Sprawa Widgeta

Wyniki z sezonu 0 czyli prekursora ligi Pokerkings.PL Heads Up
GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Sprawa Widgeta

Postautor: GrzechuTG » 11 kwie 2008, 10:02

A więc tak jak w temacie proszę Cię widget o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji co do Twojego pojedynku. Bo piszesz że nie masz czasu ale w turniejach grasz więc czekam na wyjaśnienie?

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 11 kwie 2008, 10:14

NIe napisałem ze nie mam czasu, tylko ze nie mogę grac bo mi nie działa net, i pisałem z gg(z telefonu), a to ze wczoraj w lidze pt , kolega grał na moim koncie to inna Historia. Oddałem jeden mecz walkowerem, bo ustawiłem sie na Czwartek a ze wczoraj nie miałem neta to nie bedzie czekał Mr.Olimp. Nie wierzysz trudno, banuj mnie albo daj ostrzeżenie,albo usuń z ligi albo co tam chcesz. pozdrawiam . Tylko napisz teraz decyzje to nie będe marnował czasu w razie ewantualnego bana czy, ostrzezenia, na nastepne mecz. a co do mojego sobotniego meczu to go moge normalnie rozegrac.

Edit. Jezeli sie zgodzicie wy i Mr.Olimp bym rozegrał z nim to spotkanie dzisiaj, czy tam jutro, i on sam sie zgodzi to mogę grac, ta decyzja spowodowana walkowerem była spowodowana regulaminem ze mam 24h +/- na rozegranie, a skoro wczoraj nie rozegraliśmy z ,,mojej" winy to oddałem mecz.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 11 kwie 2008, 10:40

bardzo rozsadna odpowiedz >> dla mnie OK
NASUWA SIE natomiast jeden wniosek >> proszę uwzględnić w regulaminie do kogo nalezy wysłac informacje o konieczności przesuniecia meczu

cała sytuacja powinna wygladac taK
panowie X i Y maja rozegrac mecz
pan X zgłasza prosbę o przesuniecie terminu >> powyzej 24H
MODERATOR LIGI
sprawdza czy jest to mozliwe ( tylko 3 przypadki są dozwolone-na gracza)
ustala nowy termin z X i Y
i komunikuje na forum ( osobny temat - mecze przesuniete)

w przypadku nie rozegrania meczu i nie zgłoszenia potrzeby przesuniecia osoba która zawiniła (nieobecnością) jest proszona o złozenie wyjasnień
ale na miły BÓG - róbmy to lepiej bardziej delikatnie
przez komunikacje na PW ( mederator ligi - gracz )

przeciez kazdy ma prawo na odrobine prywatnosci
a kazdego predzej czy póxniej moze zgwałcić
jego własna zona (i to nawet w terminie - ustalonego meczu :mrgreen: )

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 kwie 2008, 11:01

Widget spokojnie co Ty taki nerwowy i agresywny jesteś. Poprostu Twój przeciwnik przedstawił to tak jakbyś to olał dlatego założyłem temat żeby to wyjaśnić. Wystarczyło napisać to co napisałeś tylko trochę bardziej kulturalnie bo nikt nie chce Ci dawać bana tylko sprawa była nie jasna więc trzeba ją wyjaśnić po ludzku a nie się rzucać odrazu. Napisałeś co było przyczyną i jest ok ja poprostu się zdziwiłem że grasz turniej a pojedynku nie możesz rozegrać nie mogłem wiedzieć że to nie Ty grasz na swoim koncie. Radzę wypić sobie melistke na uspokojenie ;) A co do delikatności sprawy to nie uważam żeby to było nie delikatne gramy ligę w któej jest kilkanaście osób i wszyscy chcieli by znać przycyznę dania walkowera a na pw tylko ja bym wiedział takie sprawy wyjaśnia się wśród kręgu zainteresowanych. Teraz wszyscy wiedzą o co chodziło i jest ok :)

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 11 kwie 2008, 11:09

nie miałem szansy napisać na forum co i jak bo tylko działało gg na telefonie:) i nie miałem możliwosci napisania na forum, dlatego zrobiłem to dzisiaj:) Ok następnym razem meliske wypije zanim napisze coś:P i nie chciałem dawac koledze hasła na forum,bo wiadomo to mogło by sie wiązać np z 1 osoba więcej w naszych turniejach:)

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 kwie 2008, 11:12

No i wszystko ok :)

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 11 kwie 2008, 13:39

jesli cho o mnie, to mi to naprawde nie przeszkadza. moze moja wypowiedz tak zabrzmiala, ale tak nie jest :mrgreen:

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 11 kwie 2008, 20:28

to zagracie ten pojedynek czy zostawiamy tak jak jest?

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 12 kwie 2008, 00:10

Zagramy:)dogadam sie na jutro albo niedziele z Kolega:)

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 22 kwie 2008, 15:29

MAm problemy z pc-tem tylko bossmedia mi dziala, więc z tego powodu przełożyłem mecz na środę z Sebola i Radostem bo im tak pasuje a ja wtedy zagram u kolegi,

Edit. Juz wszystko ok przeciwnicy o Tym wiedza:) wiec jutro beda wyniki z moich meczow;)

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”