SUPERTILT xD by Oskarek_89

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 16 lut 2008, 13:52

No widze ze pieknie Ci idzie na Everescie;) Szczerze mowiac nie wierzylem na poczatku ze uda Ci sie cokolwiek istotniejszego ugrac a tu prosze, juz nawet pokazna sumka sie z tego zrobila. A ja nawet niedawno sie dowiedzialem ze wyplaty mozna robic juz od 1 dolara;) Na razie mam dosyc Everesta, bo w jednym przegraniu stracilem 1,5 dolara co mnie strasznie zabolalo ;) Szczegoly u mnie;)
pozdrawiam!

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 16 lut 2008, 15:09

Oskarek_89 pisze: Zobaczylem ze wyplata MINIMUM to 1$ to wyplacilem sobie dokladnie 6,50$ :)

To nieźle idzie :) Dawaj dalej to oprócz na prawko to jeszcze na auto uzbierasz :D

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 16 lut 2008, 15:13

ładnie oskarek :D , oby tak dalej , tylko na szybko nie wskakuj na wyższe limity , to kasa tak cięzko zarobiona moze szybko zniknąć
i mam pytanie nie zwiazane z blogiem , jak wklejasz takie ładne zdjęcia ? i ze one są takie duże?

Oskarek

Postautor: Oskarek » 16 lut 2008, 16:52

Naciskam PRINTSCREEN :) wchodze w PAINT wycinam kawalek wrzucam na IMAGESHACK wybieram ostatni link potem [img]TU%20WKLEJAM%20LINK[/img] i tyle :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 18 lut 2008, 09:39

No na razie brak kasy :/ Czekam na Kase od GLORY na TITAN :P i bedziemy grac :) a tak to na razie freerolle i everest-brak-polskiej-licencji! free :) Wczoraj z CD POKER zarejestrowalem sie ale nie wiem co robilem ze ok 22 przypomnialo mi sie ze o 21 byl turniej :D xD No nic dzis sprobujemy ugrac cos na everest-brak-polskiej-licencji!

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 lut 2008, 09:41

Własnie zobaczylem ze nie mam nic napisane o TURNIEJU NA TONYG ktory wygralem :P
Zgarnalem niezla sumke bo 37,50$ :) Ale 2 dni grania i kasa poszla :/ nie wiem jak to sie dzieje ze mna ze ostatnio DOSLOWNIE nic mi nie idzie jak juz mam kase na Pokera :/ To jest takie denerwujace Mam swietne karty nie do pobicia raczej ale te 2 ostatnie zawsze padna dla przeciwnika Normalnie odechciewa sie grac :) Moja Dziewczyna powiedziala ze jestem uzalezniony od pokera :D HAHA moze i tak ale postanowilem sobie zrobic przerwe :) Zarejestrowalem sie juz za tydzien na TONYM wiec jesli juz to tam bedzie gral SITOUT :) Moze chociaz 3,75$ wpadnie :) Teraz strasznie zaluje bo po wygranym turnieju obiecalem sobie ze od razu wyplace ta kase bo wiedzialem ze przegram ale nie... (Oskar no dawaj wygrasz wiecej graj xD ) i mam :/ Stwierdzilem ze dam sobie spokoj przynajmniej do MATURY po maturze wroce i zaczne znowu grac :) Oczywiscie od czasu do czasu zagram w jakims freerollu pokerkings ale na pewno nie w kazdym i nie bede gral po 3 godz :) Jeszcze 10 tyg. do matury a ja nawet nie mam pracy maturalnej zrobionej :) Nic sie nie nauczylem teoretycznie chociaz probna mature z matmy zdalem ale na 34% :P To i tak dobrze w porownaniu z reszta klasy xD Wiec mozna powiedziec ze na dzien dzisiejszy koncze BLOGa ale bede od czasu do czasu cos Tu wpisywal bo moze ktos to czyta :P :oops:

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 22 lut 2008, 10:32

No matura maturą - ale nie można się cały czas uczyć - więc nie zapominaj przynajmniej o naszych turkach forumowych. Czasem trzeba się odstresować i odpocząć, zrobić sobie przerwę.
Jeśli chodzi o nałóg - to mi żona też ciągle o tym powtarza - także nic nowego - trzeba po prostu znaleźć w tym wszystkim jakąś równowagę - bez przesady w jedną i bez przesady w drugą stronę (bo ileż godzin dziennie można z kobietą wytrzymać ;) )
Jesli chodzi o czytalność Twojego bloga to czytamy czytamy i wciąz czekamy na to bogactwo na evereście - nieważne kiedy - może być nawet po maturze
Powodzenia

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 22 lut 2008, 10:40

Oskarek_89 pisze:(Oskar no dawaj wygrasz wiecej graj xD )

Standard.

Oskarek_89 pisze:Jeszcze 10 tyg. do matury a ja nawet nie mam pracy maturalnej zrobionej

ja nawet nie mam konspektu - polski oby przepchnąć.

