Zapraszam do zgłaszania kandydatur na THE BEST OF CZERWIEC 2009 - w pierwszych dniach lipca pojawi się ankieta do głosowania z Waszymi propozycjami.
Przypominam o trwającym głosowaniu na THE BEST OF MAJ 2009
THE BEST OF CZERWIEC 2009 R.
- Sebola
- -#VIP

THE BEST OF CZERWIEC 2009 R.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 23:21 przez Sebola, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebola
- -#VIP

Rzeczywiście bałagan tu jakich mało a forma wymknęła się spod kontroli. Proszę o ponowne zgłaszanie kandydatur na czerwiec (wszystkie poprzednie uważamy za niebyłe dlatego je skasowałem) - zgodnie z regulaminem z dokładnym opisem do jakiej kategorii zaliczamy dane zgłoszenie (CYTAT, GRACZ, USER, ROZDANIE)
Niedozwolone jest zgłaszanie czegokolwiek poza wymienionymi kategoriami. Jeśli macie watpliwości - prosze o prv do mnie z propozycją zgłoszenia. Unikniemy w ten sposób bałaganu.
Jak problem się bedzie powtarzał - zamkniemy dział tylko dla niebieskich lub nawet tylko dla pokerkingów.
Regulamin znajdziecie TUTAJ
Niedozwolone jest zgłaszanie czegokolwiek poza wymienionymi kategoriami. Jeśli macie watpliwości - prosze o prv do mnie z propozycją zgłoszenia. Unikniemy w ten sposób bałaganu.
Jak problem się bedzie powtarzał - zamkniemy dział tylko dla niebieskich lub nawet tylko dla pokerkingów.
Regulamin znajdziecie TUTAJ
- alekspolak1
- -#VIP

Tu tak pusto to moze ja wpisze jedna mala rzecz
jak przeczytalem wpis glorego to wydawalo mi sie ze czytam jakas promocje w telemarkecie lub w mango poprostu ma ta fantazje i mi sie spodobalo.... przynajmniej zachecajace do gry i wyrabiania pktow na softach
jak przeczytalem wpis glorego to wydawalo mi sie ze czytam jakas promocje w telemarkecie lub w mango poprostu ma ta fantazje i mi sie spodobalo.... przynajmniej zachecajace do gry i wyrabiania pktow na softach
Co miesiąc nagrody są dwie - mega wypasione, super rewelacyjne, kosmicznie praktyczne bluzy Pokerkings!
- sextasy
- -#aktywny

Cytat - Prosto z SB!
[Dzisiaj 2:42] arek_FJ: Sa jakies kursy/obozy dla kobiet, zeby je nayczyc posluszenstwa?
[Dzisiaj 2:44] arek_FJ: Po prostu masakra, ide po piwo do kuchni, patrze nie ma moich krat. Budze dziewczyne i mowi, ze schowala w komorce, zebym nie pil, bo niby ustawila mi jakis limit 2 piwa dziennie
[Dzisiaj 2:42] arek_FJ: Sa jakies kursy/obozy dla kobiet, zeby je nayczyc posluszenstwa?
[Dzisiaj 2:44] arek_FJ: Po prostu masakra, ide po piwo do kuchni, patrze nie ma moich krat. Budze dziewczyne i mowi, ze schowala w komorce, zebym nie pil, bo niby ustawila mi jakis limit 2 piwa dziennie
- marsylianka
- -#pretendent

ja proponuję fragment wypowiedzi Drynka - analiza w iście wakacyjnym nastroju
http://www.pokerkings.pl/trudna-decyzja ... htm#174566
drynk pisze:można przyatakować preflop, żeby sprawdzić wodę i nie wchodzić do niej z podartymi na tyłku kąpielówkami
http://www.pokerkings.pl/trudna-decyzja ... htm#174566
- mx
- -#zasłużony

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”