iza_doria pisze:Spostrzegawczość jak u drynka (to jest zaraźliwe, czy jak ?!)
Znaczy że jak

iza_doria pisze:To są sposoby hipermarketów żeby z 8 procentowej zrobić 25 procentową obniżkę.

Glory pisze:karwek, ale ja nie porownuje ile % z calosci gier wygram wiecej, ale proporcjonalnie - ile % gier wiecej wygrywam od przeciwnika. Skoro ja 4 razy on 3 razy, to moje 1 wiecej licze w proporcji do jego zwyciestw (3) a nie ilosci gier.

ja ciągle mam nadzieję, że on żartował, a nie wkurwiał się, że ma 8% mniej szans

Glory pisze:Pokazujac to bardziej hazardowo - gramy w gre w ktorej musimy wylosowac czarnego asa. Ty losujesz go z 4 losowych kart (as i 3 inne), ja z 3 (as i 2 inne). Jesli mi sie uda - placisz mi zlotowke. Jesli Tobie sie uda - ja place Tobie. Jesli obu nam sie w rundzie uda lub nikomu - nikt nie placi.

Slodziak pisze:A ogólnie matematyka mnie coraz bardziej przeraża, bo się okazuje że gdybyśmy w każdej grze wrzucali X do puli, a wygrywali tylko gdy któryś z nas wygra to ten z 4 kartami musiałby wrzucać więcej o..... 11,1111111% by było EV0 i za chuja nie wiem skąd jest ta liczba
Wróć do „THE BEST OF THE BEST”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości