Spiegol PokerBlog - czyli sposób na dobrą zabawę!

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 13 paź 2012, 16:55

Spiegol pisze:ravanhani: Bet $0.61
Spiegol: Call $0.61

Nie kumam za bardzo Twojego sprawdzenia... Mógłbyś napisać czym kierowałes się wciskając call zamiast raise?

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 13 paź 2012, 17:41

Sith pisze:
Spiegol pisze:ravanhani: Bet $0.61
Spiegol: Call $0.61

Nie kumam za bardzo Twojego sprawdzenia... Mógłbyś napisać czym kierowałes się wciskając call zamiast raise?

Koleś grał SSS i miał tylko 0.98$ przed tym rozdaniem, więc to był jego all-in na river (nie wiem czemu nie jest to zaznaczone w rozdaniu :P) [6+9+22+61=98c, zgadza się, to był all-in, raisować nie mogłem! ;)]

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 paź 2012, 10:09

Aaaa... nie sprawdzilem... ale czy w takim razie:

1. Warto wchodzic z takimi rękami vs. shortstack, bez odpowiednich implied odds?
2. Nie powinno się go przebic na flopie? Masz tam druga pare na stole, na ktorym shortstack nie za bardzo sie mogl zaczepic, masz OESD... nawet jak ma jakac over to nie jestes jakos bardzo mocno z tyłu

Nie znam sie za bardzo na cash, ale tutaj bym się czepiał...

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 14 paź 2012, 11:37

Sith pisze:1. Warto wchodzic z takimi rękami vs. shortstack, bez odpowiednich implied odds?

Teoretycznie nie warto. Suited connectory rozgrywamy na graczy z 100bb+ aby to było opłacalne. Gdzieś tak wyczytałem, czy w którymś filmiku widziałem. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Nie powiem Ci co wtedy myślałem, przy 6 stołach na raz po prostu sprawdziłem z BB i przy złapaniu takiego flopa stwierdziłem, że nie odpuszczam i bawię się w calling station do końca.

Zresztą za dużo filmików rusher88 czy jakoś tak się na oglądałem, bo on tam prawie wszystkie suited connectory gra. Jak na NL2 to na razie nie gra i odpuściłem ich nagminne rozgrywanie, aczkolwiek jak w grze jest 2-3 full stacków z 100bb czy około to też się wtedy w rozdaniu znajdę ;)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 14 paź 2012, 15:45

Spiegol pisze:Teoretycznie nie warto. Suited connectory rozgrywamy na graczy z 100bb+ aby to było opłacalne. Gdzieś tak wyczytałem, czy w którymś filmiku widziałem. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Tzn. 100bb+ to może trochę przesada, aczkolwiek im większy stack efektywny, tym lepsze implied oddsy, więc trzeba szukać ludzi jak najbardziej deep do grania low pockets i suited-connectors. Myślę, że 80-90bb+ to rozsądna wartość.

W tym rozdaniu faktycznie trochę niepoprawnie zagrałeś call preflop. Jesteś oop, nie masz dostatecznie wysokich implied odds. Wszystko w tym rozdaniu przemawia za foldem PF.

Jedyna rzecz, która może usprawiedliwiać to zagranie, to nieco lepsze pot-odds z racji tego, że siedzisz na BB.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 14 paź 2012, 15:53

drynk pisze:W tym rozdaniu faktycznie trochę niepoprawnie zagrałeś call preflop. Jesteś oop, nie masz dostatecznie wysokich implied odds. Wszystko w tym rozdaniu przemawia za foldem PF.

Jedyna rzecz, która może usprawiedliwiać to zagranie, to nieco lepsze pot-odds z racji tego, że siedzisz na BB.

Zgadzam się w 100%! :P Zupełnie inaczej by było jakbyśmy tam mieli jeszcze 1 czy 2 graczy z pełnym stackiem w grze.

Jednak zagrałem tak bo sądziłem, że SB najzwyczajniej kradnie i chciałem zobaczyć flopa, a na flopie to już jak widać powyżej... ;)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 14 paź 2012, 16:03

A on był na SB... kurna tak to jest jak się pobieżnie patrzy na historię :P. No to jednak miałeś do niego pozycję postflop. Co znów trochę usprawiedliwia ten call PF. Z tym że tutaj głównym asumptem nadal pozostają implied odds.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 paź 2012, 17:01

Spiegol pisze:Jednak zagrałem tak bo sądziłem, że SB najzwyczajniej kradnie i chciałem zobaczyć flopa

Skoro uwazales ze kradnie, to czemu nie reraise? Zobaczyles flopa, w sumie spadl Ci prawie idealny - czemu nie push na shorta?

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 26 paź 2012, 13:40

Dawno mnie tutaj nie było, ale za to codziennie gram! Codziennie praktycznie 2 sesje po 1h-1,5h, pierwszą przed południem około 13-14 i drugą wieczorem po pracy około 22.

Jedyna przerwa 3 dniowa od gry online to nasz PKPT w Warszawie, gdzie nagrałem się za to live porządnie :D Mega wypad, świetne towarzystwo, dużo grania i bardzo motywujący do gry event. Szerzej opiszę swoje wrażenia w weekend bo dziś robota goni i tylko krótki wpis.

[center]POKEROWO[/center]

Krótki wpis z podsumowaniem przed weekendem, bo w weekend zawsze cuda się na stołach dzieją, oby działy się te cuda na moją korzyść i dużo fishków się wypłacało! :D

CASH (NL2)
W LICZBACH #3

ILOŚĆ RĄK: 7798
CZAS (około): 29h
BILANS: +3,92$
PUNKTY: 111,3

Nie jest źle, ale dupy nie urywa, cały czas praktycznie jestem na zero... w tym momencie 2BI do przodu, najgorzej było prawie 4BI do tyłu i tak w tym przedziale się kręcę cały czas.

Jednak widzę tendencję zwyżkową i poprawę, coraz mniej rozdań gdzie kompletnie nie wiem co zrobić, poprawiłem sizing i gram regularnie, praktycznie codziennie 2 sesje.

W międzyczasie support TitanPoker codziennie zawracał mi głowę o depozyt pierwszy. Wiedziałem, że muszę go zrobić prędzej czy później żeby wypłacić wszystko na Skrill, ale czekałem na coś ciekawego. W końcu się doczekałem bonusu, tokenów dla nowych depozytorów, dodatkowego tokena do jakiegoś tam turnieju no i instant 5$ cashu na konto. Przy minimalnym depozycie 20$ dostałem 5$ gratis, więc chyba nieźle ;) a wystarczyło grać regularnie i czekać na kogoś bardziej kompetentnego z supportu. Najbardziej rozbiła mnie babka która męczy mnie o pierwszy depozyt, spytałem się co oferuje, a ona, że standardowy bonus od depozytu, to wszystko? TAK... no to dziękuje... nie wysilała się.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 29 paź 2012, 10:20

Weekend wypadł bardzo dobrze jeśli chodzi o te "moje" NL2 ;) rozegrałem jakieś 2400 rąk i wyszedłem do przodu 3BI, także chyba najlepszy wynik jak do tej pory.

Zadziwiła mnie jedynie sobota... miałem cały dzień wolny, Ilonka na uczelni od 12 do 20, a ja sam w domu i wiele godzin na grę! I co? Zagrałem dokładnie 34 minuty! :P Zero ruchu w tych godzinach dosłownie! W sobotę na ipoker na mikro stawkach? wtf? Było otwartych chyba z 9-10 stołów, wszystkie zamurowane. Pograłem pół godziny i w tym czasie obsypało mnie mega w KK, 6 razy zgarnąłem tylko blindy, raz naciąłem się na AA, a raz na JJ i J spadł na river. Podziękowałem i stwierdziłem, że nie ma sensu taka gra na siłę z samymi murkami.

CASH (NL2)
W LICZBACH #4

ILOŚĆ RĄK: 10188
CZAS (około): 35h
BILANS: +9,72$
PUNKTY: 153,7

Podczas weekendu zauważyłem 2 istotne sprawy w mojej grze.
1. Muszę grać dłużej niż 1 godzinę, tak około 1,5-2h jedną sesję. Często na początku zdarza mi się wtopić kilkanaście bb na kilku stołach po różnych nieudanych akcjach, w ogóle mnie to nie zrasza i gram dalej swoje A-game, jak nie mam czasu i kończę po 40-50 minutach to jest ten mały minus, jak siedzę i dalej gram to zazwyczaj się powoli normuje sytuacja i odrabiam straty by wyjść na plus. Zresztą jak chcę tych rozdań troszkę rozegrać to trzeba działać dłużej ;)
2. Mam straszny problem z rozgrywaniem niskich par preflop! Potężny leak bo pewnie sporo value tutaj tracę. Grając pary 33-88 nie ma w moim postępowaniu żadnej logiki, raz spasuje, raz sprawdzę i szukam seta, raz pokuszę się o 3bet z późnej pozycji, gram totalnie "losowo". Jedyny plus to łatwa decyzja po flopie, jednak preflop często zastanawiam się dłuższą chwilę "i co teraz? żal tych 77 wyrzucać, ale czy warto wdawać się z tym w przepychanki pre?".

Przy stole miało miejsce bardzo ciekawe rozdanie, nie brałem udziału, ale muszę się z Wami podzielić:

GAME #3476217784: Holdem NL $0.01/$0.02

Seat 9: pronvis ($2.00 in chips)
Seat 2: SanVis ($2.00 in chips)
Seat 1: December7 ($0.86 in chips)
Seat 8: Spiegol ($3.36 in chips)
Seat 10: staswhite ($2.03 in chips)
Seat 4: 2rui ($0.89 in chips)
Seat 5: FaceCup ($2.30 in chips)
Seat 3: sufiy82 ($1.01 in chips)
Seat 6: iimarr ($0.84 in chips)

iimarr: SB $0.01
Spiegol: BB $0.02

*** HOLE CARDS ***
Dealt to Spiegol [ :Tc :2s ]

*** PRE FLOP ***
pronvis: Raise To $0.06
staswhite: Call $0.06
December7: Fold
SanVis: Fold
sufiy82: Call $0.06
2rui: Call $0.06
FaceCup: Fold
iimarr: Call $0.05
Spiegol: Fold

*** FLOP ***
[ :7s :4h :4s ]
iimarr: Check
pronvis: Bet $0.32
staswhite: Call $0.32
sufiy82: Fold
2rui: Raise To $0.83
iimarr: Fold
pronvis: Raise To $1.94
staswhite: Call $1.62

*** TURN ***
[ :7s :4h :4s :2d ]

*** RIVER ***
[ :7s :4h :4s :2d :Kd ]

*** SHOW DOWN ***
pronvis: shows [ :Kc :Ks ] (Full house)
staswhite: shows [ :4d :4c ] (Four of a kind)
2rui: shows [ :7d :7h ] (Full house)

*** SUMMARY ***
Total pot $4.70 Rake $0.33
staswhite: wins $4.70

"Jak mówią młodzi ludzie - masakracja!"

walmaszka
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: walmaszka » 29 paź 2012, 11:57

Spiegol pisze:Często na początku zdarza mi się wtopić kilkanaście bb na kilku stołach po różnych nieudanych akcjach,

pierwsze pol godziny graj na wirtualne pieniadze :mrgreen:

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 02 lis 2012, 11:53

@walmaszka
Hehe! W tym szaleństwie jest metoda, muszę chyba tak to rozgrywać właśnie! :D

Wszyscy mają podsumowania miesiąca, mam i ja!

Na wielu blogach widać porządne podsumowania października, wytyczne na przyszły miesiąc, założenia pokerowe itp. itd. Bardzo mi się to podoba bo widać, że chcemy podchodzić do pokera coraz poważniej! Dobra atmosfera na forum zagościła, sprzyjająca do rozwoju i braniu się do roboty!

