stacki poczatkowe 25k
prowadzi daniel 75 -58k
drugi jest bogdan- 52k
trzeci pablo- 50k
1.naginacz
2.daniel75
3.jenor
4. kamebra
5.pablo
6.smith
7.bogdan
8.player
9.elite _roo
10.jarek_29
Turniej masters wyniki na zywo
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Turniej masters wyniki na zywo
Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, 10:18 przez Pablo Muchettii, łącznie zmieniany 5 razy.
-
mistrzunio
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

-
JenOrek
- -#pretendent

Zwyciężył Naginacz, gratuluje.
Jestem zadowolony ze swojej gry, poworzylo sie moje bezkarcie z USOP Krakow, czyli raz jj i dwa razy (i to z rzedu) AJ, reszta kart byla gorszy od tych, a grajac na shortstacku cieko jest rozgrywac jakies niskie connectory, ktorych notabene i tak nie dostawalem.... Ale zagrywalem jakies 15-20 razy all-in i bylem sprawdzowny moze z 4 razy i w 3 przypadkach bylem faworytem, a w jednym lekko z tylu, ale z żywymi obydwoma kartami. Co przy moich kartach bylo nie lada wyczynem. Czailem sie jak czajkowski i jak tylko widzialem slabosc w jakims przebiciu albo callu, zagrywalem all-in.
Jeszcze raz gratulacje dla Naginacza, ktory zwlaszcza w HU przezywal wzloty i upadki.
Jestem zadowolony ze swojej gry, poworzylo sie moje bezkarcie z USOP Krakow, czyli raz jj i dwa razy (i to z rzedu) AJ, reszta kart byla gorszy od tych, a grajac na shortstacku cieko jest rozgrywac jakies niskie connectory, ktorych notabene i tak nie dostawalem.... Ale zagrywalem jakies 15-20 razy all-in i bylem sprawdzowny moze z 4 razy i w 3 przypadkach bylem faworytem, a w jednym lekko z tylu, ale z żywymi obydwoma kartami. Co przy moich kartach bylo nie lada wyczynem. Czailem sie jak czajkowski i jak tylko widzialem slabosc w jakims przebiciu albo callu, zagrywalem all-in.
Jeszcze raz gratulacje dla Naginacza, ktory zwlaszcza w HU przezywal wzloty i upadki.
-
RooMek
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
maji
- -#aktywny

mialem pocket of 22
dobry fold, mogłem przebić do 8k a nie 10k wtedy miałbym większe szanse na twoj all in. Po czasie dopiero sie lapie co moglem. Moj koniec turnieju tez byl zalosny. 3k na big'u naginacz do 10k z UTG , ja call po dlugim namysle z KJ flop: płotka blotka i J . Mogłem poczekać ale zostało już tylko około 17k więc all in bez chwili namysłu, naginacz pokazuje jj i mogłem isc spać do domu. Pozatym tez mnie skróciłeś kilka razy panie prezesie. z 15k odemnie wyciągnąłeś w dwoch rozdaniach. No cóż oby to zaprocentowało i żebyśmy wykluczali te błedy tak aby się już więcej nie powtarzały, a będzie z nami coraz lepiej.