Tragedia?

Wiadomości, informacje, poker w TV...
Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Tragedia?

Postautor: FarseerPL » 23 mar 2011, 23:25

http://www.bankier.pl/wiadomosc/-2293179.html

ehh .... :shock:

zapraszam do komentowania

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 23 mar 2011, 23:31

Wielki szum i znowu nic z tego nie będzie, a jak będzie.. to trzeba wypierd*** gdzie się da byle nie w PL.

Ale skąd będą wiedzieli że ja gram, kupię sobie starter w plusie i ściągnę pakiet na internet i tak będę grać na osobnym lapku :mrgreen: I taki ch** :twisted:

Chomiczasty
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Chomiczasty » 23 mar 2011, 23:44

w sumie wystraczy chyba założyć konto bankowe zagranicą i po problemie ? :) Tam już ich łapy nie będą miały jak zabrać ciężko wygranych pieniędzy. Obawiam się tylko jednego że jest to rok wyborczy i rząd może pchać ustawy masowo byleby pokazać sukcesy na tym polu i przyciągnąć kolehnych naiwnych wyborców

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 24 mar 2011, 00:52

Znaczy ja powiem tak. Jak to wejdzie w życie to sie wyprowadzam na wakacje z Polski :mrgreen:

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 24 mar 2011, 15:23

Ja tam jeszcze czekam na ustawe ktora zabroni pic alkohol wszedzie poza miejscami ktore wykupily na to licencje.

I jak bedziesz chcial sobie piwko w domu wypic to Ci sluzba celna wpadnie.

Paranoja, normalnie Afryka Europy.

69cuzo69
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: 69cuzo69 » 24 mar 2011, 17:09

A co jeżeli wygra ktoś satelitkę z biletem na WSOP-ka ? ;D nie będzie mógł w nim wziąć udziału ? :D

Przypominam o akcji TVN24 ;)

"W najbliższą sobotę (26 marca) w TVN24 odbędzie się specjalne wydanie popularnego programu "Drugie Śniadanie Mistrzów". Gościem będzie premier Donald Tusk, który skonfrontuje się z krytykującymi go w ostatnich dniach artystami.
Prowadzący program Marcin Meller zaprosił do udziału: Pawła Kukiza, Tomasza Lipińskiego i Zbigniewa Hołdysa. Po drugiej stronie znajdzie się mocno ostatnio krytykowany przez artystów Donald Tusk.

Premier będzie nie tylko dyskutował z zaproszonymi gośćmi, ale także odpowiadał na pytania nadsyłane do TVN24 przez widzów i internautów. Organizatorzy akcji PokerToNieHazard.pl zaproponowali, abyśmy wysyłali pytania do stacji TVN24. Jeśli tych pytań będzie wystarczająco dużo to być może sprawa pokera stanie się jednym z tematów rozmowy z premierem. Warto spróbować!

Pytania można wysyłać na adres kontakt24@tvn.pl lub sms-em na numer 516 4444 24."

Laskave
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Laskave » 24 mar 2011, 22:02

69cuzo69 pisze:wysyłali pytania do stacji TVN24.

done

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 26 mar 2011, 14:51

Nie chce mi sie czytać tego tl;dra popieram opinię GrzesaVP,

sie juz tak zmienia 2 lata gramy dalej jak zawsze i tyle :D

Śniadanie Mistrzów to tylko pih peja pezet ; p

Pawdzi
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Pawdzi » 27 mar 2011, 19:10

To jest chore, zabraniaja nam zdobyc kilka $.

Podobno zyjemy w wolnym kraju ? ale gdzie tu wolnosc ? moja kasa moja sprawa.

Jah
-#VIP
-#VIP

Postautor: Jah » 27 mar 2011, 19:15

W jakim wolnym kraju? Kto ci tak powiedział?

Pawdzi
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Pawdzi » 27 mar 2011, 21:46

Napisałem podobno. Kto mi tak mówi np. prof. historii że żyjemy w wolnym i demokratycznym kraju.

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 30 mar 2011, 21:56

http://www.pokertexas.pl/poker-news/pok ... -bez-zmian
Pozostaje nam zatem liczyć na ewentualne zmiany jakie w nowelizacji może wprowadzić senat. Jednak nawet jeśli się tak nie stanie to ta ustawa będzie zapewne kolejnym, stworzonym przez naszych posłów "martwym prawem". Ciężko bowiem wyobrazić sobie urzędników państwowych ścigających ludzi, którzy w domach grają sobie w pokera online.

kr0w4
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kr0w4 » 30 mar 2011, 22:45

i po problemie co do samej ustawy to jest ona szalenie ograniczająca nie ze względu na pokera ale jakby na cały świat Polski internetowej, kontrola tego czy grasz w poka łączy się z kontrolą ip czyli z niczym innym jak pełną kontrolą Państwa nad Tobą w internecie(przynajmniej ja tak to rozumiem, proszę mnie wyprowadzić z błędu jeżeli się mylę), co jakby nie było podlega aktowi normatywnemu polskiego prawa o wolności osobistej.

Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: FarseerPL » 31 mar 2011, 09:38

a co będzie jak sprawa nabierze takeigo obrotu sprawy ? :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-XjP3nSE2r0[/youtube]

ToJa
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: ToJa » 03 kwie 2011, 23:09

hahah dobry filmik

adamwww
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: adamwww » 07 kwie 2011, 14:23

Oczywiście jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o pieniądze a w tym przypadku o brak tych pieniędzy , polityków bardzo to boli że gramy sobie w sieci a oni nic z tego nie mają.

"na terenie Rzeczypospolitej Polskiej nie będzie można zagrać przez sieć w ruletkę czy blackjacka. Jako uzasadnienie podano ochronę przed uzależnieniem oraz "trwonieniem pieniędzy".

No dawno się tak nie uśmiałem , politycy na pewno się przejmują zwykłym obywatelem , równie dobrze z tego powodu można zakazać picia alkoholu, palenia papierosów czy grania w totka wszystko to może uzależnić i prowadzić do utraty pieniędzy , no ale nasze państwo ma z tego niezłą kaskę i nic się nie mówi o zakazie palenie , picia czy grania w totka.

maxaugust
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maxaugust » 07 kwie 2011, 14:32

Dokładnie kasa,kasa i jeszcze raz kasa.
Tylko czekam aż będą chcieli wprowadzić podatek od wydychanego przez ludzi CO2 ...

Wróć do „Wiadomości pokerowe”