Starter Blog -czyli jak zaczołem swoją Przygode z Pokerem

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
pure_turne
-#pretendent
-#pretendent

Starter Blog -czyli jak zaczołem swoją Przygode z Pokerem

Postautor: pure_turne » 30 cze 2008, 20:32

Mój blog będzie opowiadał historie zwykłego chłopaczka który z nudów zacząłem grac w pokera na Wirtualnej Polsce i poker go zjadł, a raczej zaraził, poraził, zafascynował i stał sie rozrywką nr 1. Otóż moje poczynania zauważył jeden z moich kumpli, którego brat jest krupierem w jednym z Łódzkich Kasyn, i polecił mi i4poker jako dobry room pokerowy. W tedy nie wiedziałem nawet co to jest ten "room" pokerowy. Ale tam znalazłem pokerkings.pl i życie nabrało rumieńców freerolle, nowe platformy, miejsce gdzie można poczytać to i tamto o pokerze. W tej chwili szlifuje swoje umiejętności na everest-brak-polskiej-licencji!, mianowicie na s&g można pograć texa's hold'em pl, niestety pl ale goście grają jak by grali, nie wiem o 100$ a pula jest 0.10$ czyli można sie pobawi i czegoś nauczyć, o postępach w mojej grze i nowinkach przeze mnie znalezionych, będę informował was na bieżąco w moim blogu mam nadzieje ze wy też będziecie sie tu udzielać ;].

:alien: i do następnego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2008, 07:23 przez pure_turne, łącznie zmieniany 1 raz.

olczykandre
-#VIP
-#VIP

Postautor: olczykandre » 30 cze 2008, 20:50

pisze sie zacząłem :) tak na przyszłość, swoją drogą ja tez na i4poker znalazlem to forum :P powodzenia w pisaniu i graniu ;)

Wojtekwm
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Wojtekwm » 30 cze 2008, 23:29

Witam na forum i powodzenia ;]
oby dobre rece byly z toba :D

Awatar użytkownika
drl
-#VIP
-#VIP

Postautor: drl » 01 lip 2008, 15:20

ale ja prosze bez nazwisk kto ci polecil i4p :twisted:
i zebys wszystko szybko i bezbolesznie przegrywal (nie no joke)
Good Luck i przede wszystkim Have FUN bo to najwazniejsze

pure_turne
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pure_turne » 01 lip 2008, 21:59

No tak trzeba przyzna ze ten koleszka to drl, już sie tak nie oburzaj, wszystko to twoja zasługa, dobry drl dobry ;p :mrgreen:

pure_turne
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pure_turne » 13 paź 2008, 17:08

Ojj... długo, długo już tu nie zaglądałem, zacznijmy może od tego że miałem przerwę przez wakacje, przez pewien czas brak kompa +robota(jako opiekun na obozie nie polecam :P) troszkę się usprawiedliwiłem to teraz tak, dobra sprawa to jest ten bonus cdpokera+pokerkings 60$ na start jest to może i promocja skierowana do graczy średnio zaawansowanych i zaawansowanych ale właśnie dzięki temu bonusowi posmakowałem chodź troszkę jak to jest grac o real money, to dużo zmienia, człowiek zaczyna się dużo bardziej starać, a jak wszystko przegra to przynajmniej później jest ten niedosyt gotówki na kącie i brak możliwości udziału w turkach choćby takich z wpisowym 1$ i to jest ta pozytywna sprawa która człowieka albo odrzuca od pokera i już więcej nie wraca bo jest za skąpy żeby cokolwiek wpłacić a wcześniej żerował na forumach albo zakochuje się w pokerze i wkłada w każdą rękę troszkę siebie, żeby cieszyć się pokerem nie potrzeba dużo kasy wiec jeśli zastanawiasz się czy coś wpłacić na jakiegoś rooma nie zastanawiaj się więcej tylko przelewaj i szlifuj kunszt tak jak ja :]

dalsza część moich rozważań już wkrótce.... :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 paź 2008, 09:55

BTW. pisze sie KONCIE a nie kącie... na FORACH a nie na forumach xD

a tak to powodzenia i duzo szczescia bo to ostatnio jest bardzo wazne :D Szczegolnie na paradise-brak-polskiej-licencji! :) a na CDPOKER jak masz tam jeszcze ta kase to graj turki S&G z najszybsza predkoscia :) SUPERTURBO ja tam niezle zarobilem

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”