Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wyjazdy i opóźnienia - miejsce do zgłoszeń
Tu zgłaszamy wszystkie nasze wyjazdy. Jeśli nie możesz rozegrać meczu w terminie - zgłoś to z wyprzedzeniem tutaj.
Wobec osób które zgłoszą szybciej swoją nieobecność nie będą przyznawane walkowery. Warunek - szybkie nadrobienie zaległości po powrocie.
Przypominam, że w przypadku wyjazdów dobrym zwyczajem jest granie pojedynków PRZED wyjazdem, AWANSEM. Wtedy nie powstają luki w tabeli.
Wobec osób które zgłoszą szybciej swoją nieobecność nie będą przyznawane walkowery. Warunek - szybkie nadrobienie zaległości po powrocie.
Przypominam, że w przypadku wyjazdów dobrym zwyczajem jest granie pojedynków PRZED wyjazdem, AWANSEM. Wtedy nie powstają luki w tabeli.
- Glory
- -#Site Admin

- wiciu-ck
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- Sith
- LEGENDA

- wiciu-ck
- LEGENDA

Glory pisze:Tak jestesmy razem z Grzechem w Wiedniu. Ale nasze pojedynki zagramy bez problemu - mamy tu net.
Co jedynie bede sie one musialy odbyc w godzinach 12-15 bo wczesniej odsypiamy noc, a pozniej grindujemy w kasynie.
No spoko, napisałem grzechowi PW jak mi pasuje w pon, wt i śr (w tych godzinach co podałeś) więc myślę że kiedyś tam znajdzie czas na szybką "lekcję" dla takiego słabiaka jak ja
- Sith
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

- Sebola
- -#VIP

Z powodu natłoku obowiązków, wyjazdów, Święta - nie dam rady uczestniczyć w życiu forum od dziś do ok. 4-5 listopada.
Skoro nie dam rady uczestniczyć w życiu forum - co jest świętością - to oczywistym i niezaprzeczalnym jest, że nie dam rady rozegrać w tym czasie żadnego pojedynku.
O wyrozumiałość nawet nie proszę - bo i tak jestem jednym z bardziej rzetelnych graczy Ekstraklasy i nie mam oraz w przeszłości nie miałem żadnych zaległości
Niech moc będzie z Wami - HAWK!!!
Skoro nie dam rady uczestniczyć w życiu forum - co jest świętością - to oczywistym i niezaprzeczalnym jest, że nie dam rady rozegrać w tym czasie żadnego pojedynku.
O wyrozumiałość nawet nie proszę - bo i tak jestem jednym z bardziej rzetelnych graczy Ekstraklasy i nie mam oraz w przeszłości nie miałem żadnych zaległości
Niech moc będzie z Wami - HAWK!!!
-
konieczny
- -#VIP

- Oziris
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

- Sebola
- -#VIP

-
masaker
- -#VIP

-
MCC - QQ
- -#zwykly

- justnutsbaby
- -#aktywny

- Sebola
- -#VIP

Bardzo proszę o uznanie moich 2 ostatnich meczów w lidze jako walkowery. NIe mam żadnej motywacji do grania tej ligi - wszystko się przesunęło o ponad miesiąc - to gospodarze mieli umawiać się na spotkania - niejednokrotnie robiłem to ja będąc gościem gdy już byłem zniecierpliwiony całą sytuacją - ogólnie prestiż tej ligi upadł.
Ale rezygnuję nie z tego powodu - rezygnuję z uwagi na swoje postanowienie noworoczne - a niestety Elf może zagrać ze mną dopiero w Nowym Roku a justnutsbaby - odebrał ode mnie dzisiaj prv ale nic nie odpisał więc pewnie też zanosi się na Nowy Rok.
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Pozdrawiam
Ale rezygnuję nie z tego powodu - rezygnuję z uwagi na swoje postanowienie noworoczne - a niestety Elf może zagrać ze mną dopiero w Nowym Roku a justnutsbaby - odebrał ode mnie dzisiaj prv ale nic nie odpisał więc pewnie też zanosi się na Nowy Rok.
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Pozdrawiam
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
Kubulon
- -#zwykly

