Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.
-
Bryna
- -#zwykly

Postautor: Bryna » 08 lip 2010, 09:20

Witam, na forum jestem nowy, w pokera również raczkuje ale temat bardzo mnie interesuje i chce poszerzać tutaj swoją wiedzę. Na początek szukam programu który wyliczy mi procentowo po rozdaniu kart, jakie są szanse np. w stosunku do tego co mam , co można uzyskać. Powiedzmy dostaje 5 i 6 różne kolory, w tym momencie chce wiedzieć jakie mam szanse np. na parę, strita czy kolor, itd. po każdej kolejnej karcie. Dziękuje.
-
Jamik
- -#zwykly

Postautor: Jamik » 08 lip 2010, 13:50
Jest kilka programów pokazujących oddsy, outy i jaki masz % szans by dobrać dobry układ itp. np. HoldemGenius, TexasCalculatem, CalculatemPRO.
Niestety nie są one darmowe i musisz się liczyć z wydatkiem minimum 50$.
-
dadzio10
- -#VIP

Postautor: dadzio10 » 08 lip 2010, 15:08
Ale możesz wypróbować każdy z tych programów ilość dni do testów jest różna jedno miesiąc jedno tydzień
Jeszcze masz
Magic Holdem
Omaha Indicator
Holdem Indicator
-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 12 lip 2010, 13:47
Osobiście gram głównie MTT i bardzo sobie chwalę Tournament Indicator, zwłaszcza po ostatnich poprawkach

Tak więc do cashówek pewnie niezły będzie Hold'em Indicator ale nigdy go na oczy nie widziałam

-
gama
- LEGENDA

Postautor: gama » 12 lip 2010, 15:23
iza_doria pisze:bardzo sobie chwalę Tournament Indicator
A czy robiłaś może reinstalke systemu? Bo u mnie po formacie kompa Tournament Indicator od nowa był "zablokowany" tylko dla jednego pokeroomu. I co? Mam teraz od nowa ugrywać tam ileś rąk, żeby program działał wszędzie? Bezsensu to trochę, mój facet napisał w tej sprawie do supportu to olewka z ich strony....
-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 12 lip 2010, 15:49
Hmm... U mnie raz system padł i też po naprawie TI był zablokowany. Ale napisałam do suportu i w ciągu godziny dostałam nowy klucz licencyjny. Napisz jeszcze raz po prostu.

-
bnkn
- -#pretendent

Postautor: bnkn » 22 lip 2010, 21:21
potwierdzam! pisanie do oporu daje rezultaty

Wróć do „Książki i programy pokerowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.