[center]PAŹDZIERNIK[/center]
Czas na moje podsumowanie października. Może zacznijmy od przypomnienia celów na miniony miesiąc:
1. Ugrać 6k-9k hands na NL2! :plus: :plus:
Duży plus, w październiku rozegrałem ponad 11k rozdań, także dolna granica założenia prawie podwojona! Ponadto myślę, że jak na powrót do pokera i pierwszy miesiąc gry po dłuuuugiej przerwie to dobry wynik.
2. Wpłacić 70-80$ na comeon-brak-polskiej-licencji! w celu grania NL4. :minus: :minus:
Tutaj minus, jednak nie dlatego, że się nie udało osiągnąć celu! Stan konta na TitanPoker to 82,2$ - 44$ które tam leżało i marniało, 20$ depozytu i 5$ bonusu cash, reszta to zysk z NL2, także za sumę :plus: Jednak postanowiłem się wstrzymać z przenosinami na comeon-brak-polskiej-licencji!, nie chce grać pod presją rolla na NL4 (jak śmiesznie to brzmi LOL! :P), przenosiny po ugraniu 25BI+ czyli przekroczeniu progu 100$. W związku z czym założenie nie spełnione i :minus:
3. Gra do wyzerowania bankrolla lub upadłego! :plus: :plus:
Tutaj całe szczęście pierwszej części założenia się udało uniknąć, nadal z ochotę tłukę to mikro NL2 i daleko mi do wyzerowania jak i do upadłego (czyli braku chęci). Ciśniemy dalej limit po limicie! :D
W połowie miesiąca doszły także nowe założenia:
4. Regularne oglądanie materiałów szkoleniowych Cash NL FR. :plus: :plus:
Założyłem na początku codziennie jakiś film, jednak słusznie tommko wybił mi ten pomysł z głowy! ;) Dlatego ograniczyłem się do oglądania 2-3 filmików na tydzień i dobrze na tym wychodzę. Jak mam chwilę wolnego czasu to zamiast oglądać Discovery czy Polsat Sport odpalam filmik 40-45 minutowy i chłonę wiedzę. Z umiarem, ale skutecznie!
5. Analiza rąk po każdej zakończonej sesji + wrzucanie ich do analizy. :plus: :minus:
Tutaj werdykt pośrodku ze wskazaniem na :minus: niestety. Przez trzy tygodnie robiłem to systematycznie i nigdy o tym nie zapominałem. W ostatnim tygodniu wolałem grać niż przeglądać rozdania lub po sesji po prostu łapałem lenia i nie chciało mi się przeglądać historii rozdanie po rozdaniu. Tutaj na pewno muszę się poprawić!

PODSUMOWANIE PAŹDZIERNIK
CASH (NL2) W LICZBACH

ILOŚĆ RĄK: 11035
CZAS (około): 38h (36 sesji)
BILANS: +10,64$
PUNKTY: 169,9

Jestem na dobrej drodze! Miażdżymy cash! :D

[center]LISTOPAD[/center]
Nowy miesiąc to i nowe cele sobie trzeba postawić! Plan wygląda mniej więcej tak:

1. Ugrać przynajmniej 15k rąk! (podwyższamy poprzeczkę)
2. Próby przeniesienia się na NL4 na stałe! (dopiero po osiągnięciu minimum 25BI - 100$)
3. Kontynuowanie nauki cash! (nadal 1-3 filmiki szkoleniowe na tydzień)
4. Systematyczna analiza rąk po sesji! (bez opierdzielania się, wieczorem po grze lub rano przed grą)
5. Rozegranie gry live z drynkiem i resztą chętnych z 3miasta! (koniecznie trzeba się spotkać)

