[NL][5$]wyczekanie do końca

Analizy rozdań poker texas holdem z gier sit'n go 9-10 osobowych.

tomasso_p87
-#zwykly
-#zwykly

[NL][5$]wyczekanie do końca

Postautor: tomasso_p87 » 27 sty 2009, 12:15

końcówka 10-osobowego turnieju:

Obrazek

później skończyłem z gościem takim rozdaniem :

tomassop87 sitting in seat 6 with 14105.00
pawpawof5 sitting in seat 10 with 895.00[Dealer]
pawpawof5 posted the small blind - 75.00
tomassop87 posted the big blind - 150.00

** Dealing cards to tomassop87: Ah, 10s
pawpawof5 went all-in - 820.00
tomassop87 called - 895.00
pawpawof5 shows: As, Qc

** Dealing the flop: Jh, 7s, 3d

** Dealing the turn: 10c

** Dealing the river: 5c
tomassop87 wins 1790.00 from the main pot i cały turek :grin:
Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 23:16 przez tomasso_p87, łącznie zmieniany 1 raz.

B4cK_PL
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: B4cK_PL » 27 sty 2009, 13:23

Czyste i ładne rozdanie mając troche żetonów na swoim koncie sam bym sie nie zastanawiał lecz gdyby była odwrotna sytuacja raczej można by było sie zastanawiać gratuluje tan na marginesie było to ryzykowne według mnie ale czego nie robi przewaga żetonów a również on nie miał zbytnio innego wyjścia przy takier rozdanej karcie "moje zdanie to klasyczne końcówki małych turne, niewiem jak inni myśla, ja tylko wyrażam swoją opinie :) pozdrawiam

pablo1972
-#VIP
-#VIP

Postautor: pablo1972 » 27 sty 2009, 15:05

Oczywiście że zagranie prawidłowe, mając 15-krotną przewagę w żetonach można by było sprawdzić ze słabszymi kartami. Zagranie twojego przeciwnika też prawidłowe, czyli jak napisał B4cK ładne rozdanie a ty miałeś więcej szczęścia. Zasadniczo o to chodzi bo oprócz umiejętności trzeba trochę tego szczęścia mieć.

jusin
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jusin » 27 sty 2009, 18:29

bardzo ładne rozdanie ....ty jedynie czego możesz żałować to tego że zarobiłeś tak mało... było to ryzykowne i dla Ciebei i dla twojego przeciwnika .... dobrze że miałeś przewagę w żetonach.....

tomasso_p87
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: tomasso_p87 » 28 sty 2009, 11:27

ale czego nie robi przewaga żetonów a również on nie miał zbytnio innego wyjścia przy takier rozdanej karcie

przewaga żetonów? popatrzcie dokładniej na tego screena (historia rozdania jest obok zdjęcia!!!). gdy siadł mi full mieliśmy praktycznie po równo żetonów.

mając 15-krotną przewagę w żetonach

Wam pewnie chodzi o to rozdanie kiedy dobiłem gościa :razz:

B4cK_PL
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: B4cK_PL » 28 sty 2009, 11:53

Tak nam chodzi o ostatnie rozdanie nie ze scren raczej nie ponieważ to inna partia a ponieważ tytuł i nic w tekscie nie oznaczało co komentować każdy zabrał sie o ten ważniejszy moment gry czyli wykończenie przeciwnika :P

Awatar użytkownika
Panterek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Panterek » 28 sty 2009, 23:41

Kompletnie nie rozumiem, co robi ten temat w dziale 'Analizy rozdań'. No bo co tu analizować? Trafiłeś nutsa na flopie, a w dodatku przeciwnik też złapał mocny układ. W tej sytuacji cudem by było, gdybyś nie wyciągnął żetonów od przeciwnika.
Gratuluję wygranej, ale temat w sam sobie z pupy.

Wróć do „Sit'n Go full ring”