Stacking 45 man turbo na P*

Jesteś trenerem, szukasz trenera? Poszukujesz stackingu, oferujesz stacking? To jest dział dla Ciebie!
Awatar użytkownika
Samyazza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Samyazza » 22 mar 2013, 13:06

Swoją drogą może Twój mindset nie jest najlepszy, za to Ty po powrocie na forum jesteś 'odmieniony'. Żadnych dziwnych ripost na początkowe zaczepki niektórych osób. Sam również nikogo nie atakujesz. Pamiętam, że jak na forum stawiałem pierwsze kroki to Twoje posty bardzo przykuwały uwagę. Szkoda, że storbiłeś. Jakbyś to zrobił w normalny sposób to jeszcze pół biedy, ale troche naruszyłeś umowę stackingu. Bądź co bądź, GL.

blade08111991
-#VIP
-#VIP

Postautor: blade08111991 » 22 mar 2013, 22:04

Szkoda ze poniosles kleske. Jesli Poker nie daje ci radosci to moze rzeczywiscie z nim skoncz. Pamietam jak ja pierwszy raz przegralem swoj piewszy depozyt. Wstretne uczucie ale poczulem sie... wolny. Powodzenia i jak chcesz dalej grac to probuj jakies freerolle grac ;d Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 mar 2013, 11:21

L00SECANN0N pisze:Dzięki, spodziewałem się że atmosfera w tym temacie będzie wyglądać nieco inaczej jednak na tym forum jest mnóstwo spoko ludzi

Inna atmosfera jest w specjalnym temacie do którego nie masz dostępu heheh , nie no a tak poważnie to nie pozostaje nic innego jak napisać, że dałeś dupy i trochę z dużej chmury mały deszcz.

Polecam pograć forumowe turnieje można w nich wygrać na prawdę sporo kasy (ja wpłaciłem na ps'a chyba 2x w życiu, a spokojnie mógłbym otworzyć sklep z torebkami - a do tej pory posiadam bankroll na kilku roomach), wygraną kasą podzielisz się z Loncikiem, a w dalszej kolejności będziesz nadal gamblował dopóki nie pojmiesz kilku spraw. Nic Cię to nie kosztuje, oprócz czasu no i póki co to nerwów ;)

Sam wczoraj odpaliłem hu turbo po jakimś długim czasie i gra w której grałem z jakimś mega donkiem nie do końca była taka prosta jak dawniej ;)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 24 mar 2013, 23:32

L00SECANN0N pisze:Dzięki, spodziewałem się że atmosfera w tym temacie będzie wyglądać nieco inaczej jednak na tym forum jest mnóstwo spoko ludzi

Lol, po prostu Ci bardziej szczerzy byli "wyjechani".

A prawda jest taka, ze zrobileś z siebie idiotę, opowiadasz jaki to z Ciebie wielki gracza, z micrositki za nie Twoją kasę rozwaliły Ci mindset. Oszukałeś po prostu Loncika, złamałeś warunki deala, przegamblowałeś nie swoje pieniądze. Do tego nie opowiadaj głupot, że to tilt, bo ZANIM wpadles w tilt deklarowałeś blokade innych gierek, a już wtedy tego nie zrobiłeś, wiec nie stosowałeś się do zasad już od początku trwania deala.

https://oferty-mcdonaldspraca.pl/AdvertListCentral.aspx - odrobisz straty w kilkannascie godzin...

Loncik, ciesz się, dostaleś tanią nauczkę - mnie to kosztowało kilkunastokrotnie więcej $...

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 24 mar 2013, 23:44

no i karwa nie ma małopolskiego, a już myślałem, że fortuna się do mnie uśmiechnie w końcu i jakieś godziwe zarobki będą :/

Awatar użytkownika
L00SECANN0N
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: L00SECANN0N » 25 mar 2013, 00:54

Sith pisze:

Lol, po prostu Ci bardziej szczerzy byli "wyjechani".

