Nie mam histori wiec napisze. HU za 25$ blindy 25/50 stacki po ok 1500.
Ja As; Js
przeciwnik Kd ; 3h
Ja pre flop podbliem 2.5 BB on call
Flop
5s; 7s; Ks
on check ja bet 3BB on all in ja call
Turn:
Kh
River
Kc
Prawdopodobienstwo takiej sytuacji nuts flush z flopa conra runner runner kareta chyba zakrawa o 6 w totolotka.Moze komus chce sie policzyc?
Taki oto kwiatuszek :)
- badzio
- -#aktywny

Na flopie miał aż niecałe 3%. Jak na pokera online to bardzo dużo
A na poważnie to niezły bad beat, ale nic nie poradzisz na takie akcje i od czasu do czasu musisz zaliczyć i takie cuda.
Niedawno miałem podobną akcję live z tą różnicą, że rywal uzbierał pokera. Jedna karta mu brakowała na turnie i na riverze trafił. W sumie, to nawet się nie zdziwiłem. Zaczynam się przyzwyczajać.
A na poważnie to niezły bad beat, ale nic nie poradzisz na takie akcje i od czasu do czasu musisz zaliczyć i takie cuda.
Niedawno miałem podobną akcję live z tą różnicą, że rywal uzbierał pokera. Jedna karta mu brakowała na turnie i na riverze trafił. W sumie, to nawet się nie zdziwiłem. Zaczynam się przyzwyczajać.
-
Jacono
- -#pretendent

- apolinary83
- -#VIP

-
Goshti
- -#aktywny

Ja w sumie mam juz powoli dość pokera, bo to co się dzieje to zabija chęć do gry, jakiś idiota wchodzi all in z 22 na AA i mu dochodzi strit, albo podbija z Q6s ja łapie dwie pary na flopie AAJJ on all in ja check i dostaje runner runner flush, albo runner runner strit, i po cholere grać sity czy turnieje mozolnie budować stack gdy w końcu trafi mi się jakiś idiota który ma cholernego fuksa i z ostatniej chwili pocket 2 flop 2, sie ciesze check (DoN) koles all in z JJ ja chceck i co runner runner flush myslalem ze pierdolne tym laptopem
-
granik
- -#pretendent

-
Goshti
- -#aktywny