Gram pierwszy raz w takiej lidze i nie znam do końca zasad tu panujących i przykro mi to stwierdzać ale niezła lipa zrobiła sie z tej ligi niestety, pomjając to , że sam pomysł takiej ligi jest naprawdę bardzo dobry. Dołączyłem do was za bloczka w pierwszej częsci sezonu i zdołałem nadrobic zaległości został mi tylko jeden mecz z justnutsbaby do którego wielokrotnie pisałem PW. Jednego wyniku z 17 kolejki jeszcze nie podałem bo nie ma wątku 17 kolejki i nie wiem jak to zrobić.
Do tego dochodzą ludzie którzy maja zaległości i nie maja juz ochoty brac udziału w tej zabawie co jest słabe. Mogli by wziąć wzór np. z MCC - QQ który ma mizerny dorobek punktowy a rozegral juz 15 meczów i pewnie dograłby te 2 pozostałe gdyby ludzie odpowiedzieli na jego zapytania i to on stara się dokończyc to do czego się zgłosił.
Pozdrawiam
Do tego dochodzą ludzie którzy maja zaległości i nie maja juz ochoty brac udziału w tej zabawie co jest słabe. Mogli by wziąć wzór np. z MCC - QQ który ma mizerny dorobek punktowy a rozegral juz 15 meczów i pewnie dograłby te 2 pozostałe gdyby ludzie odpowiedzieli na jego zapytania i to on stara się dokończyc to do czego się zgłosił.
Pozdrawiam
- Glory
- -#Site Admin

Niestety bardzo wiele osob zachowalo sie niepowaznie mocno sobie w tej lidze pofolgowalo.
Od kolejnego sezonu wprowadzimy istotne zmiany ktore do takiego bajzlu juz niedopuszcza.
Przypomne tylko - zglaszajcie sie po walkowery, jesli z kims nie udalo sie umowic na mecz. Nie ma mozliwosci by dokanczac w 2012.
Od kolejnego sezonu wprowadzimy istotne zmiany ktore do takiego bajzlu juz niedopuszcza.
Przypomne tylko - zglaszajcie sie po walkowery, jesli z kims nie udalo sie umowic na mecz. Nie ma mozliwosci by dokanczac w 2012.
- Sith
- LEGENDA

Panowie - problem byl jeden z liga, niestety byl to blad ktory powstal z winy adminow oraz moderatorow, nie uzytkownikow.
Liga zaczela sie 3 dni po tym, jak ja i Gama objelismy funkcje moda, a Glory z Grzechem wyjechali na dosc dlugo, a do tego bylismy po PKPT i bylo troche zaleglosci ogolnych. Pnadto - kilka zapisanych osob bylo znanych tylko adminom.
Ze wzgledu na taki zbieg okolicznosci - po 5-6 kolejkach najwieksze zaleglosci mialem Ja, Glory, Grzechu oraz dwoch ich, nie znanych forumowiczom graczy, co spowodowalo, ze nie wypadalo mi scigac innych, jak sam mialem najwieksze plecy
Dlatego od nowego roku zostana wprowadzone nowe zasady - i walkowery beda przyznawane na biezaco, tak zeby tabela sie nie wywalila do gory nogami jak to bedzie mialo miejsce pojutrze.
Liga zaczela sie 3 dni po tym, jak ja i Gama objelismy funkcje moda, a Glory z Grzechem wyjechali na dosc dlugo, a do tego bylismy po PKPT i bylo troche zaleglosci ogolnych. Pnadto - kilka zapisanych osob bylo znanych tylko adminom.
Ze wzgledu na taki zbieg okolicznosci - po 5-6 kolejkach najwieksze zaleglosci mialem Ja, Glory, Grzechu oraz dwoch ich, nie znanych forumowiczom graczy, co spowodowalo, ze nie wypadalo mi scigac innych, jak sam mialem najwieksze plecy
Dlatego od nowego roku zostana wprowadzone nowe zasady - i walkowery beda przyznawane na biezaco, tak zeby tabela sie nie wywalila do gory nogami jak to bedzie mialo miejsce pojutrze.
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”