The best of the best - zasady

Czyli forumowy humor - najśmieszniejsze cytaty wyłowione na forum w poprzednim miesiącu
GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

The best of the best - zasady

Postautor: GrzesVP » 08 mar 2010, 18:12

Zasady są proste. W każdym miesiącu otwieram wątek, w którym podajecie swoje propozycje.
Wszystko jest w jednej kategorii, cytaty, zagrania itp itd.
Myślę że nie ma sensu robić rożnych kategorii gdyż będzie wielki zamęt.
W nowo otwartym wątku wklejamy tylko propozycje, uważam że komentowanie będzie zbędne, każdy się pośmieje przed monitorem, bądź strzeli głupia minkę :razz:
Z reguły zawsze każdy cytat jest komentowany tam gdzie on został napisany. Więc każdy spam będzie tutaj usuwany.
Na koniec miesiąca będzie ankieta z propozycjami oraz wtedy mile widziane będą komentarze, uzasadniające swój wybór.
A więc jedziemy z koksem!
Ewentualnie jakieś uwagi co do zasad mile widziane. :mrgreen:

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 14 cze 2010, 20:24

dobry pomysł :smile:
Ale nie wiem czy to nie będzie krok w tył.
Wówczas osoby będą bardziej sprawdzać swoje posty pewnie..

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 14 cze 2010, 21:45

GrzesVP pisze:dobry pomysł :smile:
Ale nie wiem czy to nie będzie krok w tył.
Wówczas osoby będą bardziej sprawdzać swoje posty pewnie..

wlasnie w sumie niekoniecznie :) tzn. moze i ktos tam zwroci uwage, zeby czegos baaaaaardzo głupiego nie walnac, ale generalnie sama nagroda Zlote usta moze nie byc jakos osmieszajaca, a wrecz wyrozniajaca za jakis dobry komentarz :D lub jakas naprawde dobra riposta :D taki forumowy mistrz cietej riposty :D

ja jestem na tak, bo ogolne widze, ze mamy takie chwilowe podrygi do tej akcji the best of the best, a nie jestesmy w stanie tego utrzymac dlugo...sam tez niewiele zglaszam w sumie, ale bardziej mi chodzi o to, zeby pokazac jaka to fajna zabawa jest na forum :D a nagroda Zlote usta --> i z tej okazji specjalna ranga na miesiac to cos, co moze zachecic do zabawy :D

tylko to by tez wymagalo zmian w rozumieniu tej zabawy... tak, zeby zlote usta nie przypadaly jakiemus brązowemu, ktory strzeli jakis "z dupy komentarz", bo chcial nabic posta i wyszlo z tego maslo maslane i kompletna bzdura - jedynie osmieszajaca... a zmienic to wlasnie na forme wyroznienia za zabawny komentarz i wyszukane poczucie humoru, nawet w postaci wlasnie jakiejs dobrej riposty :D tak bym to widzial :) moze samo wprowadzenie rangi Zlote usta zmienia cos w tej kwestii - mozna sprobowac :)

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”