Today Was A Good Day

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Lubisz cycki?

Tak
5
42%
Lubię
7
58%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 16 sie 2014, 11:53

Dochodzę do przykrego wniosku: jestem alkoholikiem :( Serio.

Awatar użytkownika
Partyzant
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Partyzant » 16 sie 2014, 12:17

ja ostatnimi dniami utwierdziłem się w przekonaniu, że mam niemały problem z hazardem... co gorsze?

jak przez ostatnie 3tyg wypiłem kilka krat chmielów to już powoli wgłębiam się w alkoninja? hehe

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 16 sie 2014, 12:23

Nie ma się co licytować Panowie. Najważniejsze że zdajecie sobie sprawę ze swoich słabości. Do góry łeb! Zdiagnozować przyczynę i zminimalizować możliwości jej wystąpienia.

Dawid84 - doradca od wszystkiego

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 16 sie 2014, 13:08

Dawid84 pisze:Dawid84 - doradca od wszystkiego

Od wszystkiego - czyli do niczego :twisted:

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 17 sie 2014, 13:09

tommko pisze:
Dawid84 pisze:Dawid84 - doradca od wszystkiego

Od wszystkiego - czyli do niczego :twisted:

:plus: :tak: :mrgreen:

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 25 sie 2014, 18:54

MrGordon pisze:Dochodzę do przykrego wniosku: jestem alkoholikiem :( Serio.

to miasto chyba tak działa na ludzi...

Zmień coś w życiu. Zajmij się czymś nowym zamiast chlania. U mnie pomogły ćwiczenia. Wciągniesz się to żal Ci zachlać bo wiesz, że wtedy nei zrobisz nazajutrz treningu.

Nie peniaj. Będzie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 28 sie 2014, 20:39

Z wczoraj:

PokerStars-nielegalny-w-PL! Tournament #951982409, No Limit Hold'em
Freeroll
36441 players
$20000.00 USD added to the prize pool by PokerStars-nielegalny-w-PL!
Total Prize Pool: $20000.00 USD
Tournament started 2014/08/27 20:05:00 CET [2014/08/27 14:05:00 ET]

Dear MrGordonPL,

You finished the tournament in 33rd place. A USD 25.00 award has been credited to your Real Money account.

Congratulations!

Thank you for participating.

Co skill, to skill. Wygrane między innymi 62o > JJ xD

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 28 sie 2014, 20:56

MrGordon pisze:
Co skill, to skill. Wygrane między innymi 62o > JJ xD

Jakie miałeś oddsy pre?

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 28 sie 2014, 21:16

knoperss pisze:Jakie miałeś oddsy pre?

Prawidłowe.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 29 sie 2014, 09:20

knoperss pisze:Jakie miałeś oddsy pre?

Wrzucał z shorta, weź nie spinaj...

Ja też w tych shoutout'ach rzadko pasuję pre.

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 30 sie 2014, 02:12

Od wczoraj oszukujo mnie bardziej niż mare i knopersa razem wziętych. :-(

Do tego Iza mnie leje w quizwanie :/

Na szczęście Wisła znów wygrała :-)

Zacząłem sobie oglądać prison break, wciągnęło mnie, po tylu latach już niemal nic nie pamiętam, więc w sam raz przed snem można puścić... Wczoraj miałem iść spać około 8 rano, ale przez ten serial poszedłem o 14. :P

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 30 sie 2014, 11:47

to tak zwana karma za granie śmieci w forumowych :mrgreen:
Mnie nie oszukujo tylko riverstars jest rigged :)
Ale nie martw się Przechodzę tylko na live bo znowu wczoraj wygrałem dniówkę i wpadł nawet poker pierwszy raz live, dlatego stwierdziłem że zaniecham pokera online i będę przestępcą w podziemnych sitkach i tam ugram na dobre życie...
Co do prisona to pamiętam że kiedyś tak się wciągnąłem że po ok 15 odc non stop oglądania nie wiedziałem nawet o so chosi ale i tak musiałem oglądać żeby zobaczyć co będzie dalej. Serial mega mnie pochłonął a co najlepsze nawet nie oglądałem ostatniej serii :D

Awatar użytkownika
mefius
-#VIP
-#VIP

Postautor: mefius » 31 sie 2014, 00:30

Od wczoraj oszukujo mnie bardziej niż mare i knopersa razem wziętych. :-(

Ale i tak dużo w farcisz w spotach ze mną :mrgreen: Teraz Tobie zabierają to co mi zabrali od pn do śr ;)

Prison break był chyba pierwszym serialem który oglądałem. Pamiętam że połowa liceum to oglądała, by potem po niedzieli wymienić się wrażeniami po odcinkach ;) 1 i 2 sezon wymiata, potem jest już trochę gorzej.

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 04 wrz 2014, 03:18

Mój Kraków, taki piękny...

