Mój blog będzie opowiadał historie zwykłego chłopaczka który z nudów zacząłem grac w pokera na Wirtualnej Polsce i poker go zjadł, a raczej zaraził, poraził, zafascynował i stał sie rozrywką nr 1. Otóż moje poczynania zauważył jeden z moich kumpli, którego brat jest krupierem w jednym z Łódzkich Kasyn, i polecił mi i4poker jako dobry room pokerowy. W tedy nie wiedziałem nawet co to jest ten "room" pokerowy. Ale tam znalazłem pokerkings.pl i życie nabrało rumieńców freerolle, nowe platformy, miejsce gdzie można poczytać to i tamto o pokerze. W tej chwili szlifuje swoje umiejętności na everest-brak-polskiej-licencji!, mianowicie na s&g można pograć texa's hold'em pl, niestety pl ale goście grają jak by grali, nie wiem o 100$ a pula jest 0.10$ czyli można sie pobawi i czegoś nauczyć, o postępach w mojej grze i nowinkach przeze mnie znalezionych, będę informował was na bieżąco w moim blogu mam nadzieje ze wy też będziecie sie tu udzielać ;].
:alien: i do następnego posta.
Starter Blog -czyli jak zaczołem swoją Przygode z Pokerem
-
pure_turne
- -#pretendent

Starter Blog -czyli jak zaczołem swoją Przygode z Pokerem
Ostatnio zmieniony 01 lip 2008, 07:23 przez pure_turne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
olczykandre
- -#VIP

-
Wojtekwm
- -#aktywny

- drl
- -#VIP

-
pure_turne
- -#pretendent

-
pure_turne
- -#pretendent

Ojj... długo, długo już tu nie zaglądałem, zacznijmy może od tego że miałem przerwę przez wakacje, przez pewien czas brak kompa +robota(jako opiekun na obozie nie polecam
) troszkę się usprawiedliwiłem to teraz tak, dobra sprawa to jest ten bonus cdpokera+pokerkings 60$ na start jest to może i promocja skierowana do graczy średnio zaawansowanych i zaawansowanych ale właśnie dzięki temu bonusowi posmakowałem chodź troszkę jak to jest grac o real money, to dużo zmienia, człowiek zaczyna się dużo bardziej starać, a jak wszystko przegra to przynajmniej później jest ten niedosyt gotówki na kącie i brak możliwości udziału w turkach choćby takich z wpisowym 1$ i to jest ta pozytywna sprawa która człowieka albo odrzuca od pokera i już więcej nie wraca bo jest za skąpy żeby cokolwiek wpłacić a wcześniej żerował na forumach albo zakochuje się w pokerze i wkłada w każdą rękę troszkę siebie, żeby cieszyć się pokerem nie potrzeba dużo kasy wiec jeśli zastanawiasz się czy coś wpłacić na jakiegoś rooma nie zastanawiaj się więcej tylko przelewaj i szlifuj kunszt tak jak ja :]
dalsza część moich rozważań już wkrótce....
dalsza część moich rozważań już wkrótce....
-
Oskarek
BTW. pisze sie KONCIE a nie kącie... na FORACH a nie na forumach xD
a tak to powodzenia i duzo szczescia bo to ostatnio jest bardzo wazne
Szczegolnie na paradise-brak-polskiej-licencji!
a na CDPOKER jak masz tam jeszcze ta kase to graj turki S&G z najszybsza predkoscia
SUPERTURBO ja tam niezle zarobilem
a tak to powodzenia i duzo szczescia bo to ostatnio jest bardzo wazne
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”