Oskarek_89 pisze:Nic sie nie nauczylem teoretycznie chociaz probna mature z matmy zdalem ale na 34%

Rozszerzona rozumiem. Ja miałem chyba 38% a w klasie koleżanka 72% :O

Oskarek_89 pisze:Wiec mozna powiedziec ze na dzien dzisiejszy koncze BLOGa ale bede od czasu do czasu cos Tu wpisywal bo moze ktos to czyta :P :oops:

oki, czekamy na dalsze wieści. By the way, za 10tygodni już chyba nici po Twoim bogactwie od 0.02 bo nie będziesz mógł grać tych turków na evereście :)

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 22 lut 2008, 11:59

Oj tam :P mówiąc szczerze to zawsze mam lekką glebę jak ktoś mówi, że z czymś kończy w klasie maturalnej bo ma maturę :P Rozumiem, że chcesz się przyłożyć i zaliczyć ładnie, żeby się na dobre studia dostać, ale u mnie w klasie na 34 osoby może z 6 się do matury uczyło tak bardziej? ;) Ja sam nie uczyłem się nic, dosłownie NIC na polaka, angola i biologię ;) :P i maturka zaliczona dosyć ładnie ;)

a jeśli chodzi o ustny polski to konspekt na siłę oddałem na początku kwietnia bo babka z polaka mnie męczyła, a prace na podstawie konspektu dopiero <lol> pisałem przez jedną sobotę i niedziele, gdzie w poniedziałek po weekendzie się jej uczyłem a o 18:30 wchodziłem odpowiadać i zaliczona na 85% xD :P

więc nawiązując do pokera to nie masz się czym martwić ;) czas na pewno znajdziesz, a jak chcesz być przykładny bardziej niż ja to i tak powtórka materiału raz może dwa razy w tygodniu zupełnie wystarczy ;) :P

więc graj, graj i nie przestawaj, bo czekamy na to bogactwo na evereście ;) :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 lut 2008, 12:13

Haha :D No to zobaczymy poprostu chcialem odpoczac od Pokera ale widze nie da rady przyszla mi wiadmosc na PW od Glorego o 60$ na Titan ze juz moge dostac wiec dalej bede gral :PP No to zobaczymy jak mi na Titan Pojdzie :D a ja sie do tej pory nic nie uczylem i tak pomyslalem ze juz tylko 10 tyg a ja NIC nie umiem :D no ale w pokera jednak bede gral :P ale juz nie tak czesto :) Moze teraz trzeba zmienic na FORTUNA w TITAN POKER :P Zobaczymy :)

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 22 lut 2008, 15:19

nie wiem czy zauwazyłes ze szykuje sie turniej forumowy na everescie ale tym razem z wpisowym (coś 2,2$ z opłatami) - jestes przygotowany? skoro wypłaciłes całą kaskę?
ruszaj chłpoie do boju: od pucybuta do milionera czyli od stolików shasta do wejsciowki na tour :mrgreen:

ja zaczałem wczoraj _(skoro nie znamy dnia ani godziny)_ a niechciałbym aby turniej odbył sie bezemnie >> i juz mam 0,4$ :oops: ale podziwiam Cię - bo myslałem ze zaziewam sie na smierc grajac na stolikach 0,10+0,01$
takie długie toury a taka mała rekompensata....

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 mar 2008, 11:40

DObra Przestalem grac w pokera ostatnio :P Olalem Bloga :( Ale nauczylem sie do matury probnej :P Okazalo sie ze nauczyciele beda stawaic za nia oceny i brac je pod uwage :) ale juz po maturach probnych jak kuipie sobie mature ustna z Polskiego zaczne grac :) Postaram sie zagrac w Poniedzialek w TONYG bop trzeba obronic 1 miejsce ale nie gwarantuje ze zagram :(

Oskarek

Postautor: Oskarek » 01 sie 2008, 08:20

Dobra wracam na salony 40$ wplacone do LuckyAcePoker i z taka kwota zaczniemy grac dzis mam malo czasu wiec duzo nie pogram ale zobaczymy co da sie zrobic. Probowalem gry na 2 stolikach ale tak mi tnie ze nie wiem xD na innych gram spokojnie na 3-4 a tu na 2 ledwo wiec bede chyba na jednym gral...
Na razie soft mnie lubi juz 2 razy w ciagu 15 minut QQ raz AA i nie mam bed beatow xD na ta chwile moj stack to 60$ ;p

kilka fajnych rak :) i w ciagu godziny podwoilem sie mialem juz 86 $ ale spadlem do 77$ i na ta chwile na razie koncze grac bo wychodze :)

nie jednak jeszcze zagralem 10 minut :D

i oto reka ktora dzieki ktorej mam stack 94 $ chyba xD cos kolo 90 iles :D

alliny poszly na turnie ;d najpierw podbilem ale on all in to ja call xD

Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 01 sie 2008, 09:30

Ładnie , wpłacone 40 i juz podwojone . Tez bym tak chciał. Nieźle weszło , Full House i 30 $ w puli .

