terminie - zgłoś to z wyprzedzeniem tutaj.

Wobec osób które zgłoszą szybciej swoją nieobecność nie będą przyznawane walkowery. Warunek - szybkie nadrobienie zaległości po powrocie.

Przypominam, że w przypadku wyjazdów dobrym zwyczajem jest granie pojedynków PRZED wyjazdem, AWANSEM. Wtedy nie powstają luki w tabeli.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 paź 2011, 13:16

To moze ja zaczne - do 17 wrzesnia jestem w Wiedniu choc dostep do netu powinien jakis byc.

MCC - QQ - z tego co mi mowil wlasnie wyjachal na Malte i wroci za 7 dni.

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 07 paź 2011, 12:56

Glory pisze:To moze ja zaczne - do 17 wrzesnia jestem w Wiedniu

chyba października ;)
Grzechu też do tej daty nieobecny? bo mecze są (np ja mam z nim w pon w I lidze) a nie napisał nic, czytałem że gdzieś tam się razem wybieracie stąd pytanie

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 08 paź 2011, 11:24

Tak jestesmy razem z Grzechem w Wiedniu. Ale nasze pojedynki zagramy bez problemu - mamy tu net.

Co jedynie bede sie one musialy odbyc w godzinach 12-15 bo wczesniej odsypiamy noc, a pozniej grindujemy w kasynie :).

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 08 paź 2011, 12:10

Glory pisze: pozniej grindujemy w kasynie

Glory, grind cash nabiera w Twoich ustach zupelnie innego wyrazu... idziesz na rekord?

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 08 paź 2011, 13:55

Glory pisze:Tak jestesmy razem z Grzechem w Wiedniu. Ale nasze pojedynki zagramy bez problemu - mamy tu net.

Co jedynie bede sie one musialy odbyc w godzinach 12-15 bo wczesniej odsypiamy noc, a pozniej grindujemy w kasynie :).

No spoko, napisałem grzechowi PW jak mi pasuje w pon, wt i śr (w tych godzinach co podałeś) więc myślę że kiedyś tam znajdzie czas na szybką "lekcję" dla takiego słabiaka jak ja :)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 10 paź 2011, 08:44

Sith-Pajak - rozegramy jak tylko kolega wyzdrowieje, jestesmy w kontakcie caly czas

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 10 paź 2011, 16:29

I jeszcze od razu sie tlumacze - pierwsze HU gram za 5$ - mialem jakis stary limit na starsach, zdjalem go dla SnG, a zostawilem dla MTT - a to jest jako MTT dwusobowe wystawiane :-). Nastepne juz bedzie ok

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 26 paź 2011, 09:04

Z powodu natłoku obowiązków, wyjazdów, Święta - nie dam rady uczestniczyć w życiu forum od dziś do ok. 4-5 listopada.
Skoro nie dam rady uczestniczyć w życiu forum - co jest świętością - to oczywistym i niezaprzeczalnym jest, że nie dam rady rozegrać w tym czasie żadnego pojedynku.

O wyrozumiałość nawet nie proszę - bo i tak jestem jednym z bardziej rzetelnych graczy Ekstraklasy i nie mam oraz w przeszłości nie miałem żadnych zaległości :twisted:

Niech moc będzie z Wami - HAWK!!!

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 08 lis 2011, 19:46

Wiecie co gdzie jest Oziris? Wyslalem pf 5 dni temu i nie dostalem odpowiedzi, ma chyba zalegle 3 kolejki.

Awatar użytkownika
Oziris
-#VIP
-#VIP

Postautor: Oziris » 16 lis 2011, 19:51

Siema, mam lekkie braki wynikające z codziennych obowiązków. Postaram sie to nadrobić do końca tego weekendu :)

Awatar użytkownika
justnutsbaby
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: justnutsbaby » 17 lis 2011, 14:39

hej,
mam sporo pracy ostatnimi czasy i troszke zgubilem sie z liga :P
gdyby moi przeciwnicy mieli chwile i chcieli rozegrac zalegle mecze prosze o kontakt na pw i wymiane skypem albo aim'em, nie uzywam gg niestety :(

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 28 lis 2011, 21:09

A ja mam pytanie co z Apolinarym - od 09.11 ni widu ni słychu bo nie odebrał mojego priva - później też sie nie odzywał ma też masę zaległości - nie mówię już o innych opóźnieniach - niestety znowu brakuje dyscypliny - więc znowu Liga Hu nie budzi takich emocji jak powinna

masaker
-#VIP
-#VIP

Postautor: masaker » 29 lis 2011, 08:50

hej,ostatnio totalnie nie mam czasu i nie wiem kiedy sie ze wszystkim wyrobie, proszę wszystkich o cierpliwość.

MCC - QQ
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: MCC - QQ » 29 lis 2011, 12:04

tydzien temu tez wyslalem priv apolinaremu, ale ciagle cisza..

