GrzesVP pisze:dobry pomysł
Ale nie wiem czy to nie będzie krok w tył.
Wówczas osoby będą bardziej sprawdzać swoje posty pewnie..
wlasnie w sumie niekoniecznie

tzn. moze i ktos tam zwroci uwage, zeby czegos baaaaaardzo głupiego nie walnac, ale generalnie sama nagroda Zlote usta moze nie byc jakos osmieszajaca, a wrecz wyrozniajaca za jakis dobry komentarz

lub jakas naprawde dobra riposta

taki forumowy mistrz cietej riposty
ja jestem na tak, bo ogolne widze, ze mamy takie chwilowe podrygi do tej akcji the best of the best, a nie jestesmy w stanie tego utrzymac dlugo...sam tez niewiele zglaszam w sumie, ale bardziej mi chodzi o to, zeby pokazac jaka to fajna zabawa jest na forum

a nagroda Zlote usta --> i z tej okazji specjalna ranga na miesiac to cos, co moze zachecic do zabawy
tylko to by tez wymagalo zmian w rozumieniu tej zabawy... tak, zeby zlote usta nie przypadaly jakiemus brązowemu, ktory strzeli jakis "z dupy komentarz", bo chcial nabic posta i wyszlo z tego maslo maslane i kompletna bzdura - jedynie osmieszajaca... a zmienic to wlasnie na forme wyroznienia za zabawny komentarz i wyszukane poczucie humoru, nawet w postaci wlasnie jakiejs dobrej riposty

tak bym to widzial

moze samo wprowadzenie rangi Zlote usta zmienia cos w tej kwestii - mozna sprobowac