A prawda jest taka, ze zrobileś z siebie idiotę, opowiadasz jaki to z Ciebie wielki gracza, z micrositki za nie Twoją kasę rozwaliły Ci mindset. Oszukałeś po prostu Loncika, złamałeś warunki deala, przegamblowałeś nie swoje pieniądze. Do tego nie opowiadaj głupot, że to tilt, bo ZANIM wpadles w tilt deklarowałeś blokade innych gierek, a już wtedy tego nie zrobiłeś, wiec nie stosowałeś się do zasad już od początku trwania deala.

https://oferty-mcdonaldspraca.pl/AdvertListCentral.aspx - odrobisz straty w kilkannascie godzin...

Loncik, ciesz się, dostaleś tanią nauczkę - mnie to kosztowało kilkunastokrotnie więcej $...

Podsumował bym to jednym wielkim facepalmem. Swego czasu grałem na stawkach na których można kręcić jakiś rozsądny profit. Po długiej przerwie od pokera wróciłem żeby sobie zbudować jakiegoś rolla cóż mindset już nie ten co kiedyś bo po takiej przerwie to całkiem zrozumiałe, przynajmniej według mnie. To nie micrositki rozwaliły mi mindset i nie zamierzam ci tego tłumaczyć bo widzę że to się mija z celem.

Jasne że go oszukałem :shock: , dlatego napisałem że storbiłem rolla (w końcu gdybym nie napisał nic i zniknął z forum to bym był świetnym przykładem uczciwej osoby dla innych userów) dlatego zamierzam oddać mu $$.

Co do nie zablokowania stawek to do tej pory nie musiałem tego używać ale jak spojrzałem jak to wygląda to zrezygnowałem, nie było tam możliwości wybrania konkretnych gier które mógł bym zablokować, nie był określony czas blokady stawek więc wolałem nie blokować żeby później nie było problemów.

Z tym McDonaldsem to już w ogóle śmieszna sprawa, nie po to kończyłem określoną szkołę żeby smażyć frytki w McDonaldsie :) Wybacz ale to zajęcie zostawię mądrym ludziom którzy pomyśleli o przyszłości i pokończyli ogólniaki czy studia o profilu zarządzania polem namiotowym.

Jeżeli dałeś się oszukać trudno, żeby oszustom opłacało się oszukiwać muszą być frajerzy którzy pozwolą im się oszukiwać. To będzie darmowa nauczka, bo tak jak wielokrotnie pisałem oddam wszystkie $$ Loncikowi a ja nie rzucam słów na wiatr.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 25 mar 2013, 08:45

L00SECANN0N pisze:Z tym McDonaldsem to już w ogóle śmieszna sprawa, nie po to kończyłem określoną szkołę żeby smażyć frytki w McDonaldsie Wybacz ale to zajęcie zostawię mądrym ludziom którzy pomyśleli o przyszłości i pokończyli ogólniaki czy studia o profilu zarządzania polem namiotowym.

Skoro jesteś takim znawcą szkół, po których praca w McDonaldzie jest niegodna absolwenta, to może podzielisz się tą wiedzą z forumowiczami? Wielu pewnie stanie wkrótce przed wyborem studiów, więc podziel się swoim doświadczeniem, pójdą w Twoje ślady i nie będą się musieli martwić, że czeka ich praca w macu.... A nie sorry... Kurde! Przecież Ty w ogóle nie masz pracy i dlatego nie stać Cię na wpłatę 30$ i musisz się prosić o stacking w tak niskiej kwocie równej uczciwej pracy przez kilkanaście h - WOLISZ PROSIĆ KOGOŚ O KASĘ NIŻ IŚĆ DO PRACY I ZAROBIĆ NA SIEBIE, obrażając przy tym ludzi którzy pracuję w macach. Żadna praca nie hańbi, a swoimi mądrościami jesteś co najmniej żałosny. Czy ktoś robi cheesburgery, czy zamiata ulicę - przynajmniej pracuje i robi co może, by zarobić kasę. Zastanów się następnym razem zanim coś takiego pierdolniesz Panie Specjalisto We Wszystkim.