Co tutaj można dodać? Skoro wróciłem do gry to trzeba sobie zakładać nowe cele i podnosić poprzeczkę! Był cel 6-9k rozdań, udało się 11k rozegrać to wytyczymy teraz 15k na miesiąc. Natomiast próba przeniesienia się na NL4 to próba bez ciśnienia! Nie uda się trudno, jednak cel trzeba mieć i piąć się limit po limicie do góry! W każdym razie miło by było powiększyć rolla do 100$+ i próbować się na NL4, zwłaszcza, że powinienem w tym miesiącu uwolnić 5$ bonusu, więc 2,5BI będzie "gratis". Poza tym nauka, nauka, nauka! Cash to nowość, wiele mi się już rozjaśniło, poprawiłem sizing, powoli zaczynam radzić sobie z niskimi i średnimi parami (dzięki Sith za artykuł! + oczywiście filmik poświęcony temu zagadnieniu obejrzany!), poprawę widzę, ale nadal mam duże braki i trzeba je wypełnić! Z filmami/artykułami nie będzie problemu, znajdziemy leak to i materiały na temat się znajdą. Przede wszystkim muszę się wziąć znowu solidnie za analizę rozdań po sesji, bo jak inaczej znaleźć słabości? Nie da się inaczej!

Do tego koniecznie umawiamy się na live cash! "Grupa wsparcia" jest zdecydowanie potrzebna i pomaga w nauce niesamowicie, a poza tym frajda z gry live daje dużego kopniaka i motywacje do pracy oraz gry online! :D

[center]TERAŹNIEJSZOŚĆ[/center]
Wczoraj dzień wolny, więc wieczorem udało się pograć w pokera, mało tego była to moja najdłuższa sesja w grze cash i pozytywny wynik! Oto wynik:

CASH NL2 W LICZBACH #1
ILOŚĆ RĄK: 1036
CZAS (około): 3h (1 sesja)
BILANS: +6,49$
STAN ŻETONÓW: 88,7$
PUNKTY: 25,8

Nawet jak mam chwilę lenia to mnie Ilona do gry motywuje "weź zagraj w pokera, pokibicuję!" :D jak widzi, że się pierdołami zajmuje to mnie na właściwy tor skieruje ;) lubi patrzeć jak gram, a ja lubię taką grę bo w czasie gry tłumaczę jej swój punkt widzenia, czemu zagrałem tak a nie inaczej, czemu tu odpuściłem i czemu poluje na tego gracza, wręcz sam się uczę w takich momentach! :D

POCKET PAIR on cash
Jeśli chodzi o wspomniane powyżej problemy z rozgrywaniem niskich i średnich par to znalazłem w skrócie takie wskazówki:
1. jeśli nikt nie otworzył standardowo do 4bb otwieramy
2. jeśli chcemy sprawdzić, stosujemy zasadę call15 (lub barziej tight call20). Co to znaczy? Możemy zagrać set mining gdy przeciwnik wykonujący podbicie ma więcej niż 15krotność podbicia w stacku (np. podbija do 0,08$ na NL2 to 0,08x15=1,2$, jeśli jego stack jest większy to możemy wykonać call)
3. jeśli chcemy sprawdzić, to sprawdzamy za max. 5% efektywnego stacka, właściwie to powinien być opłacalny sprawdzając za 6,5% efektywnego stacka, ale lepiej założyć 5% dla bezpieczeństwa (efektywny stack to ilość żetonów jaką możemy wygrać/przegrać)
To takie podstawy jak postępować z nimi na początku. Jeśli chodzi już o dalsze zagrania to wszystko zależy od posunięć przeciwników, wysokości przebić, stołu itp. itd. W każdym razie zawsze to solidne wytyczne jak rozpoczynać grę z takimi rękoma preflop ;)

Jaki plan na najbliższe dni? No cóż mam tak na prawdę długi weekend! :D zajęć nie prowadzę, troszkę pracy w domu, ale piątek, sobota i niedziela będzie sporo wolnego czasu, także gramy, gramy i gramy! Kolejna relacja po weekendzie! ;)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 02 lis 2012, 13:28

Spiegol pisze: Dobra atmosfera na forum zagościła, sprzyjająca do rozwoju i braniu się do roboty!

