TBH ja bym na niego nie głosował. Te wpisy wcale nie były smieszne. To raczej trochę przykre, że popełnia takie błędy. Śmiejąc się z tego czułbym się podobnie, jak oglądając "śmiechu warte"...
Tam zawsze wygrywa taki film, który pokazuje, jak ktoś rozbija sobie głowę o kant stołu. A prawdziwy humor sytuacyjny zamiera...
THE BEST OF MAJ 2009 R.
-
SzaryPL
- -#aktywny

wheeny pisze:TBH ja bym na niego nie głosował. Te wpisy wcale nie były smieszne. To raczej trochę przykre, że popełnia takie błędy. Śmiejąc się z tego czułbym się podobnie, jak oglądając "śmiechu warte"...
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Chyba nie rozumiesz. Te wpisy które zamieścił w tym dziale Oskarek są na prawdę śmieszne, co nie oznacza, że ktoś się nabija złośliwie bo tego nie widzę. I wcale nie są przykre. Co w tym dziwnego, że pokerzysta który poznał zasady tydzień temu nie wie wielu rzeczy? NIC! Zapomiał wół jak cielęciem był? Sam popełniałem mnóstwo dziwnych i śmiesznych błedów zaczynając grę w pokera i Ty na pewno tak samo.
- wheeny
- -#zasłużony

- mojżeszPK
- -#aktywny

SithJarr pisze:Sebola pisze:Nie ma aklamacjiJutro będzie ankieta bo dziś dopiero wróciłem i na nic już siły nie mam
Po co? Przeciez tylko Mojzesz zaglosuje nie na siebie...
Oddany glos na pozycje 7 ! Mam spory dystans do siebie
Wiec wygram walizke tak ?
Tak prawde mowiac to nalezy sie dla mnie jakas nagroda bo mojej glipoty nikt i nic nie przebije :d Moze jakas koszulka ze specialnym tekstem ?

- falkor81
- -#aktywny

Myślę że wygrasz jednogłośnie
PS. aż żałuje że nie można zagłosować na dwie opcje (zacząłem czytać opcje od dołu i tak czytam pozycję nr 7 = mojżeszPK następnie pozycję nr 6 = mojżeszPK... już spodziewałem się że pod 5-tką również znajdę mojżeszPK... hehehe chyba zdominował majową ankietę bezsprzecznie)
PS. aż żałuje że nie można zagłosować na dwie opcje (zacząłem czytać opcje od dołu i tak czytam pozycję nr 7 = mojżeszPK następnie pozycję nr 6 = mojżeszPK... już spodziewałem się że pod 5-tką również znajdę mojżeszPK... hehehe chyba zdominował majową ankietę bezsprzecznie)
- Sebola
- -#VIP

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”