THE BEST OF Marzec i Kwiecień 2016 - PROPOZYCJE !

Czyli forumowy humor - najśmieszniejsze cytaty wyłowione na forum w poprzednim miesiącu
Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

THE BEST OF Marzec i Kwiecień 2016 - PROPOZYCJE !

Postautor: iza_doria » 10 mar 2016, 23:43

Podajemy propozycje do THE BEST OF Marzec 2016 !
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2016, 13:45 przez iza_doria, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 16 mar 2016, 09:14

wiciu-ck pisze:
knoperss pisze:
wiciu-ck pisze:
Dawid84 pisze:
Slodziak pisze:Ostatnio gadałem z moją byłą Chinką i tak mnie naszło.

Daj znać gdzie wymieniasz te Chinki. Ja też bym musiał już swoją wymienić ;)

a gdzie może wymieniać?!?
na Skype :mrgreen:

przecież on nigdy nie "dosiadł" dziewczyny inaczej niż przez Skype/GG itp
:wink: :grin: :wink: :grin:

Podobno gościu był widziany jak rozmawiał kiedyś z kobietą. Była to kobieta w oknie kasy biletowej w Katowicach :roll:

Tak słyszałem tą historię... Generalnie jest jej kilka wersji, nikt nie wie która prawdziwa.

Inna wersja mówi, że tą kobietą była pani Jadwiga - babcia klozetowa - na tym samym dworcu. Szedł siku i zagadał do niej o... papier :???: ... tu historia się urywa, nie ma do tej pory wyjaśnienia :arrow: - po jaki chuj mu ten papier :shock: :???: :?: :???:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 28 mar 2016, 22:39

karwek pisze:Wyznaczyłem sobie nowy cel przed 30stką. Ironman :D

Soya pisze:Karwek, Ty masz jeszcze 4 lata by się przygotować i wystartować, my już przekroczyliśmy barierę :oops:

karwek pisze:w przypadku Glorego to nawet można dodać "dawno przekroczył"

Berba pisze:A i tak by Cie easy pyknal w wiekszosci dyscypilin olimpijskich .

Dawid84 pisze:Glory Ty mówisz o real life czy playstation?

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 29 mar 2016, 21:59

karwek pisze:dobra, mam temat:

co sądzicie o prawie jazdy emerytów? odbierać, sprawdzać okresowo, zostawić jak jest? jaki wiek, jaka granica?

Slodziak pisze:też Ci się z Glorym skojarzyło?

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 18 kwie 2016, 18:41

Slodziak pisze:to dam jeszcze do marca:

Soya: Nic musze przejrzec w końcu co i jak ze smart spinem zawsze to jakas odmiana
Soya: a skoro nawet malpe sa w stanie nauczyc wygrywac
Wahi: w sumie nie wiadomo czy Sith wygrywa ale się starają

Sith pisze: awans na 7s zajął mi 2300 gier, ale za to dogoniłem już izę_dorię, bo ją wsadzili od razu wyżej niz mnie (ujma na honorze, bym to przewidział, to bym aplikacje robił na wyższych stawkach, ale coż poradzić

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”