Taa, wszyscy zobaczyli na forum skilla justa - i jazdy doszedl do wnisku ze też tak potrafi :D :D :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 02 lis 2012, 14:33

Spiegol, może sobie jakiś challenge mały zrobimy? Hajstejkowcy mają swoje, to my zróbmy sobie mikroczelendż :) Miałam nie grać cashówek, ale ciągle mi po głowie chodzą i jakbyśmy sobie challenge wymyślili to nie przeszkadzałoby mi to, że gram NL2 i widziałabym w tym jakiś cel. No i pierwszy raz w życiu by mi się udało BM przestrzegać :) Co Ty na to?

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 02 lis 2012, 19:36

gama pisze:Spiegol, może sobie jakiś challenge mały zrobimy? Hajstejkowcy mają swoje, to my zróbmy sobie mikroczelendż :) Miałam nie grać cashówek, ale ciągle mi po głowie chodzą i jakbyśmy sobie challenge wymyślili to nie przeszkadzałoby mi to, że gram NL2 i widziałabym w tym jakiś cel. No i pierwszy raz w życiu by mi się udało BM przestrzegać :) Co Ty na to?

Hehe, jestem otwarty na propozycje! ;) nie mam bladego pomysłu na challenge (ani na jego formę, ani na element motywacyjny), jeśli Tobie coś przychodzi do głowy to chętnie wysłucham :)

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 02 lis 2012, 19:58

jeżeli "państwo pozwolą to ja z przyjemnością" dołączę się :D

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 02 lis 2012, 20:00

jeżeli taki challenge miałby forme otwarta to ja też chętnie wziął bym w nim udział ;)

można by pomyśleć nad formą ale jakaś taka motywacyjna była by najlepsza :D

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 02 lis 2012, 20:16

Ale wiecie wszyscy, że ja teraz tłucze mega wymagający, bardzo ciężki do opanowania i hardcorowy NL2!?! i to przebicia się przez ten zwariowany limit miałby dotyczyć challenge! ;)

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 02 lis 2012, 20:56

zróbcie jedną pulę wspólną i ten np co osiągnie ileś tam BI z samej gry przy dodatkowych założeniach - zgarnia pulę. Najprościej, tylko znowu tak jak Sith napisał mi, ciężko np grając NL2 wrzucić do puli 50$ gdzie to jest 25bi na danych stawkach... a wpłacicie po 5 czy 10 to znowu żadna motywacja :) - no chyba, że się mylę.

Taki challenge ma rację bytu w wypadku gdy finansowała by go osoba trzecia :)

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 02 lis 2012, 21:07

ja wchodzę w każdą propozycje , w kupie siła :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 02 lis 2012, 21:57

Panowie, mam pomysł i koncepcje, ale opisze dzisiaj pozna noca lub jutro rano, bo na parapetowce wlasnie siedze, a musze doprecyzowac szczegoly :D wszyscy chetni w challangu mile widziani:)

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 02 lis 2012, 23:33

maczek68 pisze:ja wchodzę w każdą propozycje , w kupie siła :D

a kupy nikt nie ruszy :)

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 03 lis 2012, 00:31

no my high stakeowcy jestesmy swiadomi grania na tym mega NL2miliardy ;p wiec nie ma problemu a myśle że zrobimy to tak żeby nikt nie bał się że na challenge bedzie musiał postawić cały swoj roll ;p

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 lis 2012, 05:29

Planuję szczegóły, powiedzcie mi tylko Maczek i Titanum, czy dalibyście rade wystartować od rolla 85$, tak żeby nasz gospodarz nie musiał się cofać?
I pytanie do całej trójki - czy w razie pewnych korzyści zgodzicie się grać na konkretnym wskazanym roomie? :)

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 03 lis 2012, 10:26

no ja bym mógł startować od 85 do 120 $ mniej wiecej, jeżeli chodzi o jakiś specyficzny room to wolałbym grać na PS ewentualnie ostatecznie na ftp po restarcie

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”