[NL][50][KK na środkowej pozycji]
Dużo analizy w tym rozdaniu nie będzie jednak jestem ciekaw Waszych opinii o rozegraniu przeciwników. Taka sytuacja zdarzyła mi się już dwukrotnie w krótkim odstępie czasu wiec jestem ciekaw czy aby to nie reguła.
Rozdania oba przebiegały identycznie, a mianowicie ja jako pierwszy podbijam do 4xBB z KK i od gracza z pozycji za mną dostaje reraise w wysokości 3.5 mojego podbicia. Flop zupełnie nieszkodliwy nic wyższego od T i rainbow. Na mój check przeciwnik zagrywa all ina swojego co jest i moim all inem. Sprawdziłem w obu przypadkach i w obu nadziałem się na AA.
Czy takie karty są do zrzucenia bez wiedzy o rywalu i czy takie rozgrywanie AA to standard na takich i wyższych stawkach???
[NL][50][KK na środkowej pozycji]
- skuter
- -#VIP

Wahi pisze:to musisz wszystko zreewaluowac na flopie i nikt Ci na flopie wtedy z allinem nie wyskoczy.
Wybacz moja prostotę ale nie rozumiem Twojego stwierdzenia.
ps. stacki były głębokie w obu przypadkach ja i moi przeciwnicy mieliśmy max
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 23:27 przez skuter, łącznie zmieniany 4 razy.
- skuter
- -#VIP

Wahi pisze:zrobil allna za okolo 43$ do puli okolo 15$ ? no to ciekawy koles nie ma co ;p
no właśnie i to takie zagranie mnie spotkało dwukrotnie. Za każdym razem obstawiłem ich na AA, łudząc się jednak, że mają AKs i chcą w ten sposób odciąć mnie od puli. Pierwsze wrażenie niestety okazało się dwukrotnie dobre