Coś mi się wydaje, ze algorytm losujący na PokerStars-nielegalny-w-PL! nie działa poprawnie. Taka oto sytuacja z dnia dzisiejszego.
Dobijam do stolika i gramy. Ogólnie jest 6-7 graczy. Rozgrywka standardowa, czasem trafi się coś lepszego, czasem gorszego. No i przyłazi jakiś kolo z ksywa na K.
I w tym momencie w zasadzie nie można juz normalnie grac, bo wszystkie dobre układy idą do niego. W pierwszej chwili myślę, chwilowy brak szczęścia. No ale rozgrywka staje się coraz bardziej upierdliwa, wiec włażę na historie rozdań i liczę.
Tak wiec były 52 rozdania, z czego ten krejzol wygrał 25. Graczy przy stoliku było 6, w porywach do 7. Rozgrywka dosyć dynamiczna, ja miałem sporo forsy, wiec nie było sytuacji gdzie ludzie pasowali. Później już dla zasady szedłem w zaparte, żeby tylko grac do końca. Oczywiście mam zapisana historie rozdań.
Czyli podsumowując, statystycznie dzieją się tam rzeczy całkowicie niemożliwe.
P.S. Żeby nie było, ze jestem jakimś frustratem. Graliśmy oczywiście na wirtualna kasę, wiec nic nie mogło zakłócić mojego trzeźwego osadu - emocje zerowe. Po za tym, od roku gram poprzez PokerTH i nigdy złego słowa nie mogłem powiedzieć o losowaniu kart.
Jako, ze mam zamiar grac za prawdziwe pieniądze, jakieś 10 dni temu wpadłem na PokerStars-nielegalny-w-PL!. I tu zaczynam mieć dylemat czy warto.
Tasowanie kart na PokerStars-nielegalny-w-PL!
-
Robal666
- -#pretendent

-
Kantus
- -#aktywny

- wheeny
- -#zasłużony

To doomswitch, poszukaj w internecie. PokerStars-nielegalny-w-PL! stosuje taką taktykę, że jak komuś z nieznanych graczy za dobrze idzie, to mu robią takie wpisy w rejestrze systemu żeby nic nie wygrywał.
Rozwiązanie też jest w necie opisane, trzeba przeinstalować soft i wyczyścić rejestr systemu - jak ręką odjął, znowu będzie normalnie.
(a tak serio to powodzenia w liczeniu wariancji na próbce 52 rozdań)
Rozwiązanie też jest w necie opisane, trzeba przeinstalować soft i wyczyścić rejestr systemu - jak ręką odjął, znowu będzie normalnie.
(a tak serio to powodzenia w liczeniu wariancji na próbce 52 rozdań)
-
Robal666
- -#pretendent

W świadome działanie nie wierze. To raczej zwalony algorytm.
Nie wiem co ty chcesz tutaj liczyć. Biorąc pod uwagę, ze gra 6 graczy, to statystycznie w 52 rozdaniach jeden gracz może mieć 8 razy układ najsilniejszy. Najmocniejszy układ w 25 rozdaniach to odchylenie od normy rzędu 300%. Czyli absolutnie po za marginesem błędu, nawet pomijając niewielka liczbę prób.
a tak serio to powodzenia w liczeniu wariancji na próbce 52 rozdań
Nie wiem co ty chcesz tutaj liczyć. Biorąc pod uwagę, ze gra 6 graczy, to statystycznie w 52 rozdaniach jeden gracz może mieć 8 razy układ najsilniejszy. Najmocniejszy układ w 25 rozdaniach to odchylenie od normy rzędu 300%. Czyli absolutnie po za marginesem błędu, nawet pomijając niewielka liczbę prób.
-
jack
- -#aktywny