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 25 mar 2013, 10:13

Gama kocham Cię :D

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 25 mar 2013, 10:17

L00SECANN0N pisze:obecnie nigdzie nie robię więc "nie jestem w stanie poświęcić takiej kwoty z własnej kieszeni

L00SECANN0N pisze: tym McDonaldsem to już w ogóle śmieszna sprawa, nie po to kończyłem określoną szkołę żeby smażyć frytki w McDonaldsie Wybacz ale to zajęcie zostawię mądrym ludziom którzy pomyśleli o przyszłości i pokończyli ogólniaki czy studia o profilu zarządzania polem namiotowym.

Taaa, widać, że Twoja mądrość życiowa jest równie wielka, jak pokerowa :D

Reszte napiala Ci Gama, nie bedę się powtarzał :)

blade08111991
-#VIP
-#VIP

Postautor: blade08111991 » 25 mar 2013, 10:36

dobra. Nie kopie sie lezacego.... to jest dopiero zalosne . Loncik wrzucil na luz a wy ciagle jakies zale wyciskacie... Loose mogl poprostu nie wracac na forum ale wolal przedstawic i chce oddac kase wiec o co wam chodzi? To ze ma wieksze ambicje nie chce pracowac w MC to jego sprawa i nic wam do tego. Wiec wyluzujcie i pohejtujcie kogos innego ( np mnie) bo widze wywyzszanie sie i lajanie kogos z gnojem sprawia wam wielka frajde.

EDIT: Nie twierdze ze zrobil dobrze i ze jego postawa jest dobra. Ale to jego zycie i gowno wam do tego a wasze hejty w niczym mu nie pomoga.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 25 mar 2013, 10:50

blade08111991, miałam w dupie jego wypociny, ale jeśli obraża ludzi pracujących w mcdonaldzie, a co za tym idzie w wielu innych miejscach, to sory, ale jak dla mnie jest bardziej pusty od swojego bankrolla i również mam prawo wyrazić swoje zdanie w tej kwestii.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 25 mar 2013, 11:04

blade08111991

Forum ma to do siebie, że cokolwiek piszesz, musisz zakladać, że poddajesz się publicznej ocenie. Jeżeli ktoś się napina, opowiada jakim to nie jest pokerzystą, co więcej, publicznie wystawia oferte stakingową, to musi się liczyć niestety z tym, że ta sama publiczność potem wystawi mu ocene. Opowiada czego to w życiu nie osiągnał, chwali się jakich to stawek nie zniszczył, życie jego opowiadanie weryfikuje - wiec niestety musi liczyć się z tym, że robi z siebie idiotę i tak będzie przez ludzi traktowany.

Co więcej, widać że rozdmuchane ego ma nie tylko w kwestii pokerowej. Wybacz, ale osobiście wolałbym iść do pracy w maku czy gdziekolwiek indziej, niż prosić kogoś o pieniądze. Uważa że żadna praca, jezeli jest wykonywana dobrze, nikomu nie przynosi ujmy na honorze, niezależnie od tego jakie ma wykształcenie. Życie się różnie układa - i czasem trzeba po prostu iść do takiej pracy, jaka sie trafia, bo ciężko dzieciakom powiedzieć, że niestety są głodne, bo tatuś skonczył zajebiste studia i nie będzie pracował poniżej swoich kwalifikacji, bo to byłaby ujma na honorze.

A ponieważ temat stakingu został wyczerpany, a dział ten słuzy do rozmawiania o ofertach stakingowych - temat zamykam.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 25 mar 2013, 15:22

wiciu-ck pisze:Wymieńcie się danymi typu e-mail/gg/tel cokolwiek spoza forum, wtedy mniej cię dotknie jego (...) ban ;)

Słuszna porada...

Wróć do „Stacking/Coaching”