Gra w pokera - strategie i taktyki stosowane w grze w sieci pozwalające maksymalizować wygrane podczas gra w pokera.
-
Luken
- -#pretendent

Postautor: Luken » 01 sty 2009, 03:11
Jak w temacie - gra ktoś stoliki z limitem? A jeżeli tak to w jaki sposób? Jakieś doświadczenia lub strategie? Jakie zakresy rąk? I tak dalej
Pozdrawiam.
-
kornik
Postautor: kornik » 01 sty 2009, 19:43
tutaj masz co i jak grać

-
Luken
- -#pretendent

Postautor: Luken » 03 sty 2009, 15:25
Ta tabelka moim zdaniem się do niczego nie nadaje dla gry na niskich stawkach. Swoją drogą - gdzie tam "Call"? Na niskich stawkach, do Rivera dochodzi bardzo wielu graczy i rzadko kiedy wygrywa jedna para, zwykle wygrywają jakieś dziwne układy. W związku z tym, ja np. nie celuję w pary, ale zagrywam prawie wszystkie connectory. Na niskich stawkach przynajmniej - jest to znacznie korzystniejsze niż standardowe zagrywanie tylko wysokich kart. Strity się bardzo szybko zwracają przy dużej liczbie osób widzących Turn i River.
PS. Gram na PokerStars-nielegalny-w-PL!.
-
pappek
- -#aktywny

Postautor: pappek » 20 sty 2009, 17:59
jak dla mnie tabelka bez sensu, nie ma call , nie ma odniesienia do tego czy ktos przebił przed Tobą , ile osób weszło. itd. na trochę wyższych limitach podbicie z wczesnej pozycji zazwyczaj znaczy jakiś wysoką pocket parę lub Aks czy coś w tym stylu.
-
phonik
- -#aktywny

Postautor: phonik » 23 sty 2009, 22:34
Na spam jest znakomita tabela do gry FL na mikro limitach. Zeby z tego skorzystac nalezy sie zarejestrowac, ale naprawde warto.
pozdr
-
Albert
- -#VIP

Postautor: Albert » 27 sty 2009, 10:11
-
PTq
- -#zwykly

Postautor: PTq » 04 lut 2009, 14:46
Luken, ja czesto gralem na poczatku na limitach, zeby szybko wszystkiego nie przegrac, ale to nie jest takie latwe

Ogolnie gralem strategia taka: dobra reka - gram, slaba - nie gram, troche nonszalancko gralem, ale nie przegralem wszystkiego, bo jednak limit is limit

-
tommko
- -#VIP

Postautor: tommko » 02 paź 2009, 20:25
ja nie jestem zwolennikiem gry limitowanej, za dużo może być przypadku i dobierania do dziwnych układów bo wejście jest tanie w stosunku do wysokości puli
-
zwirson
- -#aktywny

Postautor: zwirson » 03 paź 2009, 02:23
ja uważam, ze stoliki z limitem są bardzo dobrym miejscem na zbudowanie bankrolla.
Po pierwsze nie przegrasz całego buy- inu przy ewentualnym bad beacie, po drugie słabsi gracze płacą do konca ze marnymi rękami bo mają "tanio" itp. Wychodze z założenia (niedawno sobie to uświadomiłem) że na NL będę grał jak będę miał bankroll na stawki .25/.50. A póki co stram się grać FL .50/1 lub 1/2 co jest raczej nie zgodnie z zasadami BM, ale nie narzekam. Gram tylko mocne ręce i raczej mam opłacane.
-
antonio
- -#pretendent

Postautor: antonio » 02 gru 2009, 23:26
dobrze mówi mój przed mówca zgadzam się z nim całkowicie dodam tylko że wyczytałem ostatnio że 60% osób utrzymujących się z gry w pokera gra limit dlatego pewnie tyle rybek można złowić w no limit hehe jestem uśmiechnięty Wahi staram się być zawsze
Wróć do „Strategia i taktyka w grach stolikowych”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.