Chciałbym poruszyć temat tak zwanych ''pauz'' w turniejach .
Napiszcie jakie propozycje macie aby zlikwidować takie beznadziejne rzeczy , wiadome że 5 czy tam 10 min raz na jakiś czas może się zdarzyć lub przy rozłączeniu z siecią no ale jeśli ktoś cały czas tak postępuje według mnie powinien mieć zakaz korzystania z jakichkolwiek rozgrywek turniejowych. Przykład 10 osób przy stole z czego tylko dwie czy trzy są aktywne ,małe szanse na dobrą gre w pokera...
W turniejach tak zwane ''pauzy"
-
monk880
- -#VIP

- Markos4
- -#aktywny

- Sith
- LEGENDA

- Markos4
- -#aktywny

- Gns
- -#VIP

Markos4, ale nie wiesz co druga osoba robi w danym momencie. Może potrzebuje tej pauzy, bo ma sytuacje nieprzewidzianą... począwszy od najprostszych z możliwych.. czyli telefon, ktoś puka do drzwi, potrzeby fizjologiczne... albo po prostu wie, że się spóźni 30 minut i mu to nie robi, że 5 blindów straci. Poza tym, to co napisałSith, jak ktoś zapłaci wpisowe to ma prawo zrobić ze swoimi żetonami co chce... może nie grać i zostać wyblindowanym albo walić alliny z 27o. Nikt mu tego nie może zabronić.
- Sith
- LEGENDA

- Markos4
- -#aktywny

- tommko
- -#VIP

-
Pyskaty8
- -#pretendent

Pauzy są dobre bo nie raz sobie jakąś kawe zrobie czy herbate
dla mnie najbardziej wkurzające są przerwy gdy idzie mi dobrze , jest dobra passa
i wybija mnie to jakoś z rytmu .
Taki mały offtopic :> Ja np nie potrafie grać 2 turnieji na raz ;/ nie potrafie się jakoś skupić i zawsze jakoś głupio przegrywam. Od jakiegoś czasu zawsze gram 1 tur i skupiam się na nim
Taki mały offtopic :> Ja np nie potrafie grać 2 turnieji na raz ;/ nie potrafie się jakoś skupić i zawsze jakoś głupio przegrywam. Od jakiegoś czasu zawsze gram 1 tur i skupiam się na nim
- Markos4
- -#aktywny

-
paweleksko
- -#pretendent

moim zdaniem pauzy sluza grze i tyle , nie raz musialem wyjsc czy tez uciec na te 20 - 30 min i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ze po powrocie nie ma mnie w turku wiem ze jedyna do tej pory platforma ktora to praktykuje na ktorej gralem to everest-brak-polskiej-licencji! Poker ( oczywiscie jezeli chodzi o freerolle bo co do turnieji z wpisowym jest niemozliwe wyrzucanie graczy na pauzie )
Wróć do „Portal PokerTexasHoldem.pl”