THE BEST OF Wrzesień 2016 - PROPOZYCJE !
- iza_doria
- LEGENDA

THE BEST OF Wrzesień 2016 - PROPOZYCJE !
Podajemy propozycje do THE BEST OF Wrzesień 2016 !
- iza_doria
- LEGENDA

- iza_doria
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

Sith caly czas w formie!
Sith pisze: Trzeba przezyc w wojnie - wiec po zasoby udalem sie do pary staruszkow - troche icht am obluklem, ale za to przynioslem wagon jedzienia, lekow i klejnotow - a te durnie zamiast sie cieszyc, maja dola... nic to, nastepna noc - ide na market - jakis pijany żołdak chce zgwalcic panienke, wlaczam wiec Assasin Creed mode, wpadam do niego na pelnej kurwie, jeden strzal i leze... W miedzyczasie w nocy okradli mi chate, wiec pozostali załamani, chcialem ich leczyć wódką, pojani w nocy znowu mieli doła, jedno w koncu padło z głodu, bo nie malo sily isc do lodowki pelnej zarcia, drugie sie wyhuśtało samo...
Mądrzejszy o nowe doświadczenie odpalam restart, staruszkow juz nie zabilalem, tylko okradlem, byli smutni ale nie zalamani. W supermarkecie nie kozakowałem tylko uciekłem, wracam, a te świry mają doła że jej nie uratowałem... kurwa, jak oddalem za nia zycie to maja doła, jak spierdzieliem maja doła... jak takie sieroty mają wojne przeżyć. Udało mi sie troche ich podleczyć alkoholem, nawet mnie nie okradli, ale rano przyszly jakieś dzieci po leki - zabrali mi leki - juz nie chcialem przegonić, bo znowu doła dostaną, to sie wszystkie lumpy pochorowały... leczenie alkoholem (bo leków nie mialem), nie zadzialalo, zostali okradzeni w nocy, zlapali doła, przestali jeść, pracować i zdobywać zasoby... jeden sie wykrwawil, drugi padł z głodu, trzecia sie wyhuśtała po raz kolejny...
- gama
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

Dla odmiany nominuję Sitha
Sith pisze:Berba pisze:Miejsce gdzie naprawde chce sie cos napisac i czyms podzielic.
Prosze jeszcze tylko mieć na uwadze, żeby to co chcecie napisać, lub chcecie się podzielić, było na tyle wartościowe, żeby ktoś chciał to czytać/oglądać. Bo nieudaczne filmiki taneczne roboty tutaj nie zrobią...
- Sith
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- Sith
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”