Oskarek

Postautor: Oskarek » 01 sie 2008, 16:01

Na chwile obecna stan konta to 109.90$ :D

pozniej wrzuce screen jak udalo mi sie zarobic 20$ :P bo cos imageshack nie dziala :/

Malv20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Malv20 » 08 sie 2008, 13:03

No ładnie od razu podwoiłes swój bankroll :)
Ale swoją droga to niezły gambler jesteś :P Bo przy 40$ od razu stawki 0.25/0.5. Ja bym troche wylajtował ale twoja sprawa :)
Pozdrawiam

Oskarek

Postautor: Oskarek » 08 sie 2008, 14:59

to byly stawki 0.10/0.25 :D nie wiem czemu tak pisalo nie gralem na takich :D a co do kasy to mialem juz 130$ i nie pisalem o tym na blogu bo bylem w pracy i gralem i przegralem wszystko moja predkosc przegranych wynosila 5 BADBEATOW/10min :D DOSLOWNIE! :D mam AA flop A67 w kolorze koles QQ i wygrywa kolorem :D no duzo bylo tego az screenow bym tyle nie zmiescil.... jak zostalo mi 41$ albo 43 zagralem S&G za tyle na 10 osob odpadlem 4 xD a platne 3 :D

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 08 sie 2008, 15:34

Oskarek_89 pisze:jak zostalo mi 41$ albo 43 zagralem S&G za tyle na 10 osob odpadlem 4 xD a platne 3 :D

Sorry z góry, że napiszę niezbyt ładnie i śmiało - dla mnie takie coś to po prostu GŁUPOTA i to właśnie pisana dużymi literami :P Dostałeś pieniądze jako nagroda za aktywność na forum, dorobiłeś się ładnej sumki 130$ żeby potem wpaść w głupi tilt i w chwile wszystko przegrać? Trzeba było odejść od stolika i odpocząć jak spadłeś poniżej 100$ czy 80$, a potem wrócić i znowu zarabiać, a zagranie sit&go za całą pozostałą kasę to już czysta GŁUPOTA :P przecież z takich 40$ mogłeś jeszcze ładnie się odbić od dna ;) po co przy tilcie ryzykować całą kasę? Jakby to było ostatnie 5-10$ to bym zrozumiał albo 40$ ale jak byś przed chwilą stracił z konta 1000$ i grałeś zawsze za takie stawki, ale tak? :P

Malv20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Malv20 » 08 sie 2008, 19:49

Ano bywa tak czasem że człowiek chce sie odbić. heheh przypomina mi sie mój kumpel ktory jak przegra wchodzi na ruletke i wóz albo przwóz all in na czarne :P

Awatar użytkownika
asape
-#VIP
-#VIP

Postautor: asape » 08 sie 2008, 19:53

i w ten sposob mozna odroznic gracza od hazardzisty. Gracz zawsze wie kiedy przestac, hazardzista niestety nie... I chcac sie odbic stawia wszystko na jedna karte.. Dlatego Oskarek zmien sie, bo zle skonczysz :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 11 sie 2008, 10:07

Wiem musze skonczyc GRAC :D haha juz te maszyny glupie postawili na stacji benzynowej to codziennie tam jestesmy na poczatek 5 zl stawka 1 ;d haha wygralo sie 15 zl i zadowolony a teraz? ;/ 100 zl mam i nie wyplacam bo malo sie wydaje :/ KONIEC Z HAZARDEM

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 19 paź 2008, 00:04

asape pisze:Dlatego Oskarek zmien sie, bo zle skonczysz :)

KONIEC Z HAZARDEM

Przegladam sobie forum i nagle natraflem na ten temat... ostatni wpis zapowiadający koniec z hazardem dwa miesiace temu, oskarek jak tam bilans w pazdzierniku ? :grin: Asape, pieknie wykrakales :grin:

...potrafiles ty kiedys grac sit & go cieszac sie z wygranej 10 centow...? No way, to chyba dawno bylo :grin:
hehe ;)
Odswiezam bloga, od kilku dni cos cisza z bad beatami :cool: :mrgreen:
Pozdro :grin:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 19 paź 2008, 09:34

:P hehe nie chce mi sie pisac bloga chociaz moze nie dlugo znowu zaczne :D No kiedys gralem hehe ale to z nudow calkowitych :D a do gry wracam albo w nastepnym tyg albo na poczatku listopada

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 paź 2008, 23:02

Z racji ze na paradise-brak-polskiej-licencji! korzystaj z sharkscope mam SUPERTILT ;p to tak teraz moj blog bedzie sie nazywal :D Wplacilem dzis 50$ jakies 38Euro na Titan Poker i gram tylko HU na razie zagralem raz turek o 12,5k$ z wpisowym 5$ ale ludzie tam grali kazda reke all in i polecilem z AK a rebuya juz nie robilem :) w tym momencie mam 49.92Euro czyli jakies 65$ :P wiec nie jest zle jak nie przegram tego szybko to bede pisal ;p

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 paź 2008, 00:48

No i CH.. pech to pech ;/ mam KJ flop KJ7 ok ale on mial A10 i Q na river na limit to bylo poszlo z 15$ potem JJ flop 3310 i tak betowalismy do konca nic nie doszlo wiekszego nic 10 ale on pokazal QQ i zostalem z 38$ no nic trzeba bedzie odrabiac a bylo juz 70 :/

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”