Analizy rozdań poker texas holdem z gier sit'n go 5-6 osobowych.
-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 24 lut 2015, 02:34
PokerStars-nielegalny-w-PL! - $2.82+$0.18|10/20 NL (3 max) - Holdem - 3 players
Hand converted by PokerTracker 4
Hero (SB): 540
BB: 490 (VPIP: 0.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 2)
BTN: 470 (VPIP: 0.00, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 2)
Hero posts SB 10, BB posts BB 20
Pre Flop: (pot: 30) Hero has
BTN raises to 80,
Hero raises to 200,
fold,
BTN calls 120
Flop: (420, 2 players)
Hero checks,
BTN checks
Turn: (420, 2 players)
Hero checks,
BTN checks
River: (420, 2 players)
Hero checks,
BTN checks
Po flopie raczej nie widzę opcji na CB przy tak mokrym boardzie. Pytanie czy atakujemy już na turnie czy na riverze czy czekamy do końca. Za czekaniem dla mnie przemawiało to że jakikolwiek bet mnie commituje na amen.
-
karwek
- -#VIP

Postautor: karwek » 24 lut 2015, 07:26
ATs traktuje prawie jak nutsa i jestem gotowy wrzucic tu stacka preflop
w tych spin&go wazna jest tez pula o jaką się gra - przy podwojnej ludzie czesto wrzucaja byle co preflop
-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 24 lut 2015, 10:50
karwek, jasne, jakby chciał all-ina pre flop to ja go biorę. Ale nie dał mi tej okazji, a sama na bet za 80 nie będę się odwijała all-inem za 540. Po flopie można się czasem pokusić o CB all-in ale w tym przypadku to moim zdaniem zły pomysł. Mimo że finalnie koleś miał jakąś niską parkę.
-
knoperss
- LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 lut 2015, 13:17
to po co czekalas river? Nic gorszego on tutaj nie betnie imo wrzucam river
-
justnutsbaby
- -#aktywny

Postautor: justnutsbaby » 03 mar 2015, 12:35
iza_doria pisze:karwek, jasne, jakby chciał all-ina pre flop to ja go biorę. Ale nie dał mi tej okazji, a sama na bet za 80 nie będę się odwijała all-inem za 540.
Własnie w tym przypadku all-in preflop będzie jeszcze bardziej dochodowy , ATs lapie sie rangem do 3betshove'a z SB vs BTN open wg tendencji populacji na pewno
Non-all in 3betting range niespecjalnie tutaj ma miejsce, a nawet jeśli to sizing ktory zastosowałaś nie bardzo łapie się pod stopngo czyli sytuacje w której gramy comitujacy sie bet preflop zeby dosunąć każdy flop. Tutaj jednak ten size'ing jest za mały i przeciwnik grając 4x może dochodowo kontynuować vs nasz range i call'ac po parę na flopie.
Cliffs:
3bet-shove preflop

Wróć do „Sit'n Go short handed”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.