Na poczatek o sobie.
Mam na imie Tomek, 31 lat, zonaty
W pokera zaczalem grac rok temu na paradise-brak-polskiej-licencji! ( i co by Oskarek nie pisal, lubie grac na sofcie Boss Media). W przeciwienstwie do wiekszosci nie zaczynalem gry od freerolli (nawet nie wiedzialem co to jest), bo sadzilem ze jestem takim specem, ze o pokerze wiem juz wszystko i tylko gra za kase ma sens. Jak bolesnie mnie kosztowala ta nauka wole nie wspominac powiem tylko, ze baaardzoo duzo mnie to kosztowalo i jeszcze baaarrdzzo dlugo bede sie odgrywal
Obecnie gram na wszystkich pokerromach, ktore oferuja freerolle i ktore moglem zainstalowac na kompie. Tylko unibet-brak-polskiej-licencji! i TonyG udalo mi sie zarejestrowac z bannera forumowego innych nie ma szans ze wzgledu na wloskie przepisy, ktore blokuja dostep do wiekszosci stron bukmacherskich i pokerowych.
We Wloszech legalnie mozna grac tylko unibet-brak-polskiej-licencji!(wloski) i GIOCO DIGITALE, reszte ktore mam zainstalowane na kompie musialem sie niezle naglowic (oba te pokeroomy opisze w swoim czasie bo naprawde warto
Ostanie sukcesy forumowe to 5 miejsce na TonyG we freerollu (zobaczymy jak pojdzie dalej
Pozdrawiam wszystkim i zachecam do komentowania mojej pokerowej i blogerowej tworczosci

10euro, ale to jeszcze nie koniec i do pierwszej powinno byc lepiej (temu tematowi poswiece osobny wpis, narazie screenow nie wrzucam bo mi wstyd z jakimi kartami tam wchodze do gry