-
Robal666
- -#pretendent

Ehh, to jest chyba HIT dzisiejszego wieczoru. Wlazłem tylko na 10min rozegrać rundkę, ale szybko straciłem ochotę na granie.
Dwa następujące po sobie rozdania:
Ja jestem ofermą z asami
Tak w ogóle to przyjrzyjcie się kartom przeciwników i powiedzcie szczerze, czy niema tu jakiejś prawidłowości. A takie sytuacje mam w zasadzie co krok.
Dwa następujące po sobie rozdania:
Ja jestem ofermą z asami
Tak w ogóle to przyjrzyjcie się kartom przeciwników i powiedzcie szczerze, czy niema tu jakiejś prawidłowości. A takie sytuacje mam w zasadzie co krok.
-
Voyteck89
- -#zwykly

co do pierwszej sytuacji to tak już czasem bywa że Ci asy połamią jakimś tripsem, lub fulem w tym przypadku, a w drugiej trudno się dziwić skoro jest 5 graczy w rozdaniu to bardzo prawdopodobne że komuś dojdzie lepiej niż Tobie.
ciekawe jest to że, jak mówisz, w dwóch rozdaniach pod rząd dostałeś asy
ciekawe jest to że, jak mówisz, w dwóch rozdaniach pod rząd dostałeś asy
- stafikus
- -#aktywny

cytat:"P.S. Żeby nie było, ze jestem jakimś frustratem. Graliśmy oczywiście na wirtualna kasę"
To powinno już wszystko wyjaśnić
Teraz dodam coś od siebie: ponad 90% ze swojej gry online gram na PokerStars-nielegalny-w-PL! i na przykład wczoraj miałem 4 razy połamane asy, 7 razy widziałem karety i raz pokera i czy to zmieniło moje podejście do PokerStars-nielegalny-w-PL!??? NIE. Cały czas tam gram, ogólnie wychodzę na plus i nie narzekam, jeżeli np. pięć razy z rzędu przegrałem coinflipy to znaczy , ze soft jest jakiś podkręcony? Na pokerstarsie gra multum swietnych pokerzystów i jakoś nienarzekają więc zażalenia proszę kierować gdzie indziej albo poprostu poszukać błedów we własnej grze, bo gdzie by się nie grało, jezeli podejmuje się trafne decyzje to w long runie wyjdzie się na +
To powinno już wszystko wyjaśnić
Teraz dodam coś od siebie: ponad 90% ze swojej gry online gram na PokerStars-nielegalny-w-PL! i na przykład wczoraj miałem 4 razy połamane asy, 7 razy widziałem karety i raz pokera i czy to zmieniło moje podejście do PokerStars-nielegalny-w-PL!??? NIE. Cały czas tam gram, ogólnie wychodzę na plus i nie narzekam, jeżeli np. pięć razy z rzędu przegrałem coinflipy to znaczy , ze soft jest jakiś podkręcony? Na pokerstarsie gra multum swietnych pokerzystów i jakoś nienarzekają więc zażalenia proszę kierować gdzie indziej albo poprostu poszukać błedów we własnej grze, bo gdzie by się nie grało, jezeli podejmuje się trafne decyzje to w long runie wyjdzie się na +
-
Robal666
- -#pretendent

Wiesz, nie do końca chodzi mi o to, ze ciągle przegrywam, bo tak nie jest. Przedwczoraj powiększyłem objętość swojego wirtualnego konta 35 krotnie. Wkurzają mnie jednak anomalie, które nie występują na przykład w programach w stylu pokerTH.
Kareta trafia sie statystycznie raz na 4000 rozdań. Poker mniej więcej raz na 66000 (chyba). Szansa na AA w dwóch następujących po sobie rozdaniach, to natomiast 1/38000.
A co do PokerStars-nielegalny-w-PL!. Jutro wbijam na inne serwisy i dam znać jak sprawa wygląda w innych miejscach.
7 razy widziałem karety i raz pokera
Kareta trafia sie statystycznie raz na 4000 rozdań. Poker mniej więcej raz na 66000 (chyba). Szansa na AA w dwóch następujących po sobie rozdaniach, to natomiast 1/38000.
A co do PokerStars-nielegalny-w-PL!. Jutro wbijam na inne serwisy i dam znać jak sprawa wygląda w innych miejscach.
- stafikus
- -#aktywny

-
Robal666
- -#pretendent