Awatar użytkownika
justnutsbaby
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: justnutsbaby » 24 gru 2011, 13:14

Prosze uprzejmie wszystkich przeciwnikow z ktorymi mam zalegle mecze o kontakt na PW, mialem ostatnio bardzo goracy okres pokerowo i nie mialem po prostu czasu zeby sledzic lige :( :oops:
Wszystko nadgonimy, czesci osob wyslalem pw, jesli kogos pominalem j/w, prosze o pw.
Wesoly swiat!
just

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 29 gru 2011, 18:39

Bardzo proszę o uznanie moich 2 ostatnich meczów w lidze jako walkowery. NIe mam żadnej motywacji do grania tej ligi - wszystko się przesunęło o ponad miesiąc - to gospodarze mieli umawiać się na spotkania - niejednokrotnie robiłem to ja będąc gościem gdy już byłem zniecierpliwiony całą sytuacją - ogólnie prestiż tej ligi upadł.

Ale rezygnuję nie z tego powodu - rezygnuję z uwagi na swoje postanowienie noworoczne - a niestety Elf może zagrać ze mną dopiero w Nowym Roku a justnutsbaby - odebrał ode mnie dzisiaj prv ale nic nie odpisał więc pewnie też zanosi się na Nowy Rok.

Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Pozdrawiam

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 29 gru 2011, 19:10

Nie zgadzam się z przyznaniem mi walkowera proszę o przyznanie walkoweru Seboli bo to ja nie mogłem zagrać.

Kubulon
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Kubulon » 29 gru 2011, 19:47

Gram pierwszy raz w takiej lidze i nie znam do końca zasad tu panujących i przykro mi to stwierdzać ale niezła lipa zrobiła sie z tej ligi niestety, pomjając to , że sam pomysł takiej ligi jest naprawdę bardzo dobry. Dołączyłem do was za bloczka w pierwszej częsci sezonu i zdołałem nadrobic zaległości został mi tylko jeden mecz z justnutsbaby do którego wielokrotnie pisałem PW. Jednego wyniku z 17 kolejki jeszcze nie podałem bo nie ma wątku 17 kolejki i nie wiem jak to zrobić.
Do tego dochodzą ludzie którzy maja zaległości i nie maja juz ochoty brac udziału w tej zabawie co jest słabe. Mogli by wziąć wzór np. z MCC - QQ który ma mizerny dorobek punktowy a rozegral juz 15 meczów i pewnie dograłby te 2 pozostałe gdyby ludzie odpowiedzieli na jego zapytania i to on stara się dokończyc to do czego się zgłosił.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 30 gru 2011, 12:10

Niestety bardzo wiele osob zachowalo sie niepowaznie mocno sobie w tej lidze pofolgowalo.

Od kolejnego sezonu wprowadzimy istotne zmiany ktore do takiego bajzlu juz niedopuszcza.

Przypomne tylko - zglaszajcie sie po walkowery, jesli z kims nie udalo sie umowic na mecz. Nie ma mozliwosci by dokanczac w 2012.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 30 gru 2011, 12:34

Panowie - problem byl jeden z liga, niestety byl to blad ktory powstal z winy adminow oraz moderatorow, nie uzytkownikow.

Liga zaczela sie 3 dni po tym, jak ja i Gama objelismy funkcje moda, a Glory z Grzechem wyjechali na dosc dlugo, a do tego bylismy po PKPT i bylo troche zaleglosci ogolnych. Pnadto - kilka zapisanych osob bylo znanych tylko adminom.

Ze wzgledu na taki zbieg okolicznosci - po 5-6 kolejkach najwieksze zaleglosci mialem Ja, Glory, Grzechu oraz dwoch ich, nie znanych forumowiczom graczy, co spowodowalo, ze nie wypadalo mi scigac innych, jak sam mialem najwieksze plecy :( :( :(

Dlatego od nowego roku zostana wprowadzone nowe zasady - i walkowery beda przyznawane na biezaco, tak zeby tabela sie nie wywalila do gory nogami jak to bedzie mialo miejsce pojutrze.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 30 gru 2011, 13:07

Obowiązek pisania w sprawie meczu ma gospodarz.

Pająk nie odezwał się do mnie do dzisiaj z Ozirisem nie możemy się złapać. Sebola wczoraj do mnie napisał ale nie mam kiedy już z nim zagrać przed 2012. Juts to ma takie zaległości że jestem daleko w kolejce do gry z nim.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 01 sty 2012, 19:56

Ogólnie porażka ta liga gospodarze mieli pisać o pojedynki a tu... Rezygnuje z udziału w kolejnej edycji.

Gratulacje dla masakera za zwycięstwo, powodzenia w kolejnej edycji.

masaker
-#VIP
-#VIP

Postautor: masaker » 02 sty 2012, 09:52

Dzięki :)

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”