Taki cadillac wsrod bad beatow

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Cold.FuzZion
-#pretendent
-#pretendent

Taki cadillac wsrod bad beatow

Postautor: Cold.FuzZion » 04 sty 2009, 14:36

Gra cashowa live - flop konczy sie all-inami, a ja jestem kolesiem z Kd7d. Tak tylko gwoli scislosci na turnie doszla 4 i kolejna 4 na riverze :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

kubusdagus
-#VIP
-#VIP

Postautor: kubusdagus » 04 sty 2009, 14:50

Kto pierwszy rzucił all-ina?? I jak przedstawiały się Wasze stacki? Niby oba zagrania poprawne, semi-blef(plus druga para) vs semi-blef, ale trzeba uwzględnić ile było w puli i jakie mieliście stacki, by coś więcej powiedzieć. Reszta zwykły pech, bo tak naprawdę tylko jakikolwiek runner runner ratował kolesia, czy do tripsa, czy do 2 par, czy do strita i to bez kara oczywiście, więc do tego odchodzą mu outy. Poker :mrgreen:

knapik777
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: knapik777 » 04 sty 2009, 19:42

Jak dla mnie to napewno liczyl na kolor..

Awatar użytkownika
sn00pski
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sn00pski » 04 sty 2009, 20:13

Tez mi sie tak wydaje. Obaj mieliscie ladnego drawa do koloru, tylko niestety turn a przede wszystkim river byly nieszczesliwe dla Ciebie. Zycie albo poker jak kto woli ;)

Cold.FuzZion
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Cold.FuzZion » 04 sty 2009, 20:37

kubusdagus pisze:Kto pierwszy rzucił all-ina?? I jak przedstawiały się Wasze stacki? Niby oba zagrania poprawne, semi-blef(plus druga para) vs semi-blef, ale trzeba uwzględnić ile było w puli i jakie mieliście stacki, by coś więcej powiedzieć. Reszta zwykły pech, bo tak naprawdę tylko jakikolwiek runner runner ratował kolesia, czy do tripsa, czy do 2 par, czy do strita i to bez kara oczywiście, więc do tego odchodzą mu outy. Poker :mrgreen:

On rzucil all-ina a ja mialem oddsy zeby sprawdzic fd. Pf byl podbity i troche ludu weszlo, takze sie zrobila pula. Liczylem sie z tym ze on tez moze miec fd na Asie ale wtedy, nawet przy 2 over-kartach musze sprawdzic jak dostaje lepiej niz 2:1 na kasie.
knapik777 pisze:Jak dla mnie to napewno liczyl na kolor..
Myslales kiedys o tym zeby sie do Mensy zapisac ? :D
To jest oczywiste, ze na kolor liczyl, tyle ze jak masz 95% szans na wygrana i przegrywasz to mozna mowic o bad-beacie i wlasnie chyba po to jest ten dzial a nie do analizy rozdan i poprawnosci ich rozegrania ;) Daje glowe, ze zadna ksiazka Ci nie powie, zeby callowac z reka 64s czy K7s, a moim zdaniem to jest gowno prawda, bo jak masz read na goscia i pozycje to mozesz grac na niego doslownie z byle jaka karta i sprawdzac jego raisy na kazdym str. z marna para dwojek wiedzac, ze sa one najlepsza reka, bo koles nie trafil flopa ze swoim ksiazkowym AK czy AQ.

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 05 sty 2009, 14:46

knapik777 pisze:Jak dla mnie to napewno liczyl na kolor..

nie no serio?:P

Co do sprawdzenia to nie mozesz miec do siebie pretensji, call jak najbardziej poprawny, malo rak bilo Cie w tym momencie takze tylko pech sprawil to ze pula poszla w nie tym kierunku co powinna ;)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 sty 2009, 00:46

Cold.FuzZion, niech zgadnę grałeś przeciwko SZu ?

Cold.FuzZion
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Cold.FuzZion » 13 sty 2009, 21:42

glory glory man united pisze:Cold.FuzZion, niech zgadnę grałeś przeciwko SZu ?
Hehehehehehe skad wiedziales ? :D
Btw Szuwar sie dopytuje kiedy zawitasz znowu w Awarii :)

Wróć do „Bad beats”