THE BEST OF Kwiecień 2014 - PROPOZYCJE

Czyli forumowy humor - najśmieszniejsze cytaty wyłowione na forum w poprzednim miesiącu
Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

THE BEST OF Kwiecień 2014 - PROPOZYCJE

Postautor: iza_doria » 05 kwie 2014, 20:34

Podajemy propozycje do THE BEST OF Kwiecień 2014 !

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 07 kwie 2014, 16:11

gajor do mnie na priv:

przegladam wlasnie HH z wczorajszego biga 11 i w 3 pierwszych rekach dostalem 23 xD

hahah, w 4 24o

w 5 znowu 24o

kurwa 6 24s

kurwa jaki ja glupi jestem, mialem poustawiane rece od najnizszych do najwyzszych

:mrgreen:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 kwie 2014, 09:21

drynk pisze:
genowaty pisze:niektóre zdania buby zrozumiałem jak bym czytał wypowiedzi dadzia na bańce ;P :mrgreen:

śmiesz żartować, dadzio jest bezkonkurencyjny... dzięki niemu wiem, że chcę mieć epitafium: "sytuacja napięta jak plandeka na żuku" :mrgreen:

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 09 kwie 2014, 16:23

pokerka90 pisze:Swego czasu gralem sporo tego, dopoki nie nabawilem sie hemoroidow :D
Pamietajcie o cwiczeniach, bo slabej kasy bolu dupy szkoda.

Do dupy debiut na forum w nowym znaczeniu :mrgreen:

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 10 kwie 2014, 10:27

iza_doria pisze:Mam nieskromne wrażenie, że Polsat nakręci nowy odcinek "pamiętników z wakacji" jednak na podstawie wpisu z mojego bloga Ale próbuj dalej, może kiedyś to mi się trafią nudne wakacje z problemami

a Glory chciał tylko kilka dobrych rad nam dać...

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 10 kwie 2014, 10:37

Tyle tego napisał, że myślałam, że chciał mnie przegonić treścią i objętością tylko mu się znudziło w 1/36 drogi :D

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 10 kwie 2014, 17:28

Slodziak pisze:iza nic się nie martw spieszę z drugą częścią poradnika, której Glory nie zdążyłnapisać zanim hotel pod Paryżem okazał się pralnią pieniędzy.

4. Autostop

Najtańszy, a zarazem dosyć emocjonujący środek transportu. Nie licząc nowych dziwactw typu blablacar autostopem jedziemy zawsze za darmo - minusy często dojazd do celu wymaga wzięcia kilku autostopów. Jednak nawet w tym - wydawałoby się - łatwym środku transportu mogą znaleźć się nie przewidziane trudności.

Zawsze należy być przygotowanym na różnorodność kulturową kierowcy. Kiedyś z żoną wybraliśmy się autostopem na Hawaje. Do pewnego momentu wszystko było ok, ale w okolicach włoskiej Wenecji zatrzymało się auto Rumunów (w zasadzie to cyganów pisane z małej). Ciężko powiedzieć co robić w takim momencie - zrezygnować nie wypada, bo wieszczy to szybki wpierdol. Wsiąść nie warto, bo istnieje jakieś 103,5% szans na stratę wszystkich pieniędzy. Jedynym sposobem by tego uniknąć jest przenośne cb radio i stałe pytanie czy nie jedzie jakiś cyganowóz w pobliżu.

5. Nazwa kraju

Wydawałoby się nikła sprawa, ale nic bardziej mylnego. ZAWSZE należy zwracać uwagę na dokładną nazwę kraju, do którego chcemy lecieć.

Niecały rok temu żona zarezerwowała rewelacyjne wczasy w Korei Południowej. Normalnie 1$ nocleg ze śniadaniem. Wybraliśmy się na miesiąc, bo to i tak drożej niż sam samolot, a na miejscu okazało się, że nei mamy wiz... do Korei Północnej.

6. Imię żony

Również nasze dane trzeba wpisywać z wielką ostrożnością. Kiedyś przypadkiem pomyliłem imię żony i skończyło się samotnym tygodniem w Barcelonie. Do dziś mi wypomina, że zrobiłem to celowo. Bo przecież Patrycja i Kasia nie mogą się pomylić...

7. Hotel boy

Większość hoteli posiada swoich boji. Ma taki odstawić nasze auto na parking, wziąć walizkę do pokoju i ogólnie być na każde takie zawołanie. I jest to bardzo dobre rozwiązanie, bo mój stary kręgosłup nie dawał już rady z taką ilością walizek.

Niestety kiedyś w Burkina Faso zarówno samochód, jak i walizki nam zniknęły. Po wyjaśnieniu okazało się, że nie każdy murzyn w oczojebnym, pomarańczowym stroju jest hotel boyem. ZAWSZE należy sprawdzać identyfikator.

8. Wielbłądy

W ciepłych krajach podróż na wielbłądach nie jest niczym ekstrawaganckim. Ci bardziej leniwi turyści po prostu wynajmują zwierza i jadą pod górkę miło, wygodnie... i w smrodzie.

Niestety kiedyś z żoną w Górnej Republice Nowej Gwinei nie powiedziano nam, że wielbłądów nie należy... klepać po tyłku. Nieopisany jest mój strach z 500 metrowego biegu wielbłąda, który skoczył się moim bolesnym upadkiem na dupsko.

wymiótł tym poradnikiem :mrgreen:

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 10 kwie 2014, 18:56

gama pisze:
drynk pisze:A tak w ogóle, to gdzie jest Radom?

To tam, gdzie chytra baba z Radomia mieszka :mrgreen:

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”