THE BEST OF Czerwiec 2016 - PROPOZYCJE !

Czyli forumowy humor - najśmieszniejsze cytaty wyłowione na forum w poprzednim miesiącu
Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

THE BEST OF Czerwiec 2016 - PROPOZYCJE !

Postautor: iza_doria » 02 cze 2016, 15:20

Podajemy propozycje do THE BEST OF Czerwiec 2016 !

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 02 cze 2016, 15:21

x [Dzisiaj 2:05] iza_doria: "wiciu, a mi możesz trening rozpisać ? Bo chcę zrzucić 10 kg. Jeszcze 13 mi zostało."
x [Dzisiaj 2:05] Slodziak: ?????????
x [Dzisiaj 2:06] Slodziak: To jakbyś zapytała "gama, jak się sika na stojąco?"
x [Dzisiaj 2:06] Slodziak: Albo "Glory jak sięjeździ autobusem?"
x [Dzisiaj 12:43] Glory: Jechalem kiedys autobusem!
x [Dzisiaj 12:46] karwek: w GTA się nie liczy
Ostatnio zmieniony 02 cze 2016, 17:04 przez iza_doria, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 04 cze 2016, 11:17

dadzio10 pisze:Alkohol nie jest dla każdego oczywiscie wczesniej pilem caly czas dzis patrze na mailu a tam potwierdzenie za bilety i hotel co kupilem w sierpniu i lece do bergamo na wakacje kurwa co ja odjebalem , ja juz kurwa nie pije a mialem kupic rower

coraz gorzej znosze 2-3 tygodniowe melanze potem jak przestaje pic to zaczyna byc coraz ciezej z dochodzeniem do siebie i ogarnianiem zycia. nie wiem kupuje juz nawet aktimele zeby zazyc troche kultury ale to nie pomaga

oraz

genowaty pisze:
Berba pisze:
dadzio10 pisze:
nie pilem caly tydzien , dzis tez nie pije , przygotowanie mentalne do gry .

Ja juz nie pije 26 dni. Ale nie pod rzad, wiec nie jest zle :).

ja jakieś 11h...

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 04 cze 2016, 14:01

dadzio10 pisze:dzis patrze na mailu a tam potwierdzenie za bilety i hotel co kupilem w sierpniu i lece do bergamo na wakacje kurwa co ja odjebalem

Przypomniała mi się jedna genialna książka...

Szamo:

-Adam (Ledwoń), a pamiętasz, co żeś zrobił wczoraj w nocy ?
-Ja nic nie pamiętam !
-Audi Q7 kupiłeś !
-Ja ?!
-Tak.
-O ku*wa, znowu ?

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 04 cze 2016, 14:01

dadzio10 pisze:Przeczytałem ciekawy post na temat samodoskonalenia sie czy myslicie ,ze to dobry pomysl i jakie sposoby wy stosujecie?

"Wydajnosc mozgu jest uzalezniona od szybkosci jego neuronow. Calkowita predkosc dzialania mozgu jest taka jak predkosc najwolniejszej komorki. Jak wiadomo alkohol niszczy neurony, ale dziala tutaj naturalna selekcja i najpierw eliminowane sa te najslabsze i najmniej przystosowane. Nalezy czesto pic aby pozbyc sie tych najwolniejszych komorek i uczynic z mozgu szybka i perfekcyjnie dzialajaca maszyne. W rezultacie polepsza sie zdolnosci do przyswajania wiedzy oraz wzrosnie wydajnosc w codziennej pracy. Zachecam wszystkich do zastosowanie tej techniki samodoskonalenia sie."

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 05 cze 2016, 12:09

knoperss pisze:Najważniejsze pytanie to przeciwko komu gramy??
Bo jeżeli to Wahi to instant all in. On sprawdzi z 72o bo będzie liczył na gs.
Nikozi to sprawdzi all-in nawet z T2 bo tak mu się spodoba flop że mu bez różnicy co tam masz.
Wiciu to by sprawdził nawet gdyby nie grał w tym turku.
Najważniejsze to odpowiedzieć sobie na jedno bardzo ważne pytanie! Przeciw komu z tych fiszy grasz??

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 05 cze 2016, 23:16

Zapisy do PKSOP

nomad pisze:7. Glory
8. lion_victor (7-ka przekonała )
9. Mhamishi (8-ka mnie przekonała)

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 15 cze 2016, 09:30

polak13 pisze:[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3257a4d42d1f.png]Obrazek[/url]

A tutaj jeszcze przykład dlaczego omija się takie krzaki ;) Dosiadło się do mnie 3 typów,wszyscy te same niki co widać na obrazku i centralnie było widać że krają pod siebie ;) Właśnie dlatego lepiej grać na bardziej znanych platformach.

polak13 pisze:Ale wtopa ;d wpłaciłem jeszcze żeby im pokazać :D A tu się okazało że ten pokój siętak nazywał i każdy miał nick madrid :lol: :lol: nie no idę spać hahaha

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”