L00SECANN0N, mogę wrzucić swoje staty, jeśli miałoby to ułatwić analizę. Ogólnie tak jak widać, mamy ze sobą historię 954rąk - myślę że przy tym samplu, on będzie widział w przybliżeniu moje średnie staty, czyli: 14,4 / 12,4 / 4,72 AGG / 6,8 3bet / 20,8 WTSD% / 70% Cbet Flop / 60% Cbet Turn
Z MP ogólnie mam trochę bardziej tight 13,2 / 11,6 (ale to uśrednione - nie wiem jak odpalić indywidualne dla każdej pozycji

), z MP3 z racji tego, że to ostatnia środkowa, będą pewnie bardzo zbliżone do średnich.
Swoją drogą - wykluczasz jakieś inne ręce? Tzn. sety, overpary? Overpary faktycznie nie pasują w większości przypadków, bo raczej JJ+ byłoby 3betowane preflop, ale sety wydają się być dosyć prawdopodobne. Tym bardziej, że on jest ogarniętym graczem i wie, że ja nie cbetuję tylko gotowych układów i nawet na tym flopie będzie próbował dążyć do all-inów z setem wychodząc z założenia, że mam więcej semi-bluffów w range niż gotowych nutsów.
Pytanie jest takie, czy on jest w stanie tutaj grać x/r for bluff, czy to zawsze będzie gotowy układ: flush, set, dwie pary, który uzna za najlepszy na tym flopie. Pytanie też, czy jest w stanie mi jednak uwierzyć w trafiony układ i wyrzucić set, dwie pary? Niższego flusha nie wyrzuca nigdy (tzn. żadnego flusha nie wyrzuca). Tudzież czy jest w stanie grać x/r w różnych konfiguracjach KdX lub QdX i czy jestem w stanie z tych rąk wyciągnąć value. Ile takich rąk jest w jego range i czy w ogóle są?