W sobotę udało mi się obudzić, gdy słońca w pełni na niebie zobaczyć się nie dało, szybki rzut oka na zegarek i widzę: 20:15. W sam raz żeby wstać, ogarnąć się i coś porobić. No ale nie byłbym sobą, gdybym wstał od razu, postanowiłem poleżeć jeszcze trochę, gdy nagle zadzwonił telefon. Dzwoni kumpel z klasy z liceum. Nie widzieliśmy się dość dawno. Proponuje żeby się wybrać na rynek - coś wypić, może jakieś balety. Nieistotne, ważne było słowo "wypić", więc jak najbardziej idę. Szybkie telefony po ludziach i w końcu udaje się ustalić, kto będzie. Udało się też ustalić godzinę: równo o północy między pomnikiem Adasia a dawnym Empikiem na rynku krakowski. Jak zwykle jestem pierwszy, jak zwykle reszta się spóźnia.

W końcu wszyscy się zebrali, kumpel wziął jakichś tam swoich znajomych, coś tam wypiliśmy i wyszło na to że idziemy do klubu. Ok, podejście do pierwszego, do której oni chcieli iść - bramka ich nie wpuszcza... Podejście do drugiego - chcą legitkę studencką na wejściu zobaczyć, inaczej nie wejdą... Goście nie mają. Dopiero kumpel coś pogadał z selekcjonerką i udało się jakoś wejść.

Praktycznie chwilę po wejściu do klubu, mijam się z jedną dziewczyną, od razu w głowie myśl "kurwa, znam ją, kto to jest?!" Pół wieczoru nie mogłem ogarnąć kto to jest, aż w końcu mnie olśniło - kuzynka, którą ostatni raz widziałem jak miała z 12 lat, czyli 8 lat temu. xd

Zostałem też skopany przez jakąś laskę, bo nie byłem zainteresowany jej tyłkiem, którym wywijała na wysokości mojej głowy, gdy usiadłem na pufce. :P

Ale największa patola nastąpiła koło 4:30 rano, w klubie już trochę luźniej, da się przejść jakoś, schodzę sobie po schodkach na parkiet i wpada na mnie kumpel, mówi "zbieraj ludzi, żydy wpadły i nas rozpoznały, trzeba spierdalać" - tu muszę dodać, że kumpel to Wiślak, udziela się na meczach, jakieś grafy maluje na osiedlu... A że mieszkamy na osiedlu, gdzie 'rządzi' Cracovia, to jest jak jest. :shock: No ale kurwa, niedziela nad ranem, godzina 4:30 a oni chcą dymić w lokalu? No ale cóż, wychodzimy, bo wiadomo jak niektórzy w Krakowie takie sprawy załatwiają, lepiej dmuchać na zimne. Przy wyjściu też rozkmina, bo jakieś typki, z Wisły ponoć, mówią żebyśmy czekali, bo więcej żydków się czai gdzieś dalej. Oni poszli, po jakimś czasie wracają i mówią, że spoko, można iść... Do samochodu szliśmy okrężną drogą, jakieś 25-30 min, gdy można było w niecałe 10... Co za jebana patologia. Żeby czlowiek normalnie nie mógł wyjść na imprezę w centrum miasta, no kurwa. Ciekawe czy mnie się będą czepiać teraz na osiedlu, że bujam się z typkami z Wisły. :P Jak przestanę wchodzić na forum to wiedzcie, że coś się stało :mrgreen:

W niedzielę za to kumpel zadzwonił czy idę na 2-3 piwka, bo to jego ostatnie dwa dni picia, a potem wraca do treningów, więc chce się jeszcze z każdym napić. No dobra, poszedłem, stanęliśmy sobie w plenerze, pod drzewkiem, bo padało. Okolica taka, że nikt niemal nie chodzi, samochody nie przejeżdżają... I nagle zajeżdża nam policja. Peszek, mandacik bierzemy, na szczęście jeden na dwóch, wyjdzie po 50zł. Nawet spoko byli, pogadali, wylewać nie kazali, powiedzieli żebyśmy poszli gdzieś, gdzie nas nie znajdą. :P No ale że kończyliśmy to już do domu poszliśmy. Kumpel jeszcze tylko mówi, że 3 tygodnie też dostał mandat za alko właśnie...

W poniedziałek około 2 nocy dzwoni właśnie ten sam ziomek, że będzie wracał przez moje osiedle i czy wychodzę na piwo za jakieś 30 min. Akurat kończyłem sesję sitków, więc spoko, oszukiwali mnie, to chociaż na piwko dla relaksu skoczę. Jak już docieram, widzę kumpla, pierwsze co słyszę "ciekawostka! dziś wyłapałem stówkę tyle że solo" xdd Kolejny mandat dostał. Pili w piwnicy z 5 osób, wpadło im 4 polismanów i po mandaciku. Ładnie zakończył swój sezon na picie. 2 mandaty w 2 dni. Amator.

