THE BEST OF CZERWIEC 2009 R.

Czyli forumowy humor - najśmieszniejsze cytaty wyłowione na forum w poprzednim miesiącu

Który cytat, rozdanie, którego usera, gracza uważasz za THE BEST OF CZERWIEC 2009

Czas głosowania minął 11 lip 2009, 23:21

CYTAT: Co miesiąc nagrody są dwie - mega wypasione, super rewelacyjne, kosmicznie praktyczne bluzy Pokerkings! - GLORY
2
17%
CYTAT: Po prostu masakra, ide po piwo do kuchni, patrze nie ma moich krat. Budze dziewczyne i mowi, ze schowala w komorce, zebym nie pil, bo niby ustawila mi jakis limit 2 piwa dziennie - AREK_FJ
4
33%
CYTAT: można przyatakować preflop, żeby sprawdzić wodę i nie wchodzić do niej z podartymi na tyłku kąpielówkami - DRYNK
2
17%
CYTAT: Dokładnie dla mixowania gry powinienem co jakis czas zrzucic asy - UKIE
4
33%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

THE BEST OF CZERWIEC 2009 R.

Postautor: Sebola » 01 cze 2009, 21:21

Zapraszam do zgłaszania kandydatur na THE BEST OF CZERWIEC 2009 - w pierwszych dniach lipca pojawi się ankieta do głosowania z Waszymi propozycjami.

Przypominam o trwającym głosowaniu na THE BEST OF MAJ 2009
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 23:21 przez Sebola, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 09 cze 2009, 20:20

Rzeczywiście bałagan tu jakich mało a forma wymknęła się spod kontroli. Proszę o ponowne zgłaszanie kandydatur na czerwiec (wszystkie poprzednie uważamy za niebyłe dlatego je skasowałem) - zgodnie z regulaminem z dokładnym opisem do jakiej kategorii zaliczamy dane zgłoszenie (CYTAT, GRACZ, USER, ROZDANIE)
Niedozwolone jest zgłaszanie czegokolwiek poza wymienionymi kategoriami. Jeśli macie watpliwości - prosze o prv do mnie z propozycją zgłoszenia. Unikniemy w ten sposób bałaganu.
Jak problem się bedzie powtarzał - zamkniemy dział tylko dla niebieskich lub nawet tylko dla pokerkingów.

Regulamin znajdziecie TUTAJ

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 13 cze 2009, 14:11

Tu tak pusto to moze ja wpisze jedna mala rzecz :)

jak przeczytalem wpis glorego to wydawalo mi sie ze czytam jakas promocje w telemarkecie lub w mango poprostu ma ta fantazje i mi sie spodobalo.... przynajmniej zachecajace do gry i wyrabiania pktow na softach :)

Co miesiąc nagrody są dwie - mega wypasione, super rewelacyjne, kosmicznie praktyczne bluzy Pokerkings!

Awatar użytkownika
sextasy
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sextasy » 16 cze 2009, 01:50

Cytat - Prosto z SB!

[Dzisiaj 2:42] arek_FJ: Sa jakies kursy/obozy dla kobiet, zeby je nayczyc posluszenstwa?
[Dzisiaj 2:44] arek_FJ: Po prostu masakra, ide po piwo do kuchni, patrze nie ma moich krat. Budze dziewczyne i mowi, ze schowala w komorce, zebym nie pil, bo niby ustawila mi jakis limit 2 piwa dziennie

Awatar użytkownika
marsylianka
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: marsylianka » 29 cze 2009, 18:06

ja proponuję fragment wypowiedzi Drynka - analiza w iście wakacyjnym nastroju ;)

drynk pisze:można przyatakować preflop, żeby sprawdzić wodę i nie wchodzić do niej z podartymi na tyłku kąpielówkami

http://www.pokerkings.pl/trudna-decyzja ... htm#174566

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 30 cze 2009, 01:29

Rozmowa na SB i analiza rozdania w ktorym AA ukiego lamie set po flopie ;)

No to mixujmy ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „THE BEST OF THE BEST”