Co jeszcze.. hmm, wiem! Cisnę Wahiego w quizwanie, co za amator to jest niekiedy... xD Chociaż chyba trochę nadrobił w bilansie gier, ciężko powiedzieć. :P Za to iza dalej mnie leje. :(

Teraz może trochę sportu.

Wisła liderem w Ekstraklasie, drugi sezon z rzędu najdłużej niepokonana drużyna w lidze. Gramy piłkę fajną dla oka, sporo sytuacji, wiele ładnych kombinacyjnych akcji, ale szwankuje wykończenie. Taki Brożek spokojnie mógł mieć już blisko 10 bramek na swoim koncie. Szkoda, że nie mamy praktycznie ławki rezerwowych, wtedy moglibyśmy powalczyć może nawet o mistrzostwo. Brakuje 3-4 solidnych zmienników.

Barcelona zaczęła sezon od dwóch wygranych i jako jedyna ma komplet punktów po dwóch kolejkach ligi hiszpańskiej - Real już zdążył wtopić, a Atletico zremisować. :) Jest dobrze, oby tak dalej i czekamy na Luisa. :)

W Anglii Manchester United dalej się błaźni i kompromituje, serio, nie sądziłem, że SAF robił tam aż taką różnicę... Di Maria, Mata, Rooney, RvP, teraz Falcao... I co? I chuj póki co, ale to dobrze, bo nigdy ich nie lubiłem. xD

Podobno są jakieś MŚ w siatkówce w Polsce... szkoda, że w payperview czy jakoś tak, bo tak to może nawet kiedyś bym włączył.

To na koniec może coś o pokerze... Ostatnie kilka dni to totalny zjazd, było blisko 70bi w dupę na ~180 gierkach. Dziś pod koniec sesji wreszcie coś ruszyło i nawet lekki + udało się zrobić. Oby następnym razem było podobnie, bo wypadałoby się coś odkuć.

Trochę chaotyczna może być ta notka, ale pisałem ją z przerwami, więc...

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 04 wrz 2014, 03:25

No no... Prawie jakbym swojego bloga czytała :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 04 wrz 2014, 13:11

MrGordon pisze:Do samochodu szliśmy okrężną drogą, jakieś 25-30 min, gdy można było w niecałe 10..

MrGordon pisze: I co? I chuj póki co, ale to dobrze, bo nigdy ich nie lubiłem. xD

Poczekaj jak Cie na PKPT spotkam. Miedzy stolami tez bedziesz musial chodzic okrezna droga :).

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 04 wrz 2014, 14:16

Slodziak pisze:Z Izą mam 3-6 plus kilka remisów, ale ona chyba się boi, bo zaczęła wybierać... rozrywkę

A kto wygrywa ? Czyżby ja ? :)
Jak nie będziesz mi dawał sportu to wstrzymam rozrywkę, robię to tylko po złości bo sama nie znam odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 04 wrz 2014, 19:00

Dawac swoje nicki i przygotujcie sie na masakre :)

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 04 wrz 2014, 23:13

Glory pisze:Poczekaj jak Cie na PKPT spotkam. Miedzy stolami tez bedziesz musial chodzic okrezna droga :) .

Znowu 50 banów dostanę? :D

Slodziak pisze:gdzie byliście w końcu?

W Aferze, kumpel jakoś się z bramką dogadał :P

Slodziak pisze:pfff masz po prostu 33% farta w strzelaniu. Mamy wyrównany H2H

Z Izą mam 3-6 plus kilka remisów, ale ona chyba się boi, bo zaczęła wybierać... rozrywkę

To jaki mamy bilans? I cóż - dalej nazywaj to fartem. xD
z Izą to jedną grę chyba dopiero wygrałem :/ Ostatnio poległem w ostatniej rundzie na sporcie, mimo że przed nią mieliśmy remis... :oops:

Glory pisze:Dawac swoje nicki i przygotujcie sie na masakre :)

Taki jak tu: MrGordon - czekam

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 05 wrz 2014, 08:56

weirdo rowniez zaprasza do gry :D

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 05 wrz 2014, 14:06

Ale farcicie - Slodziak zna szwagierke Moneta, Iza wie jaki kolor maja owsiki (trzeba bedzie myc rece za kazdym razem gdy dostanie sie zetony ktore ona dotykala :)

I jak sie mozna bylo spodziewac tylko Gordon nie powalczyl. Latwe 2-0 :P

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 05 wrz 2014, 14:48

To zależy krórego, bo jest Monet i Manet :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 05 wrz 2014, 16:15

iza_doria, bez roznicy Slodziak pewnie zna szwagierki wszystkich. Podobnie jak Ty stadiony klubow pilkarskich :P.

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 07 wrz 2014, 03:10

A ja mam dowód na to że Glory, ma romans z Anja Rubik... ;-)

Zaraz jadę na ryby, mimo że wędki nie biorę żadnej... hehehe :twisted:

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 07 wrz 2014, 09:50

Gołymi rękoma będziesz łowił, no no nieźle survival jak